Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek pa ljudem se je zmešalo

pa ljudem se je zmešalo

Vaš link

Takšni ljudje pripomorejo k širjenju panike in nezaupanja v cel svet. To bi moralo biti kaznivo.

Sem ga brala, ja.
In zdaj me firbec matra, kaj bo napisal, ko se nič ne bo zgodilo?
Najhuje so komentarji, ko mu ljudje kar kimajo in pritrjujejo 😕

Lol tudi jaz ga berem, prav za nasmejat na trenutek.

Je pa druga stvar res, da je človek za zapret, ker dela samo škodo. Je pa še drugo vprašanje, kaj je s temi ljudmi, ki mi prikimujejo in se mu klanjajo.
Zadnjič je ena, malo preko 30 let, očitno samohranilka, napisala, da bi on moral poučevati otroke, ker zaupa samo njemu…
Niti ena stvar, ki jo je napovedal se še ni zgodila, ampak tip ima očitno info iz prve roke iz vseh obveščevalnih svetovnih agencij, ki jih mi ”običajni ljudje” ne poznamo, ampak njemu pa servirajo vse informacije. Ljudje pa kar pelejo…

Da skopiraj še kaj sem, prosim, nimam FB in ne morem pogledat 🙂

Stvar nikakor ni nedolžna.
Zaradi takih se dogajajo potem sekte in masovni samomori, pred precej leti se spomnim sodelavke mojega očeta, ki je ostala brez bajte (prodala), da je dala nekemu takemu “guruju” za vstopnino za vesoljsko raketo, ki bo prišla po njih 😡 umrla v totalni revščini pri dobrosrčni prijateljici.

Tale je pa ziva sramota svojemu ocetu!
Garant ga je delal postar!

a glej ga hudiča..
zdej ko pa tebi nekaj ne paše..
ko stvar “ni tako nedolžna”..
zdej so pa razne opcije v igri in negodovanje..
eden bi kar prepovedal..

ja se strinjam..
ma pol upoštevajmo tud mene..
tud jaz bi kdaj kaj prepovedal npr..
npr razna sranja da lahko vsak govori kar hoče zdej ne veljajo več..
to samo takrat ko vam tko paše??

a glej ga hudiča..
zdej ko pa tebi nekaj ne paše..
ko stvar “ni tako nedolžna”..
zdej so pa razne opcije v igri in negodovanje..
eden bi kar prepovedal..

ja se strinjam..
ma pol upoštevajmo tud mene..
tud jaz bi kdaj kaj prepovedal npr..
npr razna sranja da lahko vsak govori kar hoče zdej ne veljajo več..
to samo takrat ko vam tko paše??
[/quote]

Kaj bi ti zdej rad?
A sam veš? Ker meni ni jasno. Kje jaz kaj prepovedujem? Samo pravim, da ni nedolžno, kar res ni, dokler vlači na kup naivne ljudi in jim pere možgane. Tudi menim, da je zrelo za nadzor, ker ljudje pri takih zadevah praviloma izgubijo veliko denarja, nekateri pa tudi življenja.
Pri masovnih samomorih v Ameriki so šle cele družine, otroci, vsi. Pri nas je bila znana “ašter komanda”, zaradi katere so ljudje ostali na cesti.
Tale tukaj prepričuje ljudi, da smo sredi 3. svetovne vojne – v vojnah so pa malo drugačne zakonitosti – če v to prepričaš dovolj ljudi, imaš s*anje tu.
Na koncu vedno nastradajo drugi, nedolžni, zavedeni. Tale bo poniknil in briga ga.


