Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na pogreb očeta je prišla njegova ljubica

Na pogreb očeta je prišla njegova ljubica

Odgovor na objavo uporabnika
Da je ni sram, 20.01.2022 ob 12:50

Pogreb je bil v ožjem družinskem krogu. Ta lisica si je pa drznila priti na pogreb. Mati je bila že tako vsa iz sebe, da se ji ni dalo ukvarjati še z njo. Kljub varanju je očeta še vedno ljubila. Jaz sem pa šla do nje in ji zabrusila, da naj se pobere in da tu ni dobrodošla, saj je pogreb v družinskem krogu, ona pa ni družinski član. Ona pa meni nazaj, da se je nameraval ločiti in z njo poročiti. Celo zaročena sta bila. Mi je pokazala prstan. Priznam, bila sem v šoku. Sem ji pa rekla, da kljub zaroki še ni njegova žena in da naj se že pobere. Vsaj zaradi spoštljivosti do mame. Ampak ona je ostala.

Da je ni sram! Že to je sramotno, da se je dol dajala s poročenim, nato si pa drzne še na pogreb priti. Pfuj! Ko se bo situacija umirila, naj se me pazi.

Lisica, če slučajno bereš ta forum in si se prepoznala v tej temi, ti svetujem, da se umakneš, dokler imaš še čas!

Da tebe ni sram.

Kakršnokoli čustvo gojiš do ženske, ki jo je tvoj oče imel rad-ali česa v napisanem ne razumeš? RAD JE IMEL NJO IN NE VEČ TVOJE MAME!!!!

Bivša, 20.01.2022 ob 19:21

tudi njen je bil, 20.01.2022 ob 12:57

Razumem, da ste custveno pretreseni, a tvoj oce je bil tudi od svoje ljubice in tudi ona mu je nekaj pomenila v zivljenju.

Glede na to, da je bil vezan na ljubico na tak ali drugacen nacin, bi si verjetno zelel, da je tudi ona na njegovem pogrebu.

In se nekaj, za varanje ni kriva ljubica! Kriv je tisti, ki vara!

Kako mi greste na živce vi, ki trdote, da ljubica ni kriva. Kriva sta OBA. Tisti, ki vara in ljubica, ki ve, da je ta poročen. Ker gre zavestno v to. Kriv je tisti, ki krade in tisti, ki mu vrečo drži. Ljubica ni kriva edino v primeru, da ne ve, da je njen ljubček v zvezi. V tem primeru je tudi ona prevarana. Če pa to ve in vseeno rine v tako zvezo, je pa ista kot varajoči. Skratka, nobena nedolžna revica ni.

Ti si tečna. Kriv je samo njen oče, on je varal tvojo mamo, mama očitno nesposobna tega dojet, sprejet, mu raje najeda, kakor, da bi se poslovila. Ravno zaradi pasje najedenosti je ded skočil na drugo. In ti boš ista.

moški nikoli ne bo ostal v vezi z nekom, ki ga nima rad. slej ko prej bo odšel!!!

tvoje mame že dolgo ni imel rad. sprijazni se in sprejmi.

ene kokoši rinete v veze in zakone, če te nima rad, te nikoli ne bo imel.

mijav mijav, 20.01.2022 ob 13:16

ahmm, 20.01.2022 ob 13:06

ljubica112, 20.01.2022 ob 13:04

Kako boste šele presenečeni na zapuščinski. Mati tako ni lastnica ničesar, ti pa se pripravi na nujni delež.

nekako tako ja … če je poskrbel za oporoko, če sta živela skupaj pa sploh ji pripada amrsikaj ..

ja če bo dokazala na sodišču, da je več seksal z njo kot z ženo,lahko še izpodbija veljavnost zakonske zveze….

ne piši neumnosti, budalo.

poznam primer: Prijateljica je vedela, da ima njen partner rad bivšo-vedela je, varal jo je z njo, se k njej vračal dobro leto in več, pa ji še vedno ni bilo jasno, da ljubi drugo in ga ne bo zadržala niti z otrokom. In tako se je zgodilo-ljubi drugo in je odšel. S prisilo se ne kupi ljubezni, se ne da. Ne reši tega noben otrok še manj pa kak vpleten starš.

