Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ne morem verjet

ne morem verjet

Pred 2 mescoma sem dobil novo sodelavko. Lustna postava super, porihtana…skratka punca za kero bi pogledal vsak normaln moski.
Ze prej so mi drugi povedali, da je zatreskana vame in da sem ji vsec. Pred tednom pa mi to pove tudi sama. Zdaj bi se z mano pogovarjala z mano samo o seksu, povedala mi je da bi se rada samo enkrat divje pof**** ( njene besede ) z mano! Iz zajebancije sma prisla do tega, da bi mi lahko zaplesala striptease…in mi ga je…vse vem kaj, kako in kdaj ji pase…nastavlja se mi…govori kaj bi mi delala…da se zamozadovoljuje in misli na naju kako seksama…oblecena hodi v minice in visoke pete…dekolte njenih bajnih prsi je nenormaln…
Tu pa pride problem: MENI NI! Ne morem verjet, kaj je kaj narobe z mano? Kaj sem bolan al kaj mi je? Resno me ze skrbi, da se mi ni poslabsalo…ali niso to sanje vsakega moskega! Vsaj moje so…! ZDAJ PA TO! F**k!

Mislim, da si tip moškega, katerega ne zanimajo najbolj avanturce.Menim,da te takšne punce ne privlačijo, katere se nastavljajo, so lahke in za katere se ve, da je nemogoče da bi bile zveste.Po mojem, si tip bolj za resne zveze in zato te nekak ne mika ta “frajlica” ki bi se samo posexala s teboj, pa še s kom drugim…nič ni narobe s teboj, tudi mene nebi mikal en dober tip, ki bi hotel samo sex od mene…smo pač različni ljudje in imamo različne želje, cilje…bodi takšen kot si naprej…

Lep pozdravček!

mogoče ti ni zanimiva, ker je prelahek plen, če ti ni, ti pač ni, nič ni narobe s tabo, sicer boš pa še vidu, kaj cajt prinese

Ne, nisi bolan. Samo pri ženskah verjetno iščeš več kvalitet, kot samo dober izgled in dober seks. In to se mi zdi tudi prav. Verjemi, tudi jaz ne bi imela interesa za takega sodelavca.

Se strinjam z Matejo!

Ni važen samo izgled,ampak važne so tudi druge kvalitete.Poznam dosti punc, ki dobro izgledajo, samo kaj ti to pomaga, če je glava prazna.Kam naj peljem tako dekle , ko mi bo v večnem strahu, da slučajno ne bo v družbi ust odprla:) NO THANKS!

he he he… ena od zanimivih teorij pravi, da moški ne marajo seksualno agresivnih žensk, ker se jih ustrašijo… Potem takem jim večini kar paše, da so stalno pobudniki za seks, ker se potem počutijo mačote, če pa vlogo pobudnika prevzame bejba, pa povrhu vsega glih takrat moškemu ni do seksa, pa trpi ego.

… ako su lagali mene..
.. i ja lažem vas.. :)))))

Ponavas so sanje in fantazije zanimive dokler se ne uresničjo, pol ko enkrat pride do tega te pa mine..sploh če je plen to easy to catch :))

Nč skrbet…..
Pač ni tvoj tip.Meni tudi določeni tipi žensk ne potegnejo.Pa mi lahko govorijo in delajo kar hočejo.
Ne skrbi, čisto normalen si, ko pride prava, pa šotor do triglava, a ne.
Pač lepotička se bo naveličala, pa pozabila in nastavljala drugim……..

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Živjo!
Jaz sem tud v podobni situaciji. S tem, da sva šla sexat in enostavno mi niti vstal ni. Kljub katastrofi, pa ona še naprej vztraja, me vabi na pijačo, išče variante da bi se dobila…Glede na to, da mam dosti izkušenj z ženskami sem prišel do zaključka, da je tale “moja” nimfomanka, ker sem pred leti imel razmerje s podobno žensko- sicer veliko manj agresivno, ki se je kasneje zdravila.
Pri vsaki vezi z ženskami do sedaj so bila prisotna neka čustva tej je pa šlo samo za goli sex. Zgleda pa tudi, da smo nekateri moški malo bolj čustveni. Jest pač moram žensko malo bolj spoznat.
Mam pa rad prave ženske!
LP,Tym

PS: oglej si post ženski čvek (vprašanja za jebačico)

..pravijo, da kar je očem prikrito in roki nedosegljivo je lepše in slajše..

Ponavadi imajo moški raje tiste ženske, ki so bolj težko dosegljive, niso lahke, se ne nastavljajo,…no, vsaj moje izkušnje so take! In si prav normalen, verjemi!

Čist taprav dec. Ne prenese, da ni on tisti, ki osvaja. Oh ti revček!!!
Se mi kar smiliš, prijavi jo, da te spolno nadleguje.
A si ji slučajno rekel, nakazal, da ti ni. Ali ji daješ napačne znake?
Ti paše za ego ne? Si misliš naj traja, ker ko jo boš enkrat pof… to ne bo več isto, ne?
Egotrip!!!

čist normalen si. a si predstavljaš,da bi res kaj imel z njo, drugi dan pa spet v službo?

Dej, butn jo dol, pa mirna Bosna.

Mislim, da je tale TYM en velik nakladač ali lažnivec/ka! Ali pa se mi je to vse skupaj sanjalo z odprtimi očmi!
Še naprej lep dan vsem skupaj!

Če tako čutiš je edino prav. Bodi ponosen na sebe.

dej ne nakladaj.
pol si se pa zbudu pa si ga drkal ha ha

Veš….vedno imamo raje stvari, ki so težje dosegljive..tisto, kar se ti ponuja, se pač ponuja…

Nič ni narobe s teboj, da ti le stoji !!!!:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Samo dve logčni razlagi se mi ponujata : Si se ustrašil , da ne boš tako dober v postelji kot si se ji najverjetneje hvalil-ko pa te postavi pred dejstvo pa rep med noge ali pa si globoko v sebi gej.

možno ja

zakaj ne? Samo pravila morajo biti vnaprej jasna.

Jaz se bi ji pa teško uprl,če je res tako sexi in izzivalno oblečena.Po moje bi začel varati svojo in dejstvo:seksam zelo rad.Previden moraš biti pa je.Kar je privlačnega je zreba izkoristiti.

BLA, BLA, BLA

joj Tomi ko bi zdaj to tvoja prebrala!!!

Bi pa probali kar grupni seks.

New Report

Close