Ogromna ponudba moških za samske 40letnice
Jaz sem iskala družbo. ne razmerja. Ok, če bi se zgodilo razmerje, tudi ne bi imela nič proti, ampak osnovni namen pa ni bil. Pričakovala sem recimo, da najdem koga za kak izlet, potep, športno druženje. V glavnem pričakovanja niso bila velika.
Ampak očitno hudo prevelika, ker ponudba je bila pa za seks ali pa za se it družino.
Zdaj sem našla še en portal, ki naj bi bil namenjen iskanju družbe, ne parčkanju. Iskanju soulturnika, sopotnika, sošportnika – te tri rubrike imajo. Pa daš oglas, da iščeš recimo soigralca/ko za badminton. No so vsaj bolj kulturni. Ampak tudi tu je več takih, ki iščejo vezo, razmerje, ne pa tisto, kar napišeš v oglasu. Ampak je pa vseeno nek bolj kulturen nivo.
[/quote]
Ja, ženske na portalih vedno iščejo družbo… 😉
Večina žensk, ki je na portalih, pa je (po mojem mnenju) tam zato, ker se jim je iz različnih razlogov znižala “tržna vrednost” – ali so ločenke z otroki, ali so promiskuitetne, pa bi jih najbližja okolica (znanci) zaradi tega obsojala… Torej, za moške je kristalno jasno, moški na portalih iščejo izključno seks, tu si ni treba delat posebnih utvar, kljub njihovim lepim besedam. Ok, lahko seks+družbo, ali seks+ples, seks+planinarjenje… 😉 Skratka, gre za moške, ki v realnosti do seksa težje pridejo – na portalih pač alfa samcev ni, ker nimajo časa za to.
Ne vem, ali ni povprečni ženski lažje spoznati (moško) družbo v živo – vsaj veš s kom imaš opravka?
[/quote]
Ja, sem opazila, da na portalih moški iščejo ali seks ali pa žensko s katero bi imeli otroke. Ostalo jih ne zanima. Naivno pač.
V reali je kriza. večina ljudi je poparčkanih, ni samske družbe. Zato sem probala na netu.
Zdaj sprobavam ta omenjeni portal za sokulturnike, sošportnike, sopotnike. Upam, da kaj bo. Sem pa sama tudi kontaktirala pa raje ženske in ne moških, da ne bi narobe razumeli :).
Jaz sem iskala družbo. ne razmerja. Ok, če bi se zgodilo razmerje, tudi ne bi imela nič proti, ampak osnovni namen pa ni bil. Pričakovala sem recimo, da najdem koga za kak izlet, potep, športno druženje. V glavnem pričakovanja niso bila velika.
Ampak očitno hudo prevelika, ker ponudba je bila pa za seks ali pa za se it družino.
Zdaj sem našla še en portal, ki naj bi bil namenjen iskanju družbe, ne parčkanju. Iskanju soulturnika, sopotnika, sošportnika – te tri rubrike imajo. Pa daš oglas, da iščeš recimo soigralca/ko za badminton. No so vsaj bolj kulturni. Ampak tudi tu je več takih, ki iščejo vezo, razmerje, ne pa tisto, kar napišeš v oglasu. Ampak je pa vseeno nek bolj kulturen nivo.
[/quote]
Večina žensk, ki je na portalih, pa je (po mojem mnenju) tam zato, ker se jim je iz različnih razlogov znižala “tržna vrednost” – ali so ločenke z otroki, ali so promiskuitetne, pa bi jih najbližja okolica (znanci) zaradi tega obsojala… Torej, za moške je kristalno jasno, moški na portalih iščejo izključno seks, tu si ni treba delat posebnih utvar, kljub njihovim lepim besedam. Ok, lahko seks+družbo, ali seks+ples, seks+planinarjenje… 😉 Skratka, gre za moške, ki v realnosti do seksa težje pridejo – na portalih pač alfa samcev ni, ker nimajo časa za to.
Ne vem, ali ni povprečni ženski lažje spoznati (moško) družbo v živo – vsaj veš s kom imaš opravka?
