Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek moževa sodelavka

moževa sodelavka

Moram kar napisati hitro, me je tako pojezilo. Z moževo sodelavko, prej sošolko si nekako nisva simpatični, no vsaj ona meni res ni. Pač se pogovarjava, ampak nekaj ne gre. To ve tudi mož in se stalno heca, pa kaj imaš ti proti njej. No, in nedavno sem se res malo zamislila, da mogoče pa ni tako slaba pa bla bla. Ampak kmalu potem ona pokliče, da ob civilni poroki vabi v soboto zvečer vabi na večerjo, ampak samo njega. Pa ve, da sva skupaj že uff let. Tudi od drugih parov je povabila samo po enega, spremljevalke/spremljevalce je spustila. Meni se je to zdelo res tako mimo! Mož je rekel, da mu tako ni, da ne bo šel in mu tudi ni šlo, kako lahko vabi samo po enega. Na zadnje sem bila pa še na njega jezna, ker ji pač kot prijateljici ni povedal, da se mu zdi tako vabilo čudno. No, pa sem :). Kaj si pa vi mislite?

Ma na poroke se vedno vabi pare in ne le enega. To je tudi meni mimo. Sicer pa se tudi meni dogaja, da imam prijateljico, pa je meni njen mož tudi malo mimo… Se je treba sprijaznit tudi s takimi ljudmi in se ne preveč obremenjevat.

Tale je pa res mimo, samo enega :-)))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Čakaj, čakaj, moža je povabila kot sodelavca, a ne?

Jaz tudi ne vabim družinskih članov od sodelavcev, če slučajno prirejam kaj takega, pa čeprav so moji znanci ali prijatelji. Zabava za sodelavce je pač za sodelavce. Žal se ne strinjam s tabo.

Ajaj punca, si ti ljubosumna nanjo?

LP

Pa res nisem kakšna huda. Nasprotno celo. In potem govoriva z možem zdaj po telefonu, kdaj pride iz službe, pa pravi, da kmalu, samo še na kavo gre – ja, z njo :)). A res mora?!! Mislim, da se bom delala malo užaljeno in se zdaj po svoji službi šla malo razvajat. Phhh :).

Ne, nisem ljubosumna (mislim vsaj=. Razumem, da so ene stvari za sodelavce, tudi večkrat gredo tako ob kakšni priložnosti. Samo poroka, pa sobota zvečer. Ne vem, no …

Tole ti ne bo nič dobro delo, a veš? Zadevo spucaj čist takoj. Al prepričaj sebe, da ga je povabila na kavo, ker misil špricat sobotno večerjo, ali pa direktno povej možu, da si ljubosumna kot sam vrag in naj ti ne daje povoda za dvigovanje pokrovke …

Ni zdravo, veš! :)))

Ti posodim mal klimo, da se boš shladila?

LP

Če je ne maraš ravno, to ona zagotovo čuti. In nekoga, s katerim se ne maram, jaz tudi ne bi vabila. Vljudnost gor ali dol.

Pa saj ga ni povabila na poroko, pač pa zaradi poroke pelje sodelavce na večerjo, če sem prav razumela.

A veš, jaz sem naredila popolnoma enako, le da ni bila sobota, pač pa petek zvečer – pa so vsi sodelavci smeli priti :)))

LP

Večerjo za sodelavce prireja, ti bi pa šla zraven? To je isto, kot da bi praznovala rojstni dan al kaj podobnega. Eni so še bolj ****, na sindikalne izlete si pripeljejo punce.:-))) Ups, saj sem tudi jaz enkrat v pradavnini šla z mojim na en tak enodnevni izlet, nisem vedela, kako to zgleda, sicer je imel še en njegov pravtako zelen sodelavec punco zraven, ja ampak vseeno bi lahko moj prej kaj vprašal še druge, kako to gre, jaz sem mu pač zaupala.:-)))))

Večerja je le za sodelavce, sorodnikov ne bo poleg, če sem prav razumela, če je tako, nimaš kaj iskat tam.

Ne, ne gre za večerjo za sodelavce ob poroki. Poroka je v soboto, po poroki pa pač naprej večerja. Pa saj ni važno sploh. Morala sem napisat in zdaj je to to. Rada pa preberem, kaj si drugi mislite.