Tako je tudi v vašem primeru, tvoj oče je ljubil drugo. Vbij si v betico.

Če pride na pogreb takšna ženska tvojemu očetu ni več samo Ljubica ampak kaj več.

A dajte no .Njo naj bo sram ,vaš oče je bil pa nedolžen v vsem tem al kako ? Ne razumem zakaj se določeni spotikajo v življenje drugih. Vse to kar ste vi napisali ima predvsem pravico napisati in govoriti vaša mama .Pa sploh veste kaj in koliko je vedela v resnici ,kaj vse je morda vaš oče natvezil tej ljubici ? Varal je ,mu je bilo sploh kaj za verjeti ? Kako ste pa vi iskazali svoje spoštovanje do mame ,da ste šli delati sceno na samem pogrebu in se razpravljati ? Sploh pa ne obsojajte in za božjo voljo ukvarjajte se svojim življenjem ,razen če ste popolni in pri vas vse štima 😉 ? Bi bilo fajn prebrati nadeljevanje tele zgodbice 😀 No pa srečno 🙂

Ima vso pravico priti na pogreb sploh pa ce sta bila res zaročena žal je tako ceprav vas boli kar vas razumem

To ni nič posebnega, če pride ljubica za katero itak vsi vedo.

Sem bil pa nekajkrat zraven, ko so prišli pokojnikovi otroki, za katere nihče ni vedel. Ob takem spoznanju gledati izraze na obrazih pokojnikove žene in njunih zakonskih otrok v mrliški vežici ali odprtem grobu – neprecenljivo.

Slatka Slađana, 23.01.2022 ob 18:43

Sprejmi dejstvo, tvoj oče je bil en navaden kurbir. Ni imel  rad tvoje mame, če ne , ji tega ne bi počel.

S spoštovanjem

Hasan Abi

Vir pri Domžalah

Točno ta zgodbica je bila objavljena na zurnal24.

Avtorica, vsakega bi to prizadelo. Naj pišejo, kar želijo, eni se res ne znajo vživeti v drugega.

Ljubica pa kot vidiš je precej predrzna oseba, da si je upala priti na pogreb. Saj bi šla lahko po pogrebu prižgat svečko in se poslovit. Zaradi spoštovanja do vas.

Kakorkoli mimo je, ne obremenjujte se s tem, škoda.

mtzmt, 05.02.2023 ob 14:25

Avtorica, vsakega bi to prizadelo. Naj pišejo, kar želijo, eni se res ne znajo vživeti v drugega.

Ljubica pa kot vidiš je precej predrzna oseba, da si je upala priti na pogreb. Saj bi šla lahko po pogrebu prižgat svečko in se poslovit. Zaradi spoštovanja do vas.

Kakorkoli mimo je, ne obremenjujte se s tem, škoda.

Pa še glede ljubezni … Če tvoje mame in vas ne bi imel rad, bi se hitro ločil od vas. Pa se ni! Moški še zdaleč ne rabijo imeti radi ali celo ljubiti žensko, da spijo z njo. Ravno nasprotno, toliko pa vem od moških, da lahko spijo z žensko, če mu ni niti malo všeč (samo da sexa). Kdo bo dokazoval kako jo je “ljubil”? Za časa svojega življenja je ostal z ženo in to pomeni, da je še vedno bila prva ženska v njegovem življenju.

Barvo , sem v istem položaju.  Dama imam vsega dovolj, nič  nočem od njega, ko pa pride še mu posvetim in nama je lepo. Kaj bo pa pokazala prihodnost, pa bom videla, sedaj mi ustreza tako kot je.

New Report

Close