Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nore cene kasko zavarovanj

Nore cene kasko zavarovanj

Odgovor na objavo uporabnika
kasko kasko, 22.04.2024 ob 17:44

S951, 22.04.2024 ob 16:39

Se strinjam, mi smo ze lani za drazji avto dali 2000 jurja na leto. Obup.

Zakaj obup? Ce imate denar za drag avto, imate tudi denar za kasko.

Zakaj bi se pa mogel nekdo, ki ima denar, strinjat z vsakim nategom??

Anonimno 5309, 23.04.2024 ob 10:40

Nov avto, cena 17.000,00 evroj. Zavarovanje kasko 900 evrov. Ni čudno, če ima zavarovalni zastopnik plačo dva tisoč evrov.

Kam smo prišli.

Nov avto je bil ob nakupu 28.000, obvezni + kasko z dodatnimi paketi nekaj čez 600€.

Alaria, 23.04.2024 ob 14:29

drobni tisk, 23.04.2024 ob 14:24

Alaria, 23.04.2024 ob 13:25

Pa kaj se zaganjaš vame, nisem tvoja kost za glodanje. Back off…

Kar poseješ, to žanješ.

Ti nisi tisti kombanj, ki imel pravico žeti moj posevek tukaj. Zdaj pa razpri čeljusti in spusti zalezovanje po mojih sporočilih.

Ti žanješ svoje seme, meni ni potrebno.

težko tole, 23.04.2024 ob 14:35

Nov avto je bil ob nakupu 28.000, obvezni + kasko z dodatnimi paketi nekaj čez 600€.

Zavarovalni zastopnik nima plače ker je SP in dobi izplačano bruto minimalno plačilo in sam nosi vse stroške dajatev na plačo, vse nad tem je dohodek od provizije pri sklenitvi zavarovanja, ki jih večinoma sklene na terenu, da zasluži 2000€ neto mesečno mora biti res dober, predvsem pa mora imeti veliko strank.

Ima jedna zavarilnica koja se zove pejdaj pješke

Se pridružujem mnenju avtorja. Znoreli so in tudi mi letos ne bomo dali več kaska.

Saj če vzameš stekla, luči,ogledala in divjad je doplačilo minimalno, obenem pa so to najpogostejši primeri, vsaj pri meni.

Zavarovalnice, 22.04.2024 ob 11:53

Imamo avto , ki je star 2 leti.  Nov tak model stane 50.000 EUR. Kasko zavarovanje stane 1600 EUR/leto. A so te zavarovalnice normalne? Letos prvič ne  bomo dali kaska, če bo kaj, bomo pa že popravili , parkiran je v garaži.

KO bos dobil racun za poravilo v visini 16000 eur pa kasko naenkrat ne bo drago?zavedaj se da ima ta tvoj avto luci ki stanejo od 1300 eur dalje po komadu, da ima spred senzorje in radar, pri teh novih avtih so nadomestni deli izredno dragi in popravila zahtevna….napisi se za kateri model se gre…..ze menjava sipe pride krepko cez jurja…..tako da…je za razmislit kako in kaj….ce imas avto preko financiranja pa tako nimas izbire….oynovni kasko in kraja obvezno zavarovano

Zavarovalnice niso socialne ustanove! Pa tudi nihče vas ne sili v kasko.

Anono98754, 22.04.2024 ob 17:13

11 let star avto, nabavna cena novega 18.000. Polni kasko z vsemi dodatnimi kritiji je 390 evrov.

Če bi izbrala AO+ in običajne nujne delne kasko, bi me prišlo 315.

Plačam polnega, ker če ga razbijem, sem brez prevoza in rabim drugega.

Pri tako starem avtu je hitro ekonomska totalka, dobila bos 2k za njega.

Sicer ne vem, kje placas 390€ za polni kasko, a to se ze splaca.