TRUMP BO V ČASU NEVIHTE NA VARNEM
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZADNJA NOVICA:
FACEBOOK JE TA TRENUTEK PREDSEDNIKU DONALDU TRUMPU DO KONCA ŽIVLJENJA BLOKIRAL RAČUN ZARADI SPODBUJANJA NASILJA.
Mark Zuckerberg je zapisal: »Menimo, da je tveganje, da bi predsednik v tem obdobju še naprej uporabljal našo storitev, preprosto preveliko!«
SHOPIFY JE ODSTRANIL TRUMPOVO TRGOVINO IZ SVOJE PLATFORME!!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NEVIHTA, o kateri pišem že kar nekaj časa, je KONČNO prišla. To je tista nevihta, ki bo izpraznila močvirje reptilov, ki so nas zasužnjevali tisočletja. Bili smo priča največji kraji v zgodovini človeštva, ki se je danes zaključila. Veliko izdajalcev domovine bo v naslednjih dneh dokončno aretiranih in zaprtih v Guantanamo Bayu na Kubi. Čisto vsaka laž bo razkrita in verjemite mi, da jih ne bo enostavno sprejeti.
Že zelo dolgo časa napovedujem, da se bo vse skupaj začelo, ko bodo predsedniku Donaldu Trumpu izbrisali Twitter račun in točno to se je začelo dogajati. Ta trenutek ima zamrznjen račun za 12 ur, dokler ne izbriše RESNICE, KI JO JE ZAPISAL. Če resnice, ki jo je Twitter označil za laž, predsednik ne bo izbrisal, bo njegov profil za vedno blokiran in RESETIRANJE ZEMLJE SE S TEM URADNO ZAČNE. Predsednik Donald Trump bo zapisal: “MY FELLOW AMERICANS, THE STORM IS UPON US” in takrat se bo začelo.
Predsednik Donald Trump je skupaj s svojo družino na varnem, varuje ga vojska v vojaškem obrambnem komandnem centru v mestu Abilene v Teksasu. V letališki bazi »Dyess Air Force Base« (Teksas) je že v pripravljenosti tudi posebno letalo E-4B, ki je poseben »nacionalni vojaški sistem za poveljevanje za predsednika ZDA« (National Millitary Command System for President).
V kratkem pričakujte, da bo predsednik Trumpv preko urgentnega sistema za informiranje vsem Zemljanom tega sveta poslal SEDEM SMS SPOROČIL in to bo začetek konca celotne operacije.
V nadaljevanju se bodo internet, telefoni in televizija popolnoma izklopili. POPOLNA TEMA (Total Blackout). Večina socialnih omrežij, kot so Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, itd. bo prenehala delovati. Ne zgolj začasno, ne bodo delovala NIKOLI VEČ. Zato vam zelo priporočam, da si shranite VSE slike in ostale digitalne hrambe, ki jih imate v oblakih in ostalih servisih
Prosim, držite se navodil, ki jih boste dobili preko »URGENTNEGA SISTEMA SPOROČANJA«, ki bo deloval preko telefonov in televizije, saj smo v vojnem stanju. Sem izjemno pozitiven in vem, da bo vse potekalo po načrtu.
Močno priporočam, da si vsi na telefone naložite aplikacijo SIGNAL (logo je v galeriji slik). Po podatkih, ki jih imam, naj bi bila to edina aplikacija, ki bo v tem času delovala za medsebojno komuniciranje.
Zaupajte načrtu, verjemite vase, bodite pozitivni, pomagajte drugim in predvsem – bodite LUČ.
Objem vsem… 🤗
Napisal: Matej Rotovnik

