Nihče me več ne privlači
O bog no, 11.04.2023 ob 11:24
ladygaladriel, 11.04.2023 ob 10:02
No avtorica ti si pa druga plat medalje zgodbe o ženskah, ki so jo preveč nucale. Zdaj pa si preveč rabljena roba in te nihče noče.
Izgovor, da ni dobrih moških ti je bolj slaba tolažba. So. A take s preveč kilometrine nočejo za resno zvezo.
Mogoče je grobo napisano, a tako je to. Treba se je naučiti živeti s svojimi odločitvami in njihovimi posledicami.
Netaktna, prostaška, primitivna…komentarje talaš tako kot bi šla na veliko potrebo…čisto vseeno, če komentarje zase zadržiš.
Delaj na sebi.
Mi je popolnoma vseeno kaj si ti anonimno teslo misliš.
Ti kar delaj na sebi, da mi boš do gležnjev.
Lolek851, 11.04.2023 ob 23:09
D dimer, 11.04.2023 ob 21:59
privlačnost, 10.04.2023 ob 23:43
Sedaj, ko so zame primerni moški do 40 let, me nihče ne privlači. Ko gledam te fotke, nihče ne izstopa. Zato pa ženske v takih letih iščemo kaj drugega kot videz. Očitno. Ko smo bile mlajše, je bilo vse enostavnejše in lažje. Zdaj, ko si zamislim, da bi iskala partnerja, mi gre že na živce eno in isto, kako si, iz kje si, koliko let, se opišeš, pošlješ fotko. Meni se iskreno ko pomislim na to, ne da. Sploh se pa mi ne da tudi konstantno hoditi na zmenke, da dobiš “pravega”. Sem osamljena, bi se rada objemala itd., ampak mi je tako težko kaj najti. Ni tako, kot v dvajsetih.
Tipicna zdolgocasena fosilka, ki se ne more suociti z realnostjo, da so leta, ko si je lahko zmisljala kriterije za “partnerja”, ki je je “vreden”, mimo… lol
Starejsa kot je in slabse kot zgleda, manjsa je verjetnost, da naleti na kolikor toliko sprejemljivega moskega. Kvaliteta jo v najboljsem primeru dozivlja kot le se eno kandidatko za obcasen rekreativni seks. Do ostalih pa ne cuti kemije. Jasno, da ji potem ni do novih “spoznavanj”. Ce pa ne vodijo do rezultatov, lol.
Resitev je preprosta. Potrebno je znizati kriterije in pricakovanja. V roku keks lahko dobi povprecnega Janeza kateremu bo zanimiva za se kaj vec od kratkorocnega obcasnega praznenja. V tem je vsa umetnost…
Lol, sanjaj.
Vse napisano velja za vecino suhih sliv. Meni je cisto vseeno katero pot izberete.
Avtorica, “gleda fotke” in zdolgocaseno ugotavlja, da “nihce ne izstopa”. Fosilka si domislja, da je njen domet moski, ki wow izstopa. Takoj vidis, da delusional, lol.
Na dalje pise, da “zenske v takih letih iscejo se kaj drugega kot videz”. Okay. Ampak… Ona ne le, da bi wow izstopajocega po videzu. Se vse kaj drugega bi moral biti. Spet, okay. Ampak… A vam res ne kapne, da se takemu tipu res ni treba vezati z neko fosilko. V najboljsem primero se mu lahko parkrat usede na ror, ce prevec ne komplicira. Za kaj vec si je pa prav gotovo ne bo iskal. A res ne razumete, da ni edina, ki ji je vsec? lol…
Zblojene suhe slive…
glej stari… dobri časi so mimo. ponudb ni več tolk.
