Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek One Way Ticket za balone v obliki slona

One Way Ticket za balone v obliki slona

Večini politikov sedanje vladne elite bi z veseljem podarila karto za balon v obliki slončka, na kateri bi seveda pisalo: One Way Ticket. Po obnašanju Janše, Grimseka in njima podobnih v medijih in domači ter tuji javnosti nasploh si drugega res ne zaslužijo. Škoda, da jim takšne karte ni podarila Maria, ki se je res lepo delala norca iz naših politikov. škoda tudi, da je to vplivalo tudi na ugled celotne države doma in v tujini. Oddaja je bila namreč zeeloo odmevna tudi v drugih domačih in tujih medijih. Da se iz slovenije in Slovencev vsak lahko ponorčuje so že večkrat dokazali tudi Italijani, Avstrijci in Hrvati, slednjim nihče ne zna stopiti na prste.
Ninamedia objavlja spodbudne diagrame, morda pa t. i. drugi pok s Finske sploh ne bo potreben? Kaj menite?

Menimo, da bo SDS volitve dobila z velikim naskokom.

SDS bo zmagala z veliko večino.

K sreči so takšna mnenja le še zadnji, obupan poskus prikriti izgubo nadzora nad položajem in izgubo zaupanja volilcev ter s tem morebiti na slepe kure in neumne ovce, da bi volile SDS.

SDS je preteklost, do novega leta se bo sesula, članstvo bo odšlo, Janša bo pa z Urško ostal kot veliki vodja male stranke, ki ne bo več imela vpliva na politično dogajanje v Sloveniji.

In kdo je rekel, da ni pravice na temu svetu?

Ta vlada nam je naredila toliko sramote tako v Evropi kot v celem svetu. Sprla je slovenski narod “na naše” in “vaše”.

Ta vlada mora nazaj v opozicijo, tam kjer ji je mesto, skupaj z bombaši ali Jelinčič.

To Janševo izjavo o letečih slonih, ki jih vidi vsepovsod, je moč razlagati le na dva načina:
– ali ga grabi paranoja in leteče slone res vidi (OK, morda je bil tudi pod vplivom kakšnih substanc in so se mu namesto belih miši prikazali pač leteči sloni)
– ali pa se grdo, grdo norčuje iz novinarja ter seveda bralcev, kar je pa še slabše od prejšnje razlage

Janez Janša se s tem kar počne, najbolj norčuje v prvi vrsti iz samega sebe in njemu podobnih.

Sem pa tudi jaz mnenja, da so se mu začeli prikazovati LETEČI SLONI, tako kot so se mu svoj čas prikazovale ŠTRUCE KRUHA V SMETNJAKIH.

Točno to, kar si napisala se je pred štirimi leti zgodilo z LDS.

Zdaj se pa pod novim imenom prodajajo kot nova politika.

Me zanima kakšen imbecil morš bit, da to kupiš?

http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/objektiv/1042206597

Link do intervjuja.
Dejte prebrat, da ne boste dobil kolektivne napotnice za lobotomijo.

Leteči sloni se seveda nanašajo na tole:

Vse, kar ste napisali v vašem časopisu, je držalo in sloni imajo krila ter letijo po zraku.

Točno to je to, kar sem hotela povedati – veliki vodja pa se iz tega ni nič naučil, 4 leta vladanja se je v prvi vrsti posvetil le temu, kako si prigrabiti čimvečji vpliv v medijih in gospodarskih družbah v lasti države ter s tem seveda neskromno pripomoči k svojemu proračunu.

Verjamem, da se je bivša LDS iz vsega tega nekaj naučila, tako kot se bo ljubljeni Janša – na prihodnjih volitvah bom morda glasovala celo zanj, če ga sploh še kdo poznal in če bo kandidal (seveda, če ne bo z nagrabljenimi milijončki kje na varnem daleč na jugu Amerike)

Janez Janša se s tem kar počne, najbolj norčuje v prvi vrsti iz samega sebe in njemu podobnih.

Sem pa tudi jaz mnenja, da so se mu začeli prikazovati LETEČI SLONI, tako kot so se mu svoj čas prikazovale ŠTRUCE KRUHA V SMETNJAKIH.[/quote]

Daj potrudi se saj znaš in preberi ves intervju. Tako boš mogoče dojela smisel besed ki so bile izrečene. Vendar je najlažje besedo izvleči iz konteksta potem pa napadaj.

o boss, sem prebrala in to večkrat, saj nisem mogla verjeti svojim očem, da je res to zapisano. Prebrala celoten intervju na 3 straneh in tudi intervju z Borutom Pahorjem. Nič ni vzeto iz konteksta.

Vidiš tako se obnaša Janez Janša, če ni vse po njegovem, če mu ni vse podrejeno.

Sem pa prebrala tudi intervju (pa se ne spomnim v katerem časopisu, ker je tega v zadnjih dneh vse preveč), ki ga je z JJ naredila Saška E. Ta intervju je bil pa plačan (saj uboga Saška mora nahranit svojih 5 otrok) in v njem je JJ slika in odlika kot se šika. Za predsednika!