PREDSEDNIK TRUMP PODPISAL ZAKON O UPORNIŠTVU (THE INSURRECTION ACT) – KONEC KORPORACIJE ZDRUŽENIH DRŽAV AMERIKE
Dogajanja na svetovni ravni je resnično ogromno in skoraj nemogoče je napisati kratko objavo v okviru ene zgodbe, zato bom v tej objavi združil več različnih zgodb, ki se med seboj sicer ne povezujejo, so pa del večje slike, ki si jo boste morali v naslednjih mesecih zelo dobro zapomniti.
Donald Trump je 10. januarja 2021 podpisal zakon o uporništvu – THE INSURRECTION ACT, ki predsedniku omogoča, da z vojaško pomočjo spremeni tok več desetletij načrtno ustvarjenih negativnih dogodkov. V Washingtonu je že več kot 7.000 vojakov s polno bojno opremo in verjemite mi, da niso tam zaradi zabave.
Pojdimo po vrsti … Zelo pomembno se je zavedati, da vse, kar se zdaj dogaja po svetu, ni boj za oblast, ni revolucija, ni vojno dobičkarstvo, ampak POPOLNO RESETIRANJE SISTEMA NA VSEH NIVOJIH ŽIVLJENJA. Materialne dobrine, denar, zabava, itd., vse to je umetno ustvarjeno s ciljem, da ne izvemo, kdo smo, kaj smo in seveda kaj je glavni razlog našega obstoja na tem svetu. Močno vam priporočam, da začnete raziskovati RAVNO ZEMLJO. V mojih objavah imate veliko informaciji in povezav za nadaljnje raziskovanje. Ko bodo vaši možgani začeli oblikovati prava vprašanja, vas bo to vzpodbudilo k raziskovanju vzporednih tem.
ZNAK KRIŽA
Je zelo pomemben in vedno nekaj označuje. Naše babice in dedki so uporabljali izraze, ki jih je DEEP STATE načrtno izločila iz pogovornega jezika, kot na primer: »DAL JE KRIŽ!«
ZNAK KRIŽA NAJ BI NEKAJ ZAUSTAVIL!
KRIŽ JE ZNAK PRENEHANJA KROŽENJA ENERGIJE!
Zato se na grob postavlja križ!
KO NAREDITE ZNAK KRIŽA, USTAVITE IN BLOKIRATE ENERGIJO SRCA!
Zato je zelo pomembno, da se z roko prenehate križati po telesu!
Duhovniki to vedo, zato se načrtno prekrižajo v zraku in se s prsti ne dotikajo telesa.
KORPORACIJA
Zastava je zelo pomembna in je vezana na pogodbo o korporaciji države.
Obstajata dve gigantski korporaciji, ki ponujata vladne storitve. To sta:
• US, INC. – je municipalna korporacija, ki spada pod Sveto rimsko cesarstvo in jo upravljajo finančniki in vlade EU.
• USA, Inc. – v veliki meri deluje v britanskem interesu in v teritorialnem interesu britanskega Commonwealtha.
Obe giga-korporaciji pa sta v 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lastništvu VATIKANA oziroma papeža, kadar je v vlogi rimskega Pontiffa. V rimski antiki je bil papež član najznamenitejšega kolegija duhovnikov rimske religije, kolegija papežev. Izraz “pontifik” je bil pozneje uporabljen za kateregakoli velikega ali glavnega duhovnika, medtem ko je v rimskokatoliški cerkveni rabi to naziv za škofa in še posebej za rimskega škofa, papeža ali “rimskega papeža”.
Razlog za tako izjemno moč Vatikana je v njegovem lastništvu nad VSEMI DRŽAVMI TEGA SVETA, ker britanski monarhi dolgujejo papežu že od zgodnjih let trinajstega stoletja zahtevek na zemljo (ang. Claim on Land). Kraljeve družine so v resnici samo nadzorniki njegove Commonwealth lastnine in zavzemajo samo stol zapuščine (ang. Chair of Estate), saj drugače ne morejo zasesti prestola. Kraljica Elizabeta je tri dni po zaprisegi (ang. Coronation Oath) le-to prelomila in namesto na kraljevi prestol sedla na stol zapuščine. S tem Kraljica Elizabeta NI ANGLEŠKA KRALJICA. ONA NI POPOLNOMA NIČ.
Papež je dal v upravljanje Eliti in kraljici (TRUST – premoženjski interes, ki ga ima ena oseba v korist druge oziroma kombinacijo podjetij ali korporacij, ustanovljenih s pravnim sporazumom) vsa podjetja in on je tisti, ki nadzoruje vse, zato je za vse politike tako pomembno, da pridejo k njemu na avdienco.
