Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami

Mož se (je) dobiva(l) s prostitutko/kami

Avtorica, kako pa veste, da je bila prostitutka? Vam bo še kako bolezen nanesel.

Jaz ne bi mogla biti mirna, niti se ne bi mogla do moža normalno obnašati dokler se ne bi z njim pogovorila. Preprosto bi ga seznanila z odkritimi dejstvi. Seveda se bo najprej branil z očitki, da ste brskali po njegovem mobitelu-obramba je kao najboljša zaščita…., vam bo poskusil vzbuditi slabo vest, čeprav je izključno on kriv, ker on vara vas in ne vi njega. Ker ste slutili, da je nekaj narobe ste z vso pravico zadeve preverili in od tega ne odstopite..

Jaz mu ne bi oprostila. Če bi imela možnost, da greva narazen in vsak svojo pot naprej, bi se ločila, če te možnosti ne bi imela, bi se pa z njim dogovorila, da bosta sicer na vzven živela skupaj, v resnici pa vsak zase in si še vi najdite intimnega prijatelja.

Odgovor na objavo uporabnika
Christian Christianssen, 05.05.2022 ob 18:46

Ženske imate enostavno nerealna pričakovanja. Moški smo pač z biološkega vidika lovci in za nas je normalno, da seksamo z različnimi ženskami, najbolj enostavno pa je seveda s prostitutkami. In to je za nas samo kot neka rekreacija in to ne pomeni, da naših žena, sploh pa otrok, nimamo radi.

Zato Noja, ne bodi no butasta ali pa naivna. Tudi tvoj dragi je ziher že bil pri prostituki oziroma k njim zelo verjetno tudi redno hodi. Samo ti si tako prfuknjena, da si delaš utvare in živiš v iluziji. Pa saj nima čisto nič manj lulčka zate, če ga vtakne tudi kje drugje!

Edini prifuknjen v tej zgodbi si ti. Če ti je dovolj seks na ravni fitnesa, mene ne moti, tebe pa naj ne moti moje partnerstvo, ki je pač na višjem nivoju, kot boš ti kadarkoli. Niso vsi moški tako plehki, da rabijo prostitutke, tisti, ki znajo res seksat, se zavedajo, da boljšega seksa kot tistega iz prave ljubezni pač ni. Eni morate pa vse življenje manjko kvalitete kompenzirati s kvantiteto. Glej, men je vseeno zate, če je tebi tako ok, ti je pač ok. Samo očitno ti ni, če te tako boli, ko nekdo pove, da obstajajo tudi alternativne možnosti.

Upam, da imaš enaka merila za svoje ženske. Saj se jim muca ne obrabi, ko vanje drugi svoje luleke vtikajo. Jim moraš pa iskreno povedat, da si za odprte zveze, sicer si čisto navadni hinavec, prpa, ki se boji, da ga bo tista, ki jo ima doma ne zato, ker bi jo imel rad, ampak zato, da ni sam, zapustila, če bo iskren. Tisto o lovcih in obveznem menjavanju partnerk je pa bosa, saj potemtakem enako velja za ženske. Če smo na ravni živali, jih boš malo našel takšnih, da se partijo samo z enim sam kom, pa se takrat je navadno ekskluziva obojestranska.

Moški smo lovci, trosilci semena in oplojevalci. Takšne nas je naredila narava in človškega rodu že zdavnaj ne bi bilo več, če mi ne bi bili takšni. Pametna ženska to razume, ne sprašuje preveč in ne teži. In če seksamo naokoli, to ne pomeni, da nimamo radi svoje žene. Ona je pač najbolj posebna in edina, s katero imamo otroke.

Ženske ste seveda biološko drugačne. Za vas je neka romantična ljubezen brez seksualnostjo. Rade si delate utvare (sploh o svojih partnerjih) in živite v oblakih.

Moški seksamo iz strasti. Ženske pa iz ljubezni, občutka povezanosti, preračunjivosti ali pa žlehtnobe.

