Ne prenesem njegove ogabne navade
Reginca, 29.09.2022 ob 20:20
Že leta mi mož načenja živce s svojo ogabno, odurno navado. Trenutno sva na točki v zakonu, ko si greva zelo na živce in jaz osebno razmišljam samo še o ločitvi. Zanj ne vem, ker se težko pogovarjam z njim, ker mi gre tako zelo na živce. Sigurno njegova navada, ki sem jo leta “prenašala” ne gre na roko.
Njegova ogabna navada je, da grize postrižene nohte in to sigurno vpliva tudi namoj pogled in odnos do njega. Dejansko si jih postriže, opere pod vročo vodo, jih da na krožniček in jih nato pred televizijo grizlja. Še v življenju nisem srečala nikogar s tako odurno navado. Včasih sem enostavno odšla stran, ko je začel z grickanjem, sedaj pa bi mu najrajši tisti krožnik z nohti vred zabila v obraz. Hčerka, je že nekajkrat bruhala, ko ga je videla. Njemu pa to ni nič takega, kaj šele da bi skrival. Reče samo naj pa stran gledam, če se mi gravža. Ja, se mi gravža in s tem vedno bolj tudi on. Ne da se mi več!
IZMIŠLJOTINA….
Kumarica, 30.09.2022 ob 13:37
Anonimnež, 30.09.2022 ob 11:39
Ej provokatorca, posoliš jih in jih skupaj pogrizeta pa je… Pa zraven še fumare in flašo vina. Dober tek.
Kaj ste to za eni prasci z bolano domišljijo!!!
Meni se zdi, da so boljši s gorčico ali ketchupom… mljask,… 😁😁😁