ZASTAVA
Prepričan sem, da vsi poznate ameriško zastavo. Pa jo res? NE, ni ta, ki jo imate »pred očmi«! Zastava, ki ima razpršene zvezdice v modrem kvadratu, je zastava satanistične kabale in ta zastava je vezana na korporacijsko pogodbo.
:David-Wynn: Miller in :Russell-Jay: Gould sta leta 1999 vedela, da mora zaradi bankrota ZDA angleška kraljica izprazniti poštno pisarno v Washingtonu DC in da bo le-ta zaprta naslednjih osemnajst dni. V tem obdobju sta zaradi nepravilnega jezika, ki je načrtno uporabljen v pogodbah, pravno-formalno registrirala zastavo Združenih držav Amerike (korporacijsko zastavo), jo odnesla v Združene narode in registrirala svojo državo, ker pa so vsa zemljišča na našem planetu že zasedena, sta za svojo državo prijavila vsa zemljišča sodišč v času pogodbe. S tem sta pridobila največjo in najvišjo oblast na svetu. Postala sta vrhovni poštni general in vrhovni sodnik (in še mnogo več kot samo to) in prevzela nadzor dobesedno nad vsemi področji posamezne države. Deep state se je zavedala posledičnih težav pri pravno-formalnem vodenju države. Spomnite se težav na volitvah leta 2000 (predsedniška kandidata Bush in Gore) in večmesečnega preštevanja volilnih glasov na Floridi, kar je bila v resnici gledališka predstava, saj se zaradi prevzema, ki sta ga izvedla :David-Wynn: Miller in :Russell-Jay: Gould, izvoljeni predsednik ni mogel vseliti v Belo hišo.
Deep state je naredila prevaro in nato leta 2001 z BOMBNIM NAPADOM na newyorška dvojčka načrtno izzvala vojno stanje, da je lahko vzpostavila vojni nadzor. Ameriške zastave takrat niso mogli uporabljati, zato so jo spremenili in ji dodali ZLATO OBROBO, ki jo ima še danes.
PRAVA AMERIŠKA ZASTAVA IMA V MODREM KVADRATKU ZVEZDICE V OBLIKI KROGA.
Prava zastava po ustavi iz leta 1776 sedaj visi v KAPITOLU. Toda kdo v tem trenutku nadzoruje Kapitol? Kongresniki ali predsednik Trump z vojsko?
UPOR
INSURRECTION – UPORNIŠTVO – DEJANJE ALI PRIMER VSTAJE, UPORA ALI UPORA PROTI CIVILNI OBLASTI ALI UVELJAVLJENI VLADI.
Predsednik Združenih držav Amerike je vrhovni poveljnik in vsakršno dejanje proti njemu je kaznivo dejanje, imenovano upor in se kaznuje s smrtno kaznijo.
Morda veste, kaj sedaj izvajajo kongresniki in ameriške korporacije ter ELITA proti predsedniku Združenih držav Amerike? TAKO JE – kršijo THE INSURRECTION ACT.
Mnogi imate zelo enostranski pogled na Donalda Trumpa, saj verjamete pokvarjenim svetovnim medijem, ki so ga načrtno prikazovali v lažni luči s ciljem, da ga uničijo, saj so vedeli, da jih bo razkrinkal pri njihovem načrtu zasužnjevanja celotne civilizacije. Zagotavljam vam, da bi bil svet brez Donalda Trumpa in njegove Q ekipe v tem trenutku v načrtno ustvarjeni jedrski vojni, ljudje pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zasužnjeni že v letu dni po izvolitvi Hillary Clinton (2016). Agenda 21 (pozneje Agenda 30) se je začela izvrševati že v sredini prejšnjega stoletja in se je ves čas nadgrajevala z vedno hujšimi in bolj grozljivimi načrti satanistične kabale. Vsi, ki ste sovražno nastrojeni proti največjemu heroju v zgodovini Zemlje, ste enostavno preveč programirani in ste postali sužnji Elite, ki vas načrtno uničuje preko svetovnih medijev in zlonamernih korporacij.