šanso za kapitalca je mela… jo je unovčla?? ni.
no… po določeni starosti se za žensko pravila malo spremenijo. obrne se.
glej za žensko glede poroke velja… sooner the better. pač ne pomeni to da kr s prvim skoči v zakonski jarem… pač glej ne vem kaj so vam prioritete.
pač ne rabi ona nič spustit standarda… da ne zgleda da si jo hočemo vzet za žrtev pa nevem kake fore met nad njo… pa met oblast… pa zdej ker je starejša se lahko dela z njo kot cunco… pa da mora vse sprejet. ne.
kot pravim… ne rabi… tega kar hoče pa ne bo dobila. bo sama.
veš kako je… moški proda uspeh ženska čistost… kaj sploh lahko ponudi? a veš kok je takih žensk?
glej.. dau ji je standarde v tist delusional kalkulator… to kar hoče ona spada v 3 posto moške populacije
…https://www.youtube.com/shorts/T9APd3BRpyA
makacivcata, 11.04.2023 ob 23:31
glej stari… dobri časi so mimo. ponudb ni več tolk.
šanso za kapitalca je mela… jo je unovčla?? ni.
no… po določeni starosti se za žensko pravila malo spremenijo. obrne se.
glej za žensko glede poroke velja… sooner the better. pač ne pomeni to da kr s prvim skoči v zakonski jarem… pač glej ne vem kaj so vam prioritete.
pač ne rabi ona nič spustit standarda… da ne zgleda da si jo hočemo vzet za žrtev pa nevem kake fore met nad njo… pa met oblast… pa zdej ker je starejša se lahko dela z njo kot cunco… pa da mora vse sprejet. ne.
kot pravim… ne rabi… tega kar hoče pa ne bo dobila. bo sama.
veš kako je… moški proda uspeh ženska čistost… kaj sploh lahko ponudi? a veš kok je takih žensk?
glej.. dau ji je standarde v tist delusional kalkulator… to kar hoče ona spada v 3 posto moške populacije
…https://www.youtube.com/shorts/T9APd3BRpyA
Saj to pocne. Brezvoljno fantazira, lol. Tako kot vecina samskih suhih sliv.
Tudi prav… Ampak dokler fantazira o “wow izgled + vse ostalo”, bo le obcasna razocarana luknja za praznenje.
Avtorica, izberi si pač ene par folka in pejt na pijačo kot s frendom. Ni treba imet nobenih pričakovanj. Itak ne moreš imet kemijo z vsakim. Jaz jo imam takrat, ko je res ne pričakujem.
Vi tipi si pa najte že žensko, da ne boste preveč težil. Če bi bili v srečni zvezi, ne bi imeli takih izpadov al pa trenirajte, da se boste nabildal.
Anonimno 10602, 12.04.2023 ob 02:11
Avtorica, izberi si pač ene par folka in pejt na pijačo kot s frendom. Ni treba imet nobenih pričakovanj. Itak ne moreš imet kemijo z vsakim. Jaz jo imam takrat, ko je res ne pričakujem.
Vi tipi si pa najte že žensko, da ne boste preveč težil. Če bi bili v srečni zvezi, ne bi imeli takih izpadov al pa trenirajte, da se boste nabildal.
Suhe slive,
Cas je, da se spustite na zemljo. In sprijaznite z resnico.
Se vedno imate uporabno luknjo za praznjenje. Za karkoli vec pa se boste morale precej bolj izkazati. Tudi povprecnim Janezom. Angazirati, pokazati interes in demonstrirati, da bo od vas kaksne dolgorocne koristi.
Zato pa je ze skrajni cas, da prenehate z infantilnim fantaziranje, da vas je vreden le wow vrstnik, ki ne vem kako izstopa ze po izgledu, kaj sele vsem drugem. Sploh, ce niste avion od zenske. Po izgledu!
D dimer, 12.04.2023 ob 04:12
Suhe slive,
Cas je, da se spustite na zemljo. In sprijaznite z resnico.
Se vedno imate uporabno luknjo za praznjenje. Za karkoli vec pa se boste morale precej bolj izkazati. Tudi povprecnim Janezom. Angazirati, pokazati interes in demonstrirati, da bo od vas kaksne dolgorocne koristi.
Zato pa je ze skrajni cas, da prenehate z infantilnim fantaziranje, da vas je vreden le wow vrstnik, ki ne vem kako izstopa ze po izgledu, kaj sele vsem drugem. Sploh, ce niste avion od zenske. Po izgledu!