Christian Christianssen, 05.05.2022 ob 21:51

Moški smo lovci, trosilci semena in oplojevalci. Takšne nas je naredila narava in človškega rodu že zdavnaj ne bi bilo več, če mi ne bi bili takšni. Pametna ženska to razume, ne sprašuje preveč in ne teži. In če seksamo naokoli, to ne pomeni, da nimamo radi svoje žene. Ona je pač najbolj posebna in edina, s katero imamo otroke.

Ženske ste seveda biološko drugačne. Za vas je neka romantična ljubezen brez seksualnostjo. Rade si delate utvare (sploh o svojih partnerjih) in živite v oblakih.

Moški seksamo iz strasti. Ženske pa iz ljubezni, občutka povezanosti, preračunjivosti ali pa žlehtnobe.

No, no. Tvoj zapis samo kaže, da ne razumeš pojma ljubezni. To, ko praviš, da imaš rad ženo, je v bistvu navajenost nanjo, na udobje, neke vrste lenoba, da bi raskiral in iskal dalje, čeprav nisi srečen, ker (še) nisi našel prave. Saj po eni strani se mi takšni smilite, po drugi ste si pa sami krivi, da niste dovolj pogumni, da bi si upali poiskati pravo srečo. Vsi pač nimate dovolj jajc za kaj takšnega. Bolje vrabec v roki, kot golob na strehi, kajne? In v takšnih primerih je vsaka tolažba dobra. Vsak po svoje, ampak sreča je na strani pogumnih. Dokler se boš pa držal ženske, ki te ne privlači dovolj, je ne ljubiš, za krilo, kot nekdaj mamico, in je ne boš izpustil, ker se preveč bojiš biti sam, boš pa nesrečen in v duši prazen.

No, to je pa zelo samovšečna in naduta izjava. Si iz kakšne jame prilezel? In zakaj misliš, da bi bil tak moški, ki se f.ukari naokrog dovolj poseben, da bi hotela imeti kakšna normalna in psihično stabilna ženska z njim otroke? Ne pozabi, da ženska izbere očeta svojih otrok, saj tudi ona nosi večji del bremena. Tudi v naravi je tako, ko se že tako rad primerjaš z živalskim svetom. Samičke pokažejo kdaj hočejo in koga hočejo. Tako da tole tvoje bluzenje je samo odraz nedoraslosti, nezrelosti in razvajenosti malega fantka v telesu odraslega moškega, ki misli, da je njegovo seme zlato. Ne bo šlo, dragi. Nosilcev sperme vas je na Zemlji par milijard, ženski boš moral pokazati se kakšne druge kvalitete, da boš dovolj dober za očeta njenih otrok.

ne poslusi takih pacientov

to je najslabs kar lahko naredis

moski ki bo spoznal idealno partnetico bo zgledal dan tako:

kuca poso za vikendi skupaj na izlete in med tednom enkrat na teden na kavo

to je druzinsko zivljenje

ostalo otroci in zena

te jadnike tuki gor ne poslus ker se ze po pisanju vidi da so bolniki

kurbirji varalice da o fetisih ne govorimo

bruhas kasni bolniki so kle gor resno 🙂

ce bi mu bila privlacna dovolj in bi sex bil vsak drug dan nebi sel h drugi vrjemi

tudi ce neb seksala pol leta

Noja494, 06.05.2022 ob 07:34

No, to je pa zelo samovšečna in naduta izjava. Si iz kakšne jame prilezel? In zakaj misliš, da bi bil tak moški, ki se f.ukari naokrog dovolj poseben, da bi hotela imeti kakšna normalna in psihično stabilna ženska z njim otroke? Ne pozabi, da ženska izbere očeta svojih otrok, saj tudi ona nosi večji del bremena. Tudi v naravi je tako, ko se že tako rad primerjaš z živalskim svetom. Samičke pokažejo kdaj hočejo in koga hočejo. Tako da tole tvoje bluzenje je samo odraz nedoraslosti, nezrelosti in razvajenosti malega fantka v telesu odraslega moškega, ki misli, da je njegovo seme zlato. Ne bo šlo, dragi. Nosilcev sperme vas je na Zemlji par milijard, ženski boš moral pokazati se kakšne druge kvalitete, da boš dovolj dober za očeta njenih otrok.

