Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?
Brez, 25.11.2022 ob 04:49
Jaz si ga drkam na nacistke, ki so delale v taboriščih in se izživljale nad taboriščniki. To me tako napali, da se ne da opisat. Že samo misel na njih mi naredi trdega in že moram it. Drugače pa seveda so zanimive vse estradnice bivše juge in te novodobne slovenske političarke, recimo Fajonka, ko je brez modrca.
Katera te pa najbolj napali?
Partizanko, 13.01.2023 ob 06:43
Katera te pa najbolj napali?
V bistvu nimam točno izbrane. Vse te ženske v SS uniformah me napalijo do konca. Še najbolj pa me napali to njihovo uživanje, naslada nad tem, ko so mučile in se izživljale nad taboriščniki. Je kar nekaj filmskega materiala na to temo in vedno znova in znova gledam enake prizore. Recimo Irma Gresse, ko enega biča, do te mere, da obleži na tleh, nato si prižge in pokadi cigareto, medtem ga kapoti polijejo z mrzlo vodo in Irma z bičanjem nadaljuje, do konca.
Tota974, 14.01.2023 ob 16:58
Irena shyama hlebs, trenutno na slo 2, napaljen pod hlacami gnetem, pa naenkrat samo spricne.. eno uro premora, ker so skoki, potem pa gremo spet v studio k Ireni in na kavč.
Mmm sexy. Si sam na kavču? Pa kar v hlače špricneš? Na katere ste ostali še kaj v teh dneh?
Brez, 14.01.2023 ob 10:50
V bistvu nimam točno izbrane. Vse te ženske v SS uniformah me napalijo do konca. Še najbolj pa me napali to njihovo uživanje, naslada nad tem, ko so mučile in se izživljale nad taboriščniki. Je kar nekaj filmskega materiala na to temo in vedno znova in znova gledam enake prizore. Recimo Irma Gresse, ko enega biča, do te mere, da obleži na tleh, nato si prižge in pokadi cigareto, medtem ga kapoti polijejo z mrzlo vodo in Irma z bičanjem nadaljuje, do konca.
Imaš pa res bolane fantazije.
Ce je kdo za pogovor o znanih slovenkah naj pise na [email protected]
O stari moj, sem šel tole tvojo sceno mal po guglat in pogledat, pa ti si ja nor. Kakšne scene, prizori, ….. v trenutku sem imel trdega. Zdaj že par večerov samo to gledam, ne morem verjet kaj so te babe počele in kako neskončno so uživale zraven. Kaj bi dal, da bi bil lahko njihov pomočnik, bi še mogoče sexal z njimi in bi si lahko skupaj izmišljevala bolj in bolj krute načine mučenja, samo da bi midva uživala.