Vsak pa bo ocenil po svoje.

Torej ne napamet govorit in obtoževat kar počez. Menda imamo tudi mi “levi” pravico kaj napisat. Ali pač ne? To mi zvezi podobno kot slogan Janeza Janše. Če niste z nami ste proti nam.

Vidiš v tem je poanta in zato se je JJ v intervjuju tako obnašal kot se je, ker mu ni vse podrejeno.

Zato ima JJ raje plačane intervjuje, tako po TV kot časopisih, pa četudi vsi vemo za kakšen format, slednjih gre.

Boss nikar se ne jezi, jeza v prvi vrsti škodi lepoti, v drugi vrsti pa se ti lahko zgodi, da se ti prikaže še kaj hujšega kot slon.

Mogoče kakšna štruca kruha in klobasa v kanti za smeti!!!!

Polna usta so te letečih slonov. Ponoči se ti sanja o letečih slonih. In še malo pa boš vsem zatrjevala, da leteči sloni dejansko so.

vrabček, ni jih, veš ni. Enkrat je bil en Dumbo v risanki. Morda imate v mislih tega.

Hvala bogu, jaz jih zaenkrat še ne vidim. In tudi Janezu Janši ne verjamem, da dejansko so (sloni leteli). Daj to povej njemu (tvojemu Janezu) on jih je videl leteti, ne jaz.

Ne jaz nisem mislila na nobenega Dumba v risanki, sem povzela to kar je Janez Janša izjavil v intervjuju v časniku Dnevnik – priloga Objektiv.

Jaz pa nisem videl leteti slonov. K Janci je priletela samo Maria pomagaj s Finske, se ponorčevala iz njega in ostalih – ter spet odletela.

Sploh ne razumeš. Še malo, pa boste prepričani, da sloni letijo.

Napihujete že tako, da bi vam vsaj en slon balon prav prišel, ker resničnih slonov, ki letajo res ni.

Verjamete, da sloni letijo. To je to.

Ti verjameš to. Ampak to samo zato, ker je tako rekel Janez Janša.

En mal mem, mene čisto zares zanima ali ti resnično verjameš enemu človeku, ki ga praktično poznaš samo iz medijev (no morda se motim, pa ga poznaš osebno). Jaz resnično, kot je rekel Janša;”Dam roko v ogenj samo zase.” Meni je to tvoje brezpogojno, aksiomsko predstavljanje Janše že malo bolno, pa brez zamere prosim. Jaz še za svojega otroka ne bi roko dajala v ogenj, pa sem ga rodila in ga vzgajam, kaj šele za nekega politika. OK, če ti je všeč, če se z njim strinjaš, če so zadnja štiri leta tvojega življenja zacvetela, vse to razumem in ti resnično dajem vso pravico, da tako misliš, saj na konc koncev imamo vsi svoje mnenje in point of view, ampak to pa je že malo preveč. Janševe SDS ne bom volila, ampak tudi za vodjo tiste stranke, ki jo bom volila ne bi in ne bom dajala roko v ogenj. Pa kakšna kritika mu tudi ne uide, ker na konc koncev ni človeka, ki ne bi delal napak in mednje tudi sama sodim.

Čestitam mu tu gor in želim še veliko srečnih let ob rojstnem dnevu.

En mal mem, ti si res mal (al čist) mem. najbolje, da se zapelješ na dolenjsko in mu osebno čestitaš,pa še Uršike zale ne pozab okušvat inji čestitaj, da še vztraja ob tem starcu.

JANŠA JE ZAKON.

res vas ne razumem..
če ste res tako strpni in spoštujete mnenje drugega..
potem ima “en mal mem” vso pravico mislit kot misli..
in še najmanj bi potem pričakoval tak plaz (ksantipa22) z vaše “strpne” strani..
(“se to razumem in ti resnično dajem vso pravico, da tako misliš, saj na konc koncev imamo vsi svoje mnenje in point of view, ampak to pa je že malo preveč”).

po svoje dokazujete da govorite eno delate pa drugo..

Saj jim nič hudega nočem. Še Pahor se mi smili, kaj ni to lepo od mene? Pa še pomagati sem mu hotel. Če noče pač noče, Bog pomagaj.

simpl. Še enkrat dobro in v celoti preberi kaj je napisala Ksantipa22.

Ta tvoj cinizem ni zadel. Če si ga prebrala potem veš zakaj so bile izrečene te besede, upam, da si kljub temu da si levičarka to tudi razumela. Je pa zanimivo, da je novinar izjavil, da je to pač predvolilen intervju a o programu je bilo eno samo vprašanje.
Poglej, človeka se ves čas obtožuje po časopisih brez dokazov in normalen da ti včasih filem poči. In ker novinarji ves čas trdijo , da je v časopisu objavljena samo resnica potem so tudi leteči sloni resnica. Mogoče pa ti vidiš miške?

New Report

Close