Trumpova ekipa je pod krinko tako imenovane pandemije koronavirusa COVID-19 reševala žrtve trgovine z ljudmi po vsem svetu. Bolnišnica Louisa Jordan v Glasgowu ni bila namenjena žrtvam koronavirusa, ampak so jo uporabljali za zdravljenje žrtev trgovine z ljudmi, rešenih iz bližnjih podzemnih vojaških baz DUMBS (DEEP UNDERGROUND MILITARY BASES). Tako je bilo povsod po svetu. Te žrtve so bile podhranjene, deformirane ali mrtve in nobena od teh ubogih duš v življenju še ni videla dnevne svetlobe.
PROPAD DENARJA
Izdaja nove valute je neizogibna zaradi “legaliziranega” ponarejanja, ki so jo dovolile prejšnje administracije, še posebej administracija Baracka Obame, ki je bil najslabši predsednik v zgodovini. V tem trenutku ni mogoče ugotoviti razlike med sto-dolarskimi bankovci, natisnjenimi na Kitajskem, in tistimi, ki jih je natisnila ameriška kovnica, ker je gre za Obummer (nanaša se na negativne dogodke, dejanja ali reakcije, ki so značilne za Obamovo administracijo – vsak dogodek, ki povzroči izgubo upanja ali splošno stališče “ne, ne moremo”.) Ker ima Deep state roko nad vsem, je CIA izdelovala identične gravure, identičen posebno varovan papir ter črnila in tiskarske stroje na različnih lokacijah po vsem svetu in tiskala pokvarjen ničvreden denar, ki so ga nato menjavali z ostalimi valutami in s tem rušili svetovni monetarni sistem.
Velike evropske in vzhodnjaške banke, ki so v zadnjih 150 letih pomagale Eliti in bogatele s ponarejanjem ameriškega dolarja, so se sedaj nenadoma soočile z dejstvom, da je vsak »srebrni dolar« vezan na stotisoče dolarjev svojega dolga.
Če se pravilno izvede neodvisno računovodstvo vseh goljufivih bančnih poslov vsake banke na svetu, se izkaže, da je dolg tako zelo velik, da ga ni mogoče odplačati.
CIA (najbolj pomembna organizacija Elite, ki je skrbela za trgovino z mamili, trgovino z belim blagom, proizvodnjo Adrenochroma, ustvarjanje vojn, in za Elito ubijala ljudi, ki so jim stali na poti njihove Agende 21) si prizadeva za popolno in trajno likvidacijo svojih pisarn in premoženja, vključno z zaplembo svojega “črnega pokojninskega sklada”, ki so si ga na skrivaj nalagali v off-shore bankah. To pomeni, da so zase kradli denar iz vseh operacij in ga nalagali v bankah, ki so bile ustanovljene v državah z manjšim davkom oziroma brez njega.
HSBC, Bank of England in Bank of Scotland so tako zelo goljufale in prirejale dokumentacijo, da jih bodo likvidirali, oziroma jih bo nacionalizirala nova vlada Velike Britanije. V podobne posle in kršitve zaupanja po vsem svetu je vpletena tudi Bank of France. Bank of America in Deutsche Bank imata v lasti vrednostne papirje oziroma izvedene finančne posle »velike hipotekarne prevare«, vmes pa je neobstoječa korporacija MERS, ki so jo ustanovili načrtno, zaradi goljufanja. Ravno zaradi tega ni nobene veljavne lastniške verige. Vsaka »naslovna veriga«, ki se je je dotaknila korporacija MERS, je bila prekinjena, zato se vse vrne k osnovnim patentom, ki jih imajo v lasti Združene države Amerike.
Upam, da si sedaj vsaj približno predstavljate, kaj dela predsednik Donald Trump s svojo Q ekipo zadnja štiri leta. On je tukaj, da nas zaščiti pred pokvarjeno in pohlepno satanistično kabalo. ON NI NA STRANI KORPORACIJ, zato pričakujte, da bo investiranje, ki je ohranjalo koruptivni borzni trg pri življenju, nenadoma prenehalo delovati. Borze in delnice so bile eden največjih »nategov« bančnega sistema. Ne tvegajte ničesar več, prodajte vse, je moje PRIPOROČILO. Če imate delnice, jih takoj prodajte. Jaz sem svoje kriptovalute prodal, saj je bil BITCOIN in večina drugih ustvarjen s strani CIE, oziroma Deep state-a za prekupčevanje z mamili, Adrenochromom in trgovino z ljudmi.
