Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?

Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?

Odgovor na objavo uporabnika
Brez, 25.11.2022 ob 04:49

Jaz si ga drkam na nacistke, ki so delale v taboriščih in se izživljale nad taboriščniki. To me tako napali, da se ne da opisat. Že samo misel na njih mi naredi trdega in že moram it. Drugače pa seveda so zanimive vse estradnice bivše juge in te novodobne slovenske političarke, recimo Fajonka, ko je brez modrca.

Katera te pa najbolj napali?

Partizanko, 13.01.2023 ob 06:43

Katera te pa najbolj napali?

V bistvu nimam točno izbrane. Vse te ženske v SS uniformah me napalijo do konca. Še najbolj pa me napali to njihovo uživanje, naslada nad tem, ko so mučile in se izživljale nad taboriščniki. Je kar nekaj filmskega materiala na to temo in vedno znova in znova gledam enake prizore. Recimo Irma Gresse, ko enega biča, do te mere, da obleži na tleh, nato si prižge in pokadi cigareto, medtem ga kapoti polijejo z mrzlo vodo in Irma z bičanjem nadaljuje, do konca.

Irena shyama hlebs, trenutno na slo 2, napaljen pod hlacami gnetem, pa naenkrat samo spricne.. eno uro premora, ker so skoki, potem pa gremo spet v studio k Ireni in na kavč.

Tota974, 14.01.2023 ob 16:58

Irena shyama hlebs, trenutno na slo 2, napaljen pod hlacami gnetem, pa naenkrat samo spricne.. eno uro premora, ker so skoki, potem pa gremo spet v studio k Ireni in na kavč.

Mmm sexy. Si sam na kavču? Pa kar v hlače špricneš? Na katere ste ostali še kaj v teh dneh?

Brez, 14.01.2023 ob 10:50

V bistvu nimam točno izbrane. Vse te ženske v SS uniformah me napalijo do konca. Še najbolj pa me napali to njihovo uživanje, naslada nad tem, ko so mučile in se izživljale nad taboriščniki. Je kar nekaj filmskega materiala na to temo in vedno znova in znova gledam enake prizore. Recimo Irma Gresse, ko enega biča, do te mere, da obleži na tleh, nato si prižge in pokadi cigareto, medtem ga kapoti polijejo z mrzlo vodo in Irma z bičanjem nadaljuje, do konca.

Imaš pa res bolane fantazije.

Ja itak da sam na kavcu, ce bi bil kdo poleg bi se tolko bolj hot bilo.

Zadnje čase na Nušo Lesar, Petro Krčmar, Katjo Jevšek in na Eriko Žnidaršič. Kaj imajo skupnega, vse imajo visoke petke in to me ful zrajca.

Ravno prej sem si ga zdrkal na Tanjo Fajon.. res huda milfa

Ce je kdo za pogovor o znanih slovenkah naj pise na [email protected]

kobasa, 12.01.2023 ob 13:08

Na katero sliko od teh športnic najraje? Dajte kak link.

Na Instagramu jih ima veliko hot fotk

Meni so v bistvu zanimive vse urejene ženske. Zelo me privlačijo noge v najlonkah in visokih petkah, lepo stojece joške in globoki dekolteji v katere padajo verižice. Veliko mi pomeni tudi urejena frizura in mogoče malo bolj izstopajoči make up.

Kaksen nov material za drkat?

Manja (Plešnar) Stević
Te ustnice, pogled … in stegna 😉

Seksi so Nika Križnar, Dorothea Wirer, Gal Gadot, Sara Martins in Stana Katić.

Hdhyfv, 23.02.2023 ob 23:37

Seksi so Nika Križnar, Dorothea Wirer, Gal Gadot, Sara Martins in Stana Katić.

Meni tudi Nika Kriznar sexy mmm redno drkam nanjo,pa na Kajo Juvan tudi.

O stari moj, sem šel tole tvojo sceno mal po guglat in pogledat, pa ti si ja nor. Kakšne scene, prizori, ….. v trenutku sem imel trdega. Zdaj že par večerov samo to gledam, ne morem verjet kaj so te babe počele in kako neskončno so uživale zraven. Kaj bi dal, da bi bil lahko njihov pomočnik, bi še mogoče sexal z njimi in bi si lahko skupaj izmišljevala bolj in bolj krute načine mučenja, samo da bi midva uživala.

Kasni revcki kmetavzarski. 😂😂😂😂 za izkoristit in obrat. Revcki

A si ga kdo tukaj drka na suzano jakšič?

bump

Danes sem na alenko marinic, huda je kot se spodobi

Fantje poglejte na onlyfans Michelle Scott. Ta pa je hot Jst bi jo kar položil

Na katero slovenko ste nazadnje?

Klobasa, imas ono iris, majhna drobcena lusna. Pa sanjo, pa laro, pa aneto.. polno jih je, se da tudi brez onlyfansa marsikaj videti.

bump bump bump

Jaz si ga zlo rad drkam na slavne. Najbolj všeč sta mi Margot Robbie in Emilia Clarke. Od slovenk pa kaka Melani_Mekicar.

Ce kod isce koga za chat o slavnih: timolsen909@ gmail.com

New Report

Close