[/quote]
Ojoj, spet en predtekmovalec (ne izpolnjuje pogojev za kategorizacijo).
A ti veš, da si ti po tvojih merilih tudi tržno nezanimiv, ker si ločen z otroki?
Ampak če dobro premislim, ti nisi nezanimiv iz tega razloga …
“Problem” razmerij je, da se ves čas spreminjajo.. večina ljudi bi pa radi ostali večni 20-letniki.. Na veliko veselje ameriške gloalne mašinerije, ki iz njih potem dela osnovno surovino potrošniške družbe: nezdovoljne nesamozadostneže.
Eanko pivlači enako.. Svobodna in posledčno samostojna ženska privlači svobodne in samostojne moške.. in obratno.. če te torej obkrožajo napačni ljudje, si pač v napačni družbi, oz. je čas za delo na sebi, da ne izžarevaš samo tiste svetlobe, ki privlači zgolj molje.
V osnovni šoli otroci skušajo biti enaki – največja travma je, da si drugačen. To se nadaljuje v sednji šoli, kjer pa so že prvi zametki, da si upaš biti tudi drugačen. Univerza potem prinese zavedanje, da je lepo biti tudi drugačen, unikaten..
Vendar še vedno del tebe želi ustrezati družbenim ter družinskim vzorcem.. kot rečeno se ženskam odpre ravno okoli 40ih.. mošim desetletje ksneje.. ker že v osnovi čustveno dozorijo ženske na začetku 30ih, moški pri 40ih. O tem sem že.
In potem se najdejo ljudje, ki še verjamejo v čisto in iskreno prijateljstvo (brez česarkoli drugega) med hetero moškim in hetero žensko! :))
Verjetno bi morala za te namene poiskat kakšen gayevski portal, potem bi mogoče še našla koga za izlete, šport, klepet.. 🙂
[/quote]
No jaz sem tako iskreno prijateljstvo doživela. In je bilo najbolj trajno in izjemno iskreno. Nobeni ženski ne bi mogla tako zaupat kot sem svojemu prijatelju.
[/quote]
Lepo (brez sarkazma mislim).
Morda te ravno ta pozitivna izkušnja navdaja z nerealnim optimizmom do ljudi s portalov.
Je pa res vprašanje, če si lahko vzpostavila v živo iskreno prijateljstvo tudi z moškim, brez da bi bile v ozadju prikrite enostranske simpatije v stilu “želel bi si nekaj več”, kako to, da iščeš stike prek portalov?
Portali se mi zdijo res podobno kot je Miles napisal; moraš bit že precej obupan, da ti ostanejo samo še portali..
[/quote]
Ojoj, spet en predtekmovalec (ne izpolnjuje pogojev za kategorizacijo).
A ti veš, da si ti po tvojih merilih tudi tržno nezanimiv, ker si ločen z otroki?
Ampak če dobro premislim, ti nisi nezanimiv iz tega razloga …
[/quote]
Ok, spet sem nekam dregnil…
Pa povej zakaj si ti na teh portalih (po odzivu sklepam, da si)? Zaradi družbe? In zakaj ne v resničnosti? Glej, ne provociram – resnično me zanimajo razlogi žensk za udeležbo na zmenkarskih portalih. Za moške sem pošteno povedal.
In potem se najdejo ljudje, ki še verjamejo v čisto in iskreno prijateljstvo (brez česarkoli drugega) med hetero moškim in hetero žensko! :))
Verjetno bi morala za te namene poiskat kakšen gayevski portal, potem bi mogoče še našla koga za izlete, šport, klepet.. 🙂
[/quote]
No jaz sem tako iskreno prijateljstvo doživela. In je bilo najbolj trajno in izjemno iskreno. Nobeni ženski ne bi mogla tako zaupat kot sem svojemu prijatelju.
[/quote]
[img]http://1.bp.blogspot.com/-MZcVRXAaZDs/UifNc_hK3iI/AAAAAAAAJIY/aHztkGWz2xU/s1600/quotes160-friedrich-nietzsche3.jpg[/img]
->miles
Glede na to, da že nekaj časa gaziš po tem planeu, domnevam, da ti je že uspelo “razvozljati” kodo, ko ženska reče, da: “Išče družbo.”