OD SINOČI JE VATIKAN V TEMI IN ZAPUŠČEN.
BUCKINGHAMSKA PALAČA JE PRAV TAKO ŽE NEKAJ ČASA ZAPUŠČENA.
PALAČE DRUGIH KRALJEV IN KRALJICE TER DRUŽIN ELITE SAMEVAJO.
VEČINA ZNANIH FILMSKIH IGRALCEV IN PEVCEV PO VSEM SVETU »NE OBSTAJA VEČ« (obstaja samo še v lažnivih medijih).
Predsednik Donald Trump je skupaj s svojo družino na varnem. Vse poteka po načrtu, zato ne skrbite. Trenutno se pripravlja izvršilna odredba, da se ugasne vse propagandne medije: ABC, NBC, CBS, FOX NEWS, CNN, MSNBS. Trump ima v rokah dokaze, da so vse te medijske organizacije zaposlovale agente kitajske komunistične stranke in agente CIE, katerih edini namen je »pranje možganov«, hipnotiziranje in usmerjanje javnega mnenja k njihovim agendam in programom, ki podpirajo levico in globoko državo. TE ORGANIZACIJE OGROŽAJO NACIONALNO VARNOST IN PRAKTIČNO NOBENA NOVICA, O KATERI POROČAJO, NI RESNIČNA.
»SPACE FORCE« je pridobila status obveščevalne agencije. Ta poteza bo omogočila vojski popoln nadzor nad »Global Broadcast Satelite« z odpravljanjem ovir za izmenjavo informacij in zagotavljanjem dostopa vodij »SPACE FORCE« do vseh obveščevalnih podatkov, ki jih potrebujejo. Zato se vam zdi, da je Trump v zadnjem času »utihnil«. Čakal je na to potezo. V tajnosti poteka tudi »PROJEKT ODIN«, ki bo uničil vse medijske platforme in njihove povezave.
Vojaška tožilka Sydney Powell in Trumpov odvetnik Lin Wood sta vojaškim sodnikom predala vse dokaze o izdajstvu, napadu na državo, goljufijah, ponarejanjih na volitvah in dokaze o mnogih drugih kaznivih dejanjih. Več kot 195.000 zapečatenih obtožnic od skupno več kot 500.000 jih še čaka na odpečatenje. Na podlagi vsake posamezne obtožnice je lahko preganjanih tudi po več deset ljudi. V obtožnicah so vsi dokazi zoper vse kriminalce in vse je že pregledala skupina več kot 700 tožilcev in sodnikov.
V povezavi z napadom kongresnikov in senatorjev ter medijev na Donalda Trumpa je bilo večkrat slišati, da je Trump javno izjavil, da bo oprostil samega sebe in svojo administracijo. Te besede je izrekel načrtno, saj je natančno to naredil Barack Obama, ko je pred odhodom s položaja podpisal izvršilni odlok, s katerim so vsi v njegovi administraciji oproščeni kaznivih dejanj, ki so jih naredili v osmih letih. P.S. BARACKU OBAMI IN OSTALIM OMENJENI DOKUMENT NI POMAGAL, VSI SO ŽE BILI USMRČENI.
Apple načrtuje, da bo vse telefone in računalnike nadgradil in jim onemogočil sprejemanje URGENTNIH SPOROČIL, ki jih namerava poslati predsednik Donald Trump. Vprašajte se, zakaj je to naredil? NUJNO IZKLJUČITE VSE AVTOMATIČNE NADGRADNJE NA VSEH VAŠIH APPLOVIH NAPRAVAH.
Apple, Google in Amazon so v svojih prodajnih platformah izbrisali neodvisno socialno omrežje PARLER, ki je podoben Twitterju, s ciljem, da onemogočijo komuniciranje predsednika Donalda Trumpa, Q ekipe in njenih vojakov Anonov.
Ta trenutek pa smo izvedeli, da je Apple fizično izklopil serverje, ki so poganjali neodvisno socialno omrežje Parler in je v tem trenutku NEDOSEGLJIVO. Vse to, kar spremljate, je diktatura in cenzura svobode govora in to ni delo predsednika Donald Trump, temveč delo DEEP STATE-A.
»FREEDOM SOCIAL NETWORK« oziroma SVOBODNO SOCIALNO OMREŽJE je v zadnji fazi dokončanja pred zagonom in bo kmalu predstavljeno celotnemu svetovnemu prebivalstvu. Nadomestilo bo Facebook in Twitter, in sicer s popolno svobodo govora in izražanja ter pisanja.