Luzer, če ti tako ubogo in ozkogledno razmišljaš, še ne pomeni, da ostali. Vsak zase ve koliko je vreden in česa je vreden, ne pa da bo ocenjeval en incel s foruma, z zavoženim lajfom.
ladygaladriel, 11.04.2023 ob 23:18
Mi je popolnoma vseeno kaj si ti anonimno teslo misliš.
Ti kar delaj na sebi, da mi boš do gležnjev.
In ti koza…Pa kdo pri bogu milem bi sploh tebe hotel oziroma prenašal?! Če ti imaš tipa, potem ga lahko ima tudi vsaka druga zavožena suha sliva.
Omejenci, 12.04.2023 ob 05:53
Luzer, če ti tako ubogo in ozkogledno razmišljaš, še ne pomeni, da ostali. Vsak zase ve koliko je vreden in česa je vreden, ne pa da bo ocenjeval en incel s foruma, z zavoženim lajfom.
a ti je znano subjektivno pa objektivno mnenje? ni ne…
a veš kaj je ženskina vrednost???
ne kolk jih jo hoče poxxx.. ampak kolk jih jo hoče poročit.
kot pravim stari. nočem žalit. to ni nič posebnega. noben diamant pa uh in ah…
kolk je ločenk? sam povej kako bi. pogoste stari. biraj. redke niso. isto takih finoč… pa ne rabi bit ločena…
medtem pa če rečeš verna devica z npr zelenimi očmi… e to pa je malo redkeje… to pa je diamant. dragulj. ostalih je pa kokr čš.
makacivcata, 12.04.2023 ob 06:02
a ti je znano subjektivno pa objektivno mnenje? ni ne…
a veš kaj je ženskina vrednost???
ne kolk jih jo hoče poxxx.. ampak kolk jih jo hoče poročit.
kot pravim stari. nočem žalit. to ni nič posebnega. noben diamant pa uh in ah…
kolk je ločenk? sam povej kako bi. pogoste stari. biraj. redke niso. isto takih finoč… pa ne rabi bit ločena…
medtem pa če rečeš verna devica z npr zelenimi očmi… e to pa je malo redkeje… to pa je diamant. dragulj. ostalih je pa kokr čš.
O fak, pritek je še tretji luzer v pomoč drugim dvema. Tebe itak ne berem, nimam živcev, niti volje. Pejt spat, itak nimaš kaj pametnega delat.
Anonimen264, 12.04.2023 ob 08:56
Ko berem take gnile komentarje…tako si predstavljam starse celjskih sonckov, ki so pretepale sosolko..zagrenjeni za vse vecne case, agresivni do vsakega, ki ima upanje in optimizem, do vsakega, ki si drzne zeleti zase tisto, kar si zasluzi..danasnja druzba je res gnila
Jst si zasluzim 20k socialne mesecno.
Ves… Tist katerega si ti zelis ma tudi zelje.
Predstavlji si da ma nek tip 200 kil, igra igrce, nima sluzbe, zanemarjen, brez denarja… Hoce in vzame pa samo viktorijinega angelcka…
A mu nebi rekli “dej model a si glup”
Scasoma ga sploh nebi hoteli poslusat.
Jaz zase vem, da takrat, ko sem bila v 20ih, ni šans, da bi kakšen fant bil mlaši od mene. Po 30em se je to spremenilo, všeč so mi samo še mlajši od mene. Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem si to sploh priznala, ker sem bila tako zacementirana s temi leti, da joj!! Kao, da mora biti nujno starejši- napaka!
Zame so se začeli v nekem trenutku samo mlajši zanimat, tam 2-8 let manj. Potem sem začela šele gledat in opazila, da so tudi oni meni privlačni, oni okoli 40 ali nad 40 pa sploh ne.
Tako da malo smo preveč obremenjene z leti morda? Preveč gledamo, da mora biti nujno starejši, kar ni res. Ti priporočam, da mlajše kaj pogledaš. Meni so všeč, ker imajo polno energije, so iskrivi in igrivi kot jaz. Starejši od mene so kot eni počasni dedki, to mi sploh ni. Nekompatibilna energija, no go.