Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne prenesem, da v kopalnici ni posebne brisače za goste

Ne prenesem, da v kopalnici ni posebne brisače za goste

OKM je grozna. Zakaj pa niste rekli za svežo brisačko? Verjetno bi jo dobili.

Nimamo takih problemov kr enostavno ne sprejemamo na obiske uzvisenih kretenov k komplicirajo zard brisač za brisanje rok. Eni bi res najrajs vidl da se vam rdeca preproga nastima pred vsakim korakom

Ma ti nisi cist diht.S tem se ubadas???Prinedi si robce v torbici, tak mas polno torbo bedarij, pa si jih brisi!

APETITLIH!

KAKŠNA BESEDA JE TO?!🙄

Kva pa če si jo blagovolili s sabo privlečt, pa bote vedl da je sterilna.

Potem vam najbrž ne bi bilo prav, če bi morali piti špricer v krogu iz istega kozarca, kot je navada pri nas. In to iz tistega za senf. Brišemo se pa v rokav. Ampak vsak svoj!

Najbolje da sploh nehodiš na obisk pa je rešeno.

Odgovor na objavo uporabnika
Prosim poskrbite za to, 27.11.2021 ob 12:03

Seveddda, 27.11.2021 ob 11:52

Pri meni je za roke tudi le ena brisača, a dam vedno svežo, ko pride kdo na obisk.

Se strinjam skratka, da morajo gosti dobiti svojo oziroma svežo brisačo.

Problem ene brisače je v tem, da ne veš, kdo vse se je že obrisal vanjo, pa četudi je povsem sveža. Pa tudi vsak, ki si bo roke umil se bo obrisal v eno in edino brisačo, ki je na voljo. Potem imaš pa na obisku 10 ljudi in vsi v eno brisačo? Sorry, se ne strinjam.

Ce pride 10 ljudi ima vsak svojo brisaco na svojem kaveljcku? 2 zehti brisac, ker si je nekdo (ali celo nihce) v njo obrisal CISTE roke?

Jao, koga boli kurac, če si preveč fin da bi se obrisal v naključno brisačo ki ni pripravljena posebej zate iz hermetično zaprte vrečke, se pa obrišeš v hlače/majco/pulover. Res jaki problemi so to. Če nekdo pride na obisk in mi zateži za brisačo ga pomoje v smehu odslovim.

pri nas pa poleti hodimo scat v živo mejo in si sploh ne umivamo rok, če je že kakšna kapljica, pač podrgneš po hlačah

Ne vem…mogoče sem čudna….ampak da bi obisku dala novo brisačo….prvič čujem. Ja, če je prišel prespat….pol se razume…. da pa je prišel na kavo….???

Sicer pa v dom vabim samo družino in res tesne prijatelje….z ostalimi kofetkamo in se družimo zunaj.

Mi pa za goste nikoli ne pripravimo posebnih brisač. Smo trije in imamo 2 brisači. Ena je za noge in ena za obraz, telo in roke. Zamenjam jih kadar se mi zdijo umazane. Gostje se obrišejo v iste brisače in se še nobeden ni pritožil. Operem jih na 60 stopinj. Vsi smo živi in zdravi.

Čakaj a vi si dejansko umivate roke ko greste iz WC ?

Zakaj pa hodiš na obiske v času korone? to je 4x4x4…. več možnosti okužbe. Pa tudi mene zanima, zakaj bi si obisk obrisal obraz.

Sicer pa menjavam brisače večkrat kot bi bilo potrebno. Vsaj 2 na dan, obiski sveže nastavljeno

Prosim poskrbite za to, 27.11.2021 ob 11:13

Prideš na obisk, greš na WC, si umiješ roke, nato pa nastopi dilema. Ponekod imajo samo eno brisačo za obrisati. Zadnjič sem bila na obisku pri 4-članski družini. Ob umivalniku so bile 4 brisače. Torej za vsakega družinskega člana ena. V katero naj si obrišem roke?? Sem prosila za novo brisačo.

Nekateri (tudi jaz) imamo lepo pripravljeno posebno brisačo za goste. Na kaveljčkih imamo napisano, katera je za goste. In problem rešen.

Prosim, da uredite to, ker res ni ravno apetitlih, da si obrišem roke v tujo brisačo. Ali celo obraz. Fuj. Pa ne samo zaradi mene, ampak tudi zaradi drugih. Verjamem, da nisem edina, ki me to moti.

