Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nova v mestu

nova v mestu

ne izzivaj usode…grrrrrrrrrrrrrrr

moje mislim……..sicer pa ..kolko pa si stara?

leta letijo - iščem stevardeso

ja itak sexajo stari in mladi,pa zato ni treba nekoga imet,lahko si sam tud na stara leta pa noro sexaš,ha,ha…..

Večno mlada strastna,bravo Moss

zdaj pa vem zakaj te tako pogrešam

Pa sej si sigurn dost pametna da veš kaj se splača probat in kaj ne, da se pač ne spuščaš v vse neumnosti. Sicer so pa tudi tisto kar si ti opisala že nekateri probali in morda jim je celo všeč. Mislim pa da lahko vsak proba tisto kar mu paše, tudi s konjem al pa psom. Če jim paše zakaj ne!

Stara sem dob+volj, da sm probala to in ono in imam razne izkušnje, ki se jih s partnerjem ne moreš naučiti. Čeprav tudi mene partner popolnoma zadovoljuje.

ja se strinjam ,itak-vsak počne kar mu paše

Mislim da se tale mirelči mal nazaj drži pa to

Seveda saj sex ohranja telo mlado in agilno in pomlajuje.

Ne sej se mi zdi da je kr trdo z nogami na tleh

ma ne morem verjet….tole tu bo pa še vroče …..

Ma normalno da seks ohranja telo mlado, sej tud pravjo, da seks odganja bolezni. Če si prehlajen morš fejst seksat, pa je pol bolš.

jah no,če ji tko paše,naj ji pa…sto ljudi,sto čudi

Kaj ne moreš verjet?

Seks naj bi bil nekaj lepega, norega, nepozabnega, če ga znaš prav izvajati, tko da se mi ne zdi to nč slabega. Sej seksa vendar cel svet!!

ki nam bo burila domišljijo..poleg teh gospodinj..spoštovanih milsim…hahhaha

Uglavnem dragi moji mislim da smo vsi istih misli, da seksat se mora, pa naj bo tko al drugače.

čaka..d.a exlodira….že nekrat…sej jo s frendom pecava..pa ni ni za trojčka…upsssssssss

Mislim, da se bova midva kr dobr ujela, pa mogoče tud kej naučila. Kaj praviš?Imaš za začetek kakšen nasvet?

sam po moje se dela fino, pa bo enkrat sam rekla dejmo fantje

mislim, da bom počasi morala zaključit

še malo kasneje, ker je prišel moj šef

Pa velikokrat na dan-teden sexaš?

Si rada v središču pozornosti v družbi?

seksam vsak dan, včasih tudi dvakrat, ker imam mlajšega partnerja, ki je vedno za stvar

New Report

Close