🍻

kreteni res

Tudi če imaš doma čisto OK ženo in se z njo dobro razumeš, je še vedno lušt za kakšno spolno razvedritev naokoli. Če je žena en dober dunajc, ti občasno vseeno zapaše kakšno zelje, riba ali pa burek.

Če je žena lepo vitka, vseeno paše kdaj kakšno buckasto popeglat. Pa najstnice mi gredo vedno v slast, ko se enkrat začnejo goniti so zelo super roba, tako opojno dišeče, napete in tesne. Po eni strani so naivne, po drugi strani pa so vnete raziskovalke vsega novega.

Prostitutke pa so vedno instant rešitev, ko se ti ne da lovit, a bi vseeno rad že čez 15 min seksal. In v glavnem so čisto fajn punce, pogosto študentke, ki pač združujejo prijetno s koristnim. In dobri ljudje pač prispevamo za nemoten študij…

Christian Christianssen, 06.05.2022 ob 10:53

Tudi če imaš doma čisto OK ženo in se z njo dobro razumeš, je še vedno lušt za kakšno spolno razvedritev naokoli. Če je žena en dober dunajc, ti občasno vseeno zapaše kakšno zelje, riba ali pa burek.

Če je žena lepo vitka, vseeno paše kdaj kakšno buckasto popeglat. Pa najstnice mi gredo vedno v slast, ko se enkrat začnejo goniti so zelo super roba, tako opojno dišeče, napete in tesne. Po eni strani so naivne, po drugi strani pa so vnete raziskovalke vsega novega.

Prostitutke pa so vedno instant rešitev, ko se ti ne da lovit, a bi vseeno rad že čez 15 min seksal. In v glavnem so čisto fajn punce, pogosto študentke, ki pač združujejo prijetno s koristnim. In dobri ljudje pač prispevamo za nemoten študij…

Ta zgodba gre tudi v obratno smer. Misliš da se ženi tudi poleg belega kruha ne zahoče se mogoce rženega ali pa koruznega.

Ne bodi preveč prepričan v svojo teorijo.

Jaz tudi, 24.04.2020 ob 11:46

Sem srecno porocen in pocnem popolnoma isto, s to razliko, da malo bolj pazim. Zeno in otroke imam rad, sex je reden 2-3 x tedensko. Zena izgleda vrhunsko, to je pa zal tudi vse. V postelji je dolgocasna, ze od vsega zacetka. Misli sicer da sexa vrhunsko! Mi je povedala da so vsi bivsi bili presrecni. Jaz pac nisem. Men je tako dolgocasna da vedno poskrbim da mi cimprej pride, da je ze konec te agonije. Dober sex imam pa pac drugje……

Ne zastopim dedcev, da oženijo tako. Potem pa jamrajo, da je dolgočasna. Buče.

Ker te ne ljubi in te je pripravljen izgubiti…

Za christiana, 05.05.2022 ob 23:25

No, no. Tvoj zapis samo kaže, da ne razumeš pojma ljubezni. To, ko praviš, da imaš rad ženo, je v bistvu navajenost nanjo, na udobje, neke vrste lenoba, da bi raskiral in iskal dalje, čeprav nisi srečen, ker (še) nisi našel prave. Saj po eni strani se mi takšni smilite, po drugi ste si pa sami krivi, da niste dovolj pogumni, da bi si upali poiskati pravo srečo. Vsi pač nimate dovolj jajc za kaj takšnega. Bolje vrabec v roki, kot golob na strehi, kajne? In v takšnih primerih je vsaka tolažba dobra. Vsak po svoje, ampak sreča je na strani pogumnih. Dokler se boš pa držal ženske, ki te ne privlači dovolj, je ne ljubiš, za krilo, kot nekdaj mamico, in je ne boš izpustil, ker se preveč bojiš biti sam, boš pa nesrečen in v duši prazen.

tole si pa zadela v dno njegove duše. Kako se hočejo delati pametne iz nič teli infanilni bebci.

Dobra si,da molčiš.

Meni bi počlo tisto sekundo,ko bi to prebrala

New Report

Close