Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu O pozabljenih vrlinah (za jazzota)

O pozabljenih vrlinah (za jazzota)

Bila je nekoč. In njeni rezultati so se videli daleč po Habsburški monarhiji, celo do nas… vsi so jo poznali…. vsi so jo spoštovali… vsi so jo upoštevali…
Staro dunajsko šolo….

Vsak frkolin si je želel biti gospod. In gospod nisi postal tako, da si pljuval po tleh in preklinjal ko fijaker… gospod si postal tako, da si se obnašal kot eden izmed njih. Olikano, vljudno… da si z galantno kretnjo privzdignil klobuk, ko je mimo prišla dama…. da si vljudno stopil korak na stran in ji dal prednost pri vstopu v opero… da si ji z orokavičeno roko ponudil pomoč pri izzstopanju iz kočije…
Če si ji ukradel pogled in nasmeh, si bil srečen.
Če si smel poljubiti njeno orokavičeno roko, si bil blažen.
Če ti je takole za guvernantinim hrbtom namenila nekaj besed, si bil mrtev od pričakovanja…

Ja… in tudi dame so bile takrat prave dame… v elegantnih čeveljcih, v krinolinu do tal, s klobučkom na dolgih kodrih… Moške poglede so privlačila njihova nežna lica, njihove škrlatne ustnice in njihovi v steznike priščipnjeni pasovi… Nihče si ni drznil sanjati o tem, da bi videl njihova stegna… le včasih, tu in tam jim je izpod krila pobegnil ljubek gleženj v belih nogavicah… in to je bilo vse, kar se je dalo videti…

Ja, pozabljene vrline…
Sramežljivost, vljudnost, olika, pomoč…
Danes pa se gremo samo še, katera bejba bo upala bolj naga v trgovski center… katera bo pokazala več gole kože vesoljnemu svetu… katera bo pritegnila več slinastih moških pogledov… in moški se te brezkompromisno dotakne v gneči pred dvigalom… ne stopi koraka stran, ne namigne ti z galantno kretnjo, da imaš prednost… ne… kar zgura te nekam na stran, ker je močnejši… pa še nesramno se podrgne ob tvoje telo med tem…

Ah, jazzo, kako lepo je bilo spet slišati tiste pozabljene besede stare dunajske šole…. ki bi včasih v tem ponorelem ritmu še kako prišle prav… in bi prav gotovo priklicale navihan nasmešek na rdeča usteca dame, ki so ji bile namenjene!

Bravo.
Lepo napisano. Se v celoti strinjam s tabo Luna. Se še najde kje kdo, ki jih ni čisto pozabil, ampak….na žalost je to v času dvorjenja…zapeljevanja in se te vrline (pre)hitro porazgubijo. Pismo Luna, a tudi ti pogrešaš tiste male pozornosti…spoštovanje…prikrito strast prikazano na diskreten način…kje so ti časi?

Moj Boj! Draga lunica! Res – lepa hvala! Resnici na ljubo – ne vem če sem si res zaslužil takšen poklon, pa venar – hvala.

Res pa je, da sem tudi sam hvaležen, da sem bil deležen takšne “stare Dunajske šole”. V današnjem času sicer tu pa tam izpadem bebec, pa vendar… Tam nekje v sebi… In seveda pri ljudeh, ki to cenijo (kot ti)… Tam to šteje. In le tam je to pomembno!

Vse lepo!

LP YAZZO

Bebec izpadeš pri tistih, ki teh vrednot ne poznajo in jih ne spoštujejo.

Velikokrat se v današnjem času sprašujem…je res tako težko izreči dve magični besedi…prosim…hvala. Da ne bo pomote…ti dve besedi zelo dobro poznam…le v postelji pa res ne…:))) Prosim…a mi…a bi…daj….ne ne to pa ne. Prosim pa ne. Si kar vzamem.

Oooooooo, jaaaaaaaaaaaaaa… pogrešam, pogrešam….
Tiste navihane in sramežljive poglede… tisto pričakovanje, ko bi, pa ne upaš… in pogrešam tudi to, da veliko ljudi ceni le zunanjost…
Jaz sem drugačna… čeprav pišem in sanjarim o seksu… o dotikih, o ljubezni… sem kljub vsemu sramežljiva… in nimam rada, da se slinijo po meni, da se me dotikajo po nepotrebnem…
Imam rada gentlemane… ki vedo, kako se dela z damo…
Ja, strast se da prikazat tudi na bolj diskreten način, ja!

Tam to šteje, ja… in le tam je pomembno!

:)))

Kaj piješ? Še ena taka.
Samo še to reč, da si čutna rakica, potem si mi vse povedala.

Joj, ja….
“Ljubica, a mi ga lahko, lepo prosim, čisto majčkeno pofafaš?”
Hihihi…. ja, tam so pa izjemne okoliščine….

Čeprav, hihi, jaz pa včasih na koncu, ko se stisnem v njegovo naročje, čisto tiho zamrmram: “Hvala, ljubi moj…”
Ker vem, da je šel preko sebe – zame!

Hihi, ja… pa sem res RAKICA!
Evo, to nam je v krvi….

Midve morva na pijačo it nekam… jazzota lahko pa zraven povabiva, ker je tak pravi gospod!

:)))))))))) A se zafrkavaš (glede rakice mislim)?

Ne, ne zafrkavam se!
11.7.

Ja, to je to. :)))
Očitno nam je to res pisano na kožo. Tako moškim, kot ženskam. Sem imela raka za partnerja in vse te malenkosti, ki jih pogrešam, so prišle do izraza…ja, jih je znal potešit….

Seks pa itak….božanski…točno je vedel kaj želim, kaj mi paše v točno določenem trenutku…ne da bi mu karkoli rekla ali le namignila…mmmmm…bi še.

Hja… tudi jaz vedno vse uganem… vedno točno vem, kaj mu paše… kaj želi v nekem trenutku…
Ampak tebi se pa vseeno ne bi ponujala, če se smem izmaknit, no….

Tudi, če se bi mi, te ne bi sprejela v tem smislu. Če se pa za kavo ponujaš, pa brez problema.

Pa si bila že z rakom (moški spol)?

saj vem, draga lunica! vidim pa, da sta se našli dekleti! le tako naprej!

PS – če pa bom res deležen te časti, da mi bo ponujeno z vama deliti nekaj trenutkov ob kavici, bom nadvse hvaležen!

LP YAZZO

NISEM!
Sploh nikoli nisem nobenega poznala. Zdaj poznam enega, virtualno!

A si ti tud rakec?????
Al si kaj bolj rogatega… al bolj strupenega, al bolj vodenega….

Jaz? nisem rakec. ali sem bolj strupen ali bolj voden – ne bi vedel. na te stvari se odkrito povedano ne spoznam. sem pa dvojček.

LP YAZZO

KAKO OSVOJITI DVOJČKA-MOŠKEGA:
Dvojčki moški so svobodni in nemirni. Idealna ženska zanj, jih mora biti sposobna razumeti, imeti morata skupne interese. Dvojček se v zvezi nikoli ne sme počutiti utesnjenega. So odlični in nikoli dolgočasni in monotoni ljubimci. Na vajini prvi skupi večerji morata poskusiti različne in nenavadne jedi, kar spada k njegovi naravi. In še nasvet, če ga želite osvojiti, nosite steznik.

ja hvala, acjom! ne vem če sem si tega želel slišati, pa vendar… Si pa podučena o teh rečeh! Ti to tako – iz glave ali si potegnila kakšen leksikon?

LP YAZZO

Draga lunica – mi je ratalo – te že čaka kolumna o današnjem pivu!

Uživaj!

LP YAZZO

ma, saj veš, da smo starejši ljudje vseznali!
:)))
hecam se; z neta sem potegnila.

samo malo stopiva nazaj… saj vem, da se dame to ne vpraša, pa vendar, če nisem preveč predrzen: koliko pomladi že šteješ?

LP YAZZO

Si pa predrzen!

no, no… saj se ne rabiva sedaj žalit..

LP YAZZO

New Report

Close