Vnry, 22.04.2024 ob 18:34

Samo povem, 22.04.2024 ob 18:24

Avtomobil srednjega razreda hitro stane 40 000-50 000€ kasko zavarovanje 1600€ je slišati veliko ampak razbita luč stane 1500-2000€ da o ceni maske, odbijača, blatnika ne razpravljamo, da je pa poškodovan hladilnik in vse kar je okoli njega te pa sezuje, ker tega nihče več ne popravlja vsi ti deli se menjajo, kleparji nič več ne klepljejo, gladijo, ravnajo pleha enostavno ga zamenjajo in ti deli niso poceni, ravno zaradi visokih cen rezervnih delov in dela mehanika je že pri malo večji poškodbi hitro ocena zavarovalnice, totalka in nam ponudijo neko vsoto + pustijo nam avto seveda je to kar nam ponudijo občutno manj kot stane avto ampak če ti uspe razbitino relativno ugodno prodati nisi na izgubi seveda pod pogojem, da nisi kriv in je avto kasko zavarovan v nasprotnem primeru si pač reskiral in izgubil, mimogrede poškodbe prednjega dela avtomobila so najdražje in ko se zgodi je teh 1600€ kaska drobiž proti ceni popravila.

Imaš prav. Ampak vseeno , če avto zelo malo voziš, je garažiran, potem je rizik majhen. Mi imamo en drug avto za skakat okoli. Pa tudi pri drugih avtih po 3 letih starosti nismo imeli več kaska. Edino v vseh letih  kar se nam je zgodilo je bilo popravilo odbijača pa smo prišli zelo ugodno čez /200 EUR (leta 2021) .  Meni je prav užitek, ko se vozim z mojo garo okoli, čeprav ga nič ne cuvam, mu nič ni, samo osnovno zavarovanje imam sklenjeno . Družinskega pa pelje edino mož, on pa še ni imel karambola. Tebi kasko ni veliko, ampak računaj, da imaš nek karambol na 5 let, to pa je 7500 EUR iz naslova kaska. S tem pa že marsikaj popraviš. Vsak se pa odloča kar se mi zdi prav. Meni je to predrago .

Totalka se zgodi zelo hitro in sploh ne rabis divjat na cesti.

Poznam 2 primera, totalka pri ‘speljevanju’, ko ocenis, da bo avto pred teboj peljal, ti malce pospesis, avto pred tabo ustavi, ti se zabijes v njega in se ti odprejo air bagi. Tisti pred tabo ni kaj doati stolcen, tvoj bi se tudi dal popravit, a airbagi pac ne in je totalka.

Oba sta bolj malo vozila avto, prva je bila mamica na porodniski, druga studentka.

Ja, takole pa srednji sloj v golobji Sloveniji propada: avto za šestdeset jurjev, da bodo sosedje zeleni od zavisti, potem pa za bencin in zavarovanje zmanjka.

Sramota!

Patetični slovenčki. 50k za avto (zelo verjetno na kredit) pol pa za zavarovanje ni pa za gume 😀

Ko boste naredili totalko boste pa žrtve, ko boste odplačevali nekaj kar več nimate 🙂

Medtem pa vsak mesec vržete 60+ verjetno za buljenje v ekrane. Patetično.

Se je že začelo. Dopusti se končujejo; prej ste se kurčili, kako vam je apartma za dvesto evrov na noč na Hrvaškem ugoden in poceni, zdaj bo pa jamranje, kako so zavarovanja draga, pa žemlje so se v Lidlu nenormalno podražile.

Totalka, 15.08.2024 ob 07:23

Pri tako starem avtu je hitro ekonomska totalka, dobila bos 2k za njega.

Sicer ne vem, kje placas 390€ za polni kasko, a to se ze splaca.

SAj ne placa oz ne bere drobnega tiska, sava ima V4 kasko zavarovanje ki je nateg , ko pride do skode ves da bos moral doplacati, generali zahteva popravilo recimo ce je zlomljen nosilec fokusa, odbijaca zahtevajo popravilo in ne dovolijo menjave ali priznajo kopije itd….plus odbitne fransize ljudje si pod polni kasko marsikaj razlagajo , realnost pa je druga ko pride do skode

Julij Cezar, 15.08.2024 ob 07:58

SAj ne placa oz ne bere drobnega tiska, sava ima V4 kasko zavarovanje ki je nateg , ko pride do skode ves da bos moral doplacati, generali zahteva popravilo recimo ce je zlomljen nosilec fokusa, odbijaca zahtevajo popravilo in ne dovolijo menjave ali priznajo kopije itd….plus odbitne fransize ljudje si pod polni kasko marsikaj razlagajo , realnost pa je druga ko pride do skode

Zavaruj se v svoji Avstriji, tam ti bodo zavarovalnice ziher nov avto častile, butl neumen.

