Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?

Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?

Lih ko sem prišel v puberteto je bila takrat Lucienne Ločina žirantka na slovenija ima talent. In ona me je takrat noro vzburjala, tako da sm si ga velikokrat drkal na njo. Zdaj si ga pa na veliko znanih slovenk. Najraje pa na Jasno Kuljaj, Tanjo Ribič, Ano Klašnja, Suzano Jakšič,…

Še kaj drkate na znane osebe? Jst si ga najveckrat na Evo Irgl al pa Pivčevo. Kaj vi?

Jaz večkrat pogledam kakšne oglase zenskih oblacil na fb marketplace, posebej kaksne najlonke ali cevlje kjer se vidijo nalakirani nohti. Kuj grem na wc.

Ja tudi jaz rad pogledam na fb market. Ali je že kdo kupil kakšne hlačke ali petke in si ga zdrkal na njih? Mene me to zelo mika

Jst si pa najraje zdrkam kurac ko vidim kakšne političarke v škornjih

Živijo, je že kdo omenil Katjo Tratnik ali Sašo Gerdej?

Pa Danica Lovenjak, ti joški morajo bit res spektakularni za mečkat 😉

Na katere političarke pa največkrat?

Odgovor na objavo uporabnika
kobasa, 02.11.2022 ob 00:52

Na katere političarke pa največkrat?

Eva Irgl pa Pivceva

Drkajo sam pedri in grdi tipi

Normalni fukamo

Na Katjo Jevšek.

Če bi pivceva dobila tolk glasov kr kurcev je špricalo že nanjo bi bila v parlamentu

Vcasih pogledam na kakšno spletno trgovino, kaksen aliexpres ebay in tam pogledam komentarje. Vcasih se pri tangicah ali salonarjih najde kaksen material za drkanje. Lepi salonarji, pa rdece nalakirani nohti me še posebej napalijo, vmes ima še katera zabice, adijo stari. Tangice pa sploh, tiste z luknjo spodaj da vidis res vse. Sem že trd. Ahhhhh.

Jaz si ga drkam na nacistke, ki so delale v taboriščih in se izživljale nad taboriščniki. To me tako napali, da se ne da opisat. Že samo misel na njih mi naredi trdega in že moram it. Drugače pa seveda so zanimive vse estradnice bivše juge in te novodobne slovenske političarke, recimo Fajonka, ko je brez modrca.

Meni vseeno če je znana ali ne jaz si ga drkam na vse dobre pickice.

Kaj Fajonka ne nosi modrca?

Pivčeva pa ima tako rit da sam okrog padeš…da bi ga lahko enkrat namočil notri

Majstr, 28.11.2022 ob 13:28

Kaj Fajonka ne nosi modrca?

Pivčeva pa ima tako rit da sam okrog padeš…da bi ga lahko enkrat namočil notri

Res ma hudo rit,enkrat jo vidu u zivo.

dobre ja

Maja hrvatin, ta ki je zdaj bila povezovalka programa za nogomet katar. Pismo, tudi ni slaba. Bo treba enkrat malo slike precekirati.

Urska Fartelj

Najrajši na Niko Križnar drgač pa na Rosa Blasi

Xjxxc, 10.01.2023 ob 21:01

Najrajši na Niko Križnar drgač pa na Rosa Blasi

Jz tudi rad na Niko Križnar drkam.

Anamarija Lampič

Na katero sliko od teh športnic najraje? Dajte kak link.

Katarina Witt

kobasa, 12.01.2023 ob 13:08

Na katero sliko od teh športnic najraje? Dajte kak link.

PIsi na mail [email protected] pa lahko kej pokomentiramo znane slovenske sportnice.

New Report

Close