Koda pomeni točno to, kot sem že zapisal: nevulgarno komunikacij, ki nakazuje na to, da je moški sposoben in pripravljen biti intimen na vseh področjih, ne zgolj seksualnem.
Slednjemu je Dr. Janez Rugelj pravilno rekel: “praznenje”.
Ne vem, če imajo ženske takšno silno željo, da se v njih praznijo vsi tisti poslani kurčiči iiz zaslonov pametnih telefonov.
No, so razne radodajke, ki se jim je kompas pokvaril do te mere, da so sestradane katerekoli pozornosti.. tudi takšne s praznenjem.
Samo psrašujem se, kakšen tip človeka si, da iščeš takšne ženske?
Evolucijsko gledano, se pa to vedenje “praznjenja” obnese.. ženske zanosijo, ne glede na to kakšne širine oz. spekter intimnosti ter inteligence je moški sposoben. Vsa vedenja pravzaprav so tu, ker se evolucijsko obnesejo.. tudi najtemnejši in grozljiv spekter, kot so posilstva.. seksualno suženjstvo (glej jezidske ženske, ki jih je zasužnjil ISIS ali pa korejke med 2SV, ko so morale servirati po 50 japončkom)..
Meni je smešno, ko tipi , na stotine nijih, oblaja vsako žensko, ki se prijavi na portal. Vsaka ženska dobi na stotine mailov, tipi pa jokajo, da ne dobijo nobene pošte.
A ni to samoponiževalno, da se mečejo za ženskami, te jih pa sploh ne šmirglajo?
Pa mu rečeš, da je bedak, da je ******, da je zguba… še kar prosjači. To ne moreš verjeti.
[/quote]
No ti gotovo nimaš veliko povpraševanja, če moreš iskati na ona-on. 🙂
Ti pa nisi kar tako. Pametno razmišljaš, pametne stvari pišeš in to, kar pišeš, v bistvu lahko potrdim, da je res.
Marsikaj od tega zna biti tudi zelo boleče. Recimo, ko omenjaš drugačnost v OŠ, zna biti zelo boleče, če nisi tak kot ostali.
Kako, da te še nisem zasledila tu gor :). Te je fajn brati.
[/quote]
Lepo (brez sarkazma mislim).
Morda te ravno ta pozitivna izkušnja navdaja z nerealnim optimizmom do ljudi s portalov.
Je pa res vprašanje, če si lahko vzpostavila v živo iskreno prijateljstvo tudi z moškim, brez da bi bile v ozadju prikrite enostranske simpatije v stilu “želel bi si nekaj več”, kako to, da iščeš stike prek portalov?
Portali se mi zdijo res podobno kot je Miles napisal; moraš bit že precej obupan, da ti ostanejo samo še portali..
[/quote]
Portale sem sprobala, ker sem mislila, da je to uporabna reč. Sliši se fajn, na tisoče ljudi gor. No potem sem pa ugotovila kaj je tam gor.
Meni je smešno, ko tipi , na stotine nijih, oblaja vsako žensko, ki se prijavi na portal. Vsaka ženska dobi na stotine mailov, tipi pa jokajo, da ne dobijo nobene pošte.
A ni to samoponiževalno, da se mečejo za ženskami, te jih pa sploh ne šmirglajo?
Pa mu rečeš, da je bedak, da je ******, da je zguba… še kar prosjači. To ne moreš verjeti.
[/quote]
No ti gotovo nimaš veliko povpraševanja, če moreš iskati na ona-on. 🙂
[/quote]
No v pismenosti očitno ne šišaš 40letnic, ker drugače bi vedela, da sem jasno napisala, da nisem na ona-on :). No, bralno razumevanje je očitno na strani 40letnic. Še kak atribut, da šišaš 40letnice :)?
Nekaj me zanima…
Zakaj gre (normalna) ženska sploh na te portale? Iz radovednosti? Ji manjka pozornosti? Ker po mojem vedenju ženska v realnem življenju ne bi smela imeti večjih težav s parčkanjem.