Danes zvečer ob 21:00 (EST), ob 3.00 uri zjutraj po našem času, je načrtovan nagovor predsednika Donalda Trumpa. To ne bo shod, bo NAGOVOR ljudstva z vsemi zbranimi dokazi. Če je bil kadarkoli v zgodovini kakšen nagovor politika vreden vse pozornosti, potem bo to zagotovo današnji. Prisluhnite mu. Velika verjetnost je, da ga bodo vse medijske hiše poskušale utišati. Vprašajte se, zakaj??? Nagovor bo v živo predvajala neodvisna televizijska mreža »NEWSMAX«. Če je nimate med televizijskimi programi, je tu njihova spletna stran: https://www.newsmax.com/.
Ker so bili Joe Biden, Kamala Harris, Mike Pence in Nancy Pelosi aretirani za svoje zločine in izdajstvo, 20. januarja 2021 ne more nihče od njih prevzeti predsedniškega mesta. Ker predsednik Donald Trump ni bil izbran s strani kongresa kot zmagovalec volitev, tudi on ne more nadaljevati predsedniške funkcije. Če do 20. januarja 2021 PREDSEDNIK NI RAZGLAŠEN, korporacija, ki jo poznamo pod imenom »ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE« PRENEHA OBSTAJATI. To pomeni, da mora VOJSKA prevzeti oblast, dokler se ne uredi tranzicija. S sprejetjem akta o uporništvu – The Insurrection Act iz leta 1807 pa je ta prehod še dodatno zakonsko podprt. Upor in izdajo države, ki so ga sprožili demokrati in republiški poslanci, agenti Kitajske komunistične partije, FBI, DOJ (Ministrstvo za obrambo), CIA in drugi s ciljem, da bi spodkopali in uničili Združene države Amerike in njeno Ustavo. Te entitete neposredno ogrožajo nacionalno varnost.
Neizpodbitno dejstvo je, da je predsednik Donald Trump zmagal z največjo večino v ameriški zgodovini. Vsi dokazi o goljufijah so zbrani, prav tako sodelovanje pri goljufanju in prirejanju dokazov tujih držav (Kanada, Srbija, Nemčija, Španija, Kitajska in druge) na Ameriških volitvah 2020, ki pomenijo napad na suverenost samostojne države in hkrati vojno napoved. Z izbrisom korporacije ZDA in prenehanjem njenega obstoja ponovno nastane DEMOKRATIČNA REPUBLIKA AMERIKA in predsednik Donald Trump bo na novih volitvah, ki bodo čez okvirno 120 dni, ponovno postal 19. predsednik države – Demokratične republike Amerike in to bo njegov PRVI MANDAT. Na tem mestu se moram popraviti, ker sem napačno predvideval, da bo postal 17. predsednik države. Zadnji predsednik države je bil Ulysses S. Grant kot 19. predsednik. (16. je bil Abraham Lincoln in 17. je bil Andrew Johnson). Glavni cilj je bil uničenje korporacijske pogodbe iz leta 1871 in vrnitev Amerike kot demokratične republike nazaj ljudem, kot je bilo zapisano že na samem začetku.
Trenutno poteka najtežja in najbolj nehvaležna faza tretje svetovne vojne. Veliko je stresa, zmede ter žalostnih in neprijetnih dejstev, morda vam propada podjetje ali celo kaj hujšega. Vzdržite, trudite se ostati pozitivni, vse se spreminja in vedite, da prihajajo boljši časi za vse, ki niso del satanistične kabale in ki niso kradli in uničevali drugih. Vse kriminalce čaka zapor, vse je posneto in vsi dokazi so shranjeni.
MOČNO VAM PRIPOROČAM, da si naredite zaloge hrane in vode za 10 do 12 dni. TO JE ZGOLJ PRIPOROČILO. Vodo zato, ker je voda povezana z elektriko in če ni elektrike, črpalke ne delujejo in zato lahko začasno zmanjka vode.
Pojdite v naravo, naučite se meditirati in začnite brati – priporočam vam, da preberete vse knjige Joea Dispenze, Gregga Bradena in Brucea Liptona.
Včasih je še najboljše, kar lahko storite zase, da se odpravite na svoj »happy place« in se prepustite sanjarjenju. Sanje so vedno dovoljene in kmalu se vam bodo uresničile najlepše od njih.
Velik objem in veliko luči.
Napisal: Matej Rotovnik


TRUMP BO V ČASU NEVIHTE NA VARNEM
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZADNJA