Nikita, ne me tepst …
Na kitajsko morda? Veš nekoč sem imela karte za vlak za Kitajsko. Šli smo jih kupit v Budimpešto. Potem pa je prišel znani študentski pokol ravno teden dni pred odhodom in pri meni so zagnali celo paniko. Pa pri prijateljici tudi – no saj jih razumem. In karte smo nesli nazaj in s kitajsko ni bilo nič….
:))) in potem bi od vse groze ugotovila .. da si pozabila, kje se padalo odpre :)))
ma včasih sem bila tud jaz bol adrenalinski tip … zdej pa … hmmm
drugače pa … tale hydrospeed priporočam res samo najbol pogumnim .. ker … lani sredi julija, ko je bila soča bol na nizkih temeljih … je bila mene vseeno groza .. si niti ne upam pomislit, kako zadeve zgledajo recimo maja .. ko se v alpah topi sneg … ma še vedno me stiska v želodcu ko se spomnim trenutka .. ko sem skočila v reko in me je odnesel nepravilni tok .. uh … grozaaaaaaa ….
niti ne vem kdaj sem postala tako boječa :)))))
.. ja Kitajska je v planu .. enkrat .. ko naš mulc ne bo več tak mali mulc :))) samo se bojim, da bo takrat že skoraj vseeno .. a bi šla v NY ali na kitajsko ….
B. je imela nekajkrat priliko izkusit tiste prave azijske jedi .. tam v aziji .. in ima občutek .. da ji je polovička srčka ostala na tistem koncu ….. joj joj joj :)))))
Tkole Barbi, enkrat mi boš lepo vse opisala in povedala kako je tam, pa futr opisala ( zajček je izredno kunšten za jest ), potem pa se bo zajček vsedel in globoko razmislil, ali bo šel s teboj tudi tja zelo, zelo daleč. Če bo pripoved lepa, slikanje dežele pestro in duhovito, potem ti bo zajček dal tačko, pa bo šel s tabo…..
No, to bi pa šlo. Vabljiv stavek tale tvoj, uh, da se jim nikamor ne mudi, lepo, vsaj zame…
ps: He, he ampak a kaj bi pa že lahko pojedla ? No, saj meni hrana ni važna prav posebej, če me kaj hudo zanima, sploh ne mislim nanjo, ampak kakšen grižljaj bi pa le mogoče enkrat na teden vase dala. no ni niti nujno :)))))))))
lahko jem samo sadje !
ja seveda .. tam te postrežejo s svežo papajo, ananasom .. ki ima dejansko okus po ananasu .. in z bananicami .. ki jih je … a si to vedla .. vsaj ene 20 različnih vrst .. od takih, ki imajo samo ene 10 cm .. pa do ultra big banannas … s svojimi 30 centimetri … vse pa so .. ne boš verjela .. čist drugačnega okusa kot tele naše boge reve, ki jih kupujemo tukaj :)))