[/quote]
[/quote]
Ha ha ti moras biti pa res revca, da si prijavljena na vseh bozjih portalih. Ne dobis ne tipa, ne kolega, fu*frenda, ne nic. Ne recem dvakrat, da tudi tukaj ne fehtas po zsjih heh.
[/quote]
Ha ha ti moras biti pa res revca, da si prijavljena na vseh bozjih portalih. Ne dobis ne tipa, ne kolega, fu*frenda, ne nic. Ne recem dvakrat, da tudi tukaj ne fehtas po zsjih heh.
[/quote]
Kje si pa ti prebral, da sem prijavljena na vseh božjih portalih? Sem res radovedna. Si tudi ti povsem funkcionalno nepismen?
Kakorkoli obrneš, vedno trčiš ob ponudbo in povpraševanje. In da smo tudi ljudje (žal) le roba s tržno vrednostjo. In ti portali so le tržnice – in tako kupec kot prodajalec morata vedeti kaj je predmet menjave… oz. poznati kode, kot ti praviš. 😉
Bo kar držalo, razen seveda privlačnih 40 letnic, ampak teh je itak samo za vzorec, 20 in 30 letnice jih šišamo kot za stavo 🙂
[/quote]
Ne vem, koliko si stara, ampak v reali večinoma ni tako, da bi se lepe 30-letnice spremenile v grde 40-letnice. Tako da je privlačnih 40-letnic, gledano kot procent generacije, verjetno čisto enako kot privlačnih 30-letnic in privlačnih 20-letnic. Nekatere se malo zamenjajo, iz grdega račka zraste labod in obratno, ampak deleži so pa več ali manj enaki.
Torej tukaj ne šišaš nikogar, tudi če si lepa, imaš še vedno čisto dovolj konkurence med lepimi od 20- do 40-letnic.
Poklicno? Spet isto. Do 30. moraš imeti za seboj že vsaj uspešen začetek in potem si še uspešnejši pri 40. Če pri 30 nisi, imaš še nekaj možnosti, da to postaneš pri 40 in nekaterim res uspe. Torej je tukaj v bistvu slabše kot pri lepoti in te lahko veliko 40-letnic prekaša.
Pri zrelosti, modrosti, optimizmu – itak. Pri 40 se rešiš predsodkov in spon, ker ti enostavno postane precej vseeno, kaj si ljudje mislijo zaradi tvojega oblačenja, obnašanja, frizure … Če jim kaj ni všeč, naj pogledajo stran. Pri 20 je večina ljudi premalo hrabrih za to – ne govorim o ekscesih, ti so vedno. Ampak o tem, da te dejansko baš briga za vaške opravljivke.
Spolna osvoboditev – notorično se zgodi po 40.
Šport – tako moški kot ženske takrat začnejo besno tekati, kolesariti, plezati, plavati … če gledaš rezultate rekreativnih prireditev, starejša generacija krepko vodi (govorimo o povprečju, ne o profi športnikih).
Torej kje je to gladko šišanje, lepo te prosim?
Ja, to je pa tipična izjava nekoga, ki ga noče nobena povohta. Taki vneto okrog razlagajo, a ženske iščejo samo bogate tipe in da imajo drag avto, fajn stanovanje in da so pa oni brez keša in zato jih nobena noče. So pa fajn moški, pošteni, delovni, pametni in prijazni in sploh najboljši. Samo ženske so pa ku…rbe zato ostajajo samski.
Kakorkoli obrneš, vedno trčiš ob ponudbo in povpraševanje. In da smo tudi ljudje (žal) le roba s tržno vrednostjo. In ti portali so le tržnice – in tako kupec kot prodajalec morata vedeti kaj je predmet menjave… oz. poznati kode, kot ti praviš. 😉
[/quote]
Tebe je pa prav žalostno prebirat s tole tržno vrednostjo.
Ti si eden tistih ljudi, ki se jim mora nekaj res tragičnega zgodit v življenju, da se jim odprejo oči.