Ja če je pa samo za sodelavce, potem pa je to popolnoma normalno. Možu pa le povej, kaj si misliš.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Če bodo to poporočno slavje s sorodniki, prijatelji in sodelavci, potem bi že blo fajn povabit partnerje poleg, sploh, če bo še muzika. Lahko pa je bilo zamišljeno bolj tako, da bodo vabljeni sodelavci prinesli darilo celotnega kolektiva, ker se ob porokah ponavadi zbira po podjetjih, ne vem. Ne sekiraj se, daj otroka v varstvo in si privošči še ti, če pa ne, pa tudi dobro, saj boš tudi ti kdaj šla ven s svojimi sodelavci.

Mogoče sem malo nerazumljivo napisala – je pač običajna poroka z vsemi povabljenimi, tudi sorodniki in potem zabava. Drugače se res ne silim zraven povsod, kamor gre. Ampak to mi pa res ni bilo všeč. Bom mu povedala, samo saj ni kaj za naredit.

In zakaj si želiš na poroko od ženske, ki ti gre na jetra? Vesela bodi, da boš imela “a night off”. :)))))))

Hehe, Kleo. Saj niti ne bi šla. samo prej bi me morala ona povabit, da bi rekla, da isto ne grem hehe. No, pa naj bo res dovolj na to temo. LP vsem!

alguna…ti sploh veš kaj bi rada?

Ženska ti gre na živce, kar verjetno tudi ona čuti – pričakuješ pa povabilo na poroko, da bi ji pol z velikim užitkom rekla, da vaju ne bo

Praviš, da nisi ljubosumna – še enkrat si preberi stavek ko si napisala,da gre mož z njo na kavo

Drugače pa ja, je čudno to z povabilom na poroko.

Jaz sem sodelavce častila z narezki, tiste najožje (3 komadi pa z partnerji vred povabila na celoten žur)

Zabava v soboto po civilni poroki pa res ni namenjena samo sodelavcem. Če gre za pogostitev v službi ali po službi za sodelavce, je ena zgodba, vabilo na poroko pa druga zgodba.

Tudi meni je tako povabilo mimo – jaz ne bi šla in tudi moj mož pravi, da ne bi šel. Sploh pa nimava takih znancev/prijatelev/sodelavcev, ki bi sploh “rodili” tako povabilo.

Še vedno ti ni jasno, da si narobe razumela??? Povabila ga je V SOBOTO NA DAN POROKE NA VEČERJO. To ni zabava za sodelavce!!!!

Čisto dobro si napisala, a očitno je res toliko funkcionalno nepismenih, da ne razumejo. Se opravičujem za grobe besede, a punca je lepo napisala, da gre za vabilo na civilno poroko v soboto!

Seveda ve, kaj bi rada – slišala vaše mnenje ob tako nenavadnem vabilu na poroko.

Ne pa raznih obsojanj, zmerjanj z ljubosumjem ipd. – preprosto jo zanima, kaj si mislite in kako bi vi ravnali ob takem vabilu.

zakaj pa ni za “dobre” sodelavce? a mi lahko razložiš.prosim? pa vi sploh ne vesta kaj je LEPA poroka z ljudmi ,ki jih imaš rad okrog sebe? kdo pa je za na poroko? neka tetka, stara 92 let? ,ki komaj čaka,da bo konec,da gre domov? v čem ima smisel poroke, zakaj jo sploh delate?

Po moje je zabava ob poroki namenjena točno tistim, ki jih mladoporočenca želita povabit in s katerimi želita proslaviti dogodek. In če so to tudi sodelavi, potem so pač sodelavci. Zakaj pa ne. Ne vidim problema.
Jaz osebno bi rajši povabila na poroko sodelavce, s katerimi se dobro razumem, kot žlahto, ki sem jo videla trikrat v življenju. Večina ljudi pa pač ne.

Jaz sem na svojo poroko povabila ljudi, s katerimi preživim veliko časa in mi veliko pomenijo. Tudi 3 sodelavke, s katerimi se super razumem in smo prijateljice, pa brez njihovih partnerjev, ki jih poznam samo na videz in sem jih srečala mogoče dvakrat v življenju. Pa so prišle z veseljem, brez pripomb, nobeni ni mož zganjal scene ali rekel, da ne sme iti, ker ni on zraven. Pa kako bi se on počutil med ljudmi, ki jih ne pozna.

New Report

Close