Kdaj se boste naucili, da vas na avtokobilih lupijo kot cebulo in krompir. Avto je zgresena investicija in vsak strosek je odvec. Kupis najmanjsi mozen avto za od tocke A do B + poznas serviserja. Denar porabis zase, ptovanja, karkol te veseli… vec kot klimo, esp, volan, radio in mogoce led luci ne rabis. Vec kot dovolj zasluzim za ornk abto, ampak da bom js zvel zlatarje na servisih, zavarovalnice… malo morgen

glupost je neuništiva, 15.08.2024 ob 08:03

Zavaruj se v svoji Avstriji, tam ti bodo zavarovalnice ziher nov avto častile, butl neumen.

O Cemti bluzis debil zahojeni?sploh poznas savin produkt v4?in mutenje generalija ko je treba avto popravit, neodzivnost grewe cenilcev itd….kot sem ze povrdal…pri novi vrednosti avta 18000 eur je ni zavarovalnice v slo ku bi ti prodala kako prida kasko zavarovanje za 390 eur, ze solidna asistenca pride 100 eur….je zdaj jasno debil zahojeni?

I kaj ti sadena hočeš da nama ogadiš ručak..

Julij Cezar, 15.08.2024 ob 08:45

O Cemti bluzis debil zahojeni?sploh poznas savin produkt v4?in mutenje generalija ko je treba avto popravit, neodzivnost grewe cenilcev itd….kot sem ze povrdal…pri novi vrednosti avta 18000 eur je ni zavarovalnice v slo ku bi ti prodala kako prida kasko zavarovanje za 390 eur, ze solidna asistenca pride 100 eur….je zdaj jasno debil zahojeni?

Zavaruj se v Avstriji, majmun blesav! Tam ti bodo dali vse novo zastonj!

50 somova za autija imaš a Jurja za zavarovanje ti je previše…idiotsko

Zvarek, 15.08.2024 ob 08:21

Kdaj se boste naucili, da vas na avtokobilih lupijo kot cebulo in krompir. Avto je zgresena investicija in vsak strosek je odvec. Kupis najmanjsi mozen avto za od tocke A do B + poznas serviserja. Denar porabis zase, ptovanja, karkol te veseli… vec kot klimo, esp, volan, radio in mogoce led luci ne rabis. Vec kot dovolj zasluzim za ornk abto, ampak da bom js zvel zlatarje na servisih, zavarovalnice… malo morgen

Danes avtomobili niso vec slabi in z nekimi starimi jajci se lahko marsikam peljes, ce jih redno vzdrzujes.

Resno razmisljam, da kupim nekaj za par jurjev in vozim, dokler ne razpade.

V Ljubljani je smiselen tudi Avant to go, za v sluzbo in domov je cenejsi od nakupa in vzdrzevanja lastnega avta, ce ga pa kombiniras se z Bicikljem, je pa veliko ceneje.

Tisti, ki pravite, da avta ne boste zavarovali za te postavke zarad denarja ste bedaki (oprostite izrazu) dve leti, tri leta star avto take vrednosti je dobro da je kasko zavarovan….

Ne razumem pa vas zakaj imate take makine  za take dnarje doma, če vam je preveč za kasko plačati, se huje ne razumem kaj vam koristi tak avto zato da imate parkiranega v garaži

Nihče vam ne drži pištolo na glavi, da morate vzeti kasko. Zavarovalnice niso socialne ustanove.

glupost je neuništiva, 15.08.2024 ob 08:49

Zavaruj se v Avstriji, majmun blesav! Tam ti bodo dali vse novo zastonj!

SE 1x preberi svoj zapis in poisci strokovno pomoc….lahko tudi v avstriji ce pravis da bos imel zasronj ker nimas denarja hehe

New Report

Close