Pri Nas imamo posebej wc in posebej prostor za obiske. Obiske posljemo v svoje prostore sedet, kjer imajo svoj wc in brisačke, mi pa nadaljujemo z dnevom in počnemo kar nam paše. Obiskov ne motimo s svojimi bacili.

Vsi so presrečni, ker niso pobrali nobenih virusov in bakterij. Sploh svežih brisač so veseli.

Edino kdaj grejo domov ne vemo, ker imajo seveda svoj lasten izhod iz prostora za goste. To je malo nerodno.

Pa magtr mate butaste – naj si umite roke obriše v kavbojke, ali gre skozi lase 🙂

Na kavbojkah je svinjarija, saj se z njimi svalkjkate vsepovsod – od površin v službah, na javnem prevozu, ipd….Enako je z lasmi – na njih iz zraka v mimohodu pada marsikaj 🙂 In umite čiste mokre roke na obisku ne v njihovo brisačo v to obrisat: Ma glupi ste ko tačak.. Odrolaj pol metra skret papirja, pa si obriši. To pa verjetno imajo…..  Če že morate odit sedaj naokoli toliko na obiske in druženja 🙂

A na isto skolko kot ostali pa ti ni panike? 🤣

Tudi pri nas ko dobimo obiske na obešalnik nastavimo 2 čisti brisači.

Če imaš 10 ljudi je najboljše da za vsakega nastaviš posebej brisačo ali pa v vabilo navedeš naj prinesejo svojo. Svasta manjka rodila res čuda v teh časih skratka smešni ste.

🙂

In tudi IKEA jih ima:

.https://www.ikea.com/si/sl/p/vagsjoen-brisaca-za-goste-temno-siva-10353614/

Imam ene 30 takih brisačk – so na posebnem kupu v kopalnici in na kupu v dnevnem WCju, kjer si roke umivajo obiskovalci; in tudi mi imamo sicer te tamale za dnevno brisanje rok; si v njih brišemo roke; v teh korona cajtih gredo jasno večkrat v pranje 🙂  In vsak porabi tudi 3 take dnevno; nekje 10 takih brisač je pa za eno uno navadno – po teži/velikosti.

In ja, ko pride gost/obiskovalec v hišo – mu povem, da ima na kupu svežo brisačo – še vsak se je z veseljem obrisal v svežo brisačo, v katero se pred njim  kot v frišno s kupa ni obrisal še nihče 🙂

Saj skret papirja tudi ne delite – ali pa si s 5imi listki trije rit brišete, en za drugim  ( šalamala) ?

VÅGSJÖN Brisača za goste, temno siva, 30x50 cm

Pri meni je v kopalnici za goste zelo dobro poskrbljeno. Od svezih gat do higijenskih vlozkov.

osnovni higienski bonton, 28.11.2021 ob 03:14

Zdene449, 27.11.2021 ob 22:07

1o gostov 10 brisačk, ma kej ste munjeni ?

ja, v cajtu korone sigurno – in kaj je narobe s tamalo brisačko – 10×12 cm – za enkrat za obrisat, tudi za gosta?

Kaj takega:

.https://jysk.si/kopalnica/brisace/krpe-za-umivanje/brisaca-flisby-10-kosov-bela

Imam tudi doma te tamale ( 10 komadov je  količinsko tudi pri pranju za eno navadno uno 50x100cm), pa se jih menja dnevno, vsak ima svojo sedaj v cajtih korone, po večkrat na dan si menjamo….. In pol se ne čudite, da se virus tako zlahka ne zajezi, če se pa vsi , tudi z gosti vred brišejo v eno in isto brisačo 🙂

Ta “čas korone” ni nič drugačen od časa vsakoletnih jesensko/zimskih viroz. Po številkah okuženih to niti slučajno ni pandemija/epidemija ampak navaden porast jesensko/zimskih viroz. In tudi korona ni nič drugačna od ostalih respiratornih obolenj samo marketing ima neverjeten

Saj niste v hotelu. Ste že slišali za papirnate robčke?

Se pravi, je ok če se obrišeš v brisačo, v katero se brišejo drugi gosti, ne pa v brisačo, v katero se briše gostitelj??????

Na obisku si obrisem roke v WC papir, nikoli se ne brisem v njihove domace brisace.. In pa  tudi ce bi bila brisaca za goste, to se ne pomeni, da je cista, lahko je tam obesena ze cel mesec..

Prokleta fina rit ej poslau bi te u Dachau, saj nismo okuženi jebote. Obrisi si roke kot normalen človek, baba skompleksana.

New Report

Close