Ne prenesem, da v kopalnici ni posebne brisače za goste
Prosim poskrbite za to, 27.11.2021 ob 11:13
Prideš na obisk, greš na WC, si umiješ roke, nato pa nastopi dilema. Ponekod imajo samo eno brisačo za obrisati. Zadnjič sem bila na obisku pri 4-članski družini. Ob umivalniku so bile 4 brisače. Torej za vsakega družinskega člana ena. V katero naj si obrišem roke?? Sem prosila za novo brisačo.
Nekateri (tudi jaz) imamo lepo pripravljeno posebno brisačo za goste. Na kaveljčkih imamo napisano, katera je za goste. In problem rešen.
Prosim, da uredite to, ker res ni ravno apetitlih, da si obrišem roke v tujo brisačo. Ali celo obraz. Fuj. Pa ne samo zaradi mene, ampak tudi zaradi drugih. Verjamem, da nisem edina, ki me to moti.
Pri nas visi ena sama brisacka. Za roke. Ta je skupna in se zamenja vsak dan, ce je obcutno mokra celo 2x na dan. Preden pridejo obiski pa se jo tudi vedno zamenja.
Ja, mi smo eni tistih, ki damo dnevno cca 5 brisac prat. So pa supertanke..ce vam je kaj lazje 😉. Navgavzne so mi pac visece/navesene brisace, slafroki.. .
nikoli ne hodim na obiskih na wc, razen izjemoma pri kakšnih sorodikih, kjer se obisk zavleče tudi do 5 ur, ampak seveda samo na malo potrebo, pa še to, če je res sila, v zelo redkih primerih. Sploh ne geldam kakšne brisače imajo, rok si v vsakem primeru ne bi brisala. Ko vidim vse tiste kopalne plašče in ostalo navešeno, me kar mine.
… sem prav zadovoljna . Ena boljših odločitev pri kateri sem vstrajala ko smo delali načrt za hišo je bila ločen wc spodaj. Katerega res v večini uporabljajo gostje. Wc- školjka, pisuar , omara – umivalnik s pultom ..in skleda z mini brisačkami . Nobena ne visi…gost vzame svojo brisačko… je pa tudi papirnata rola in koš..za tiste ki se jim zdi škoda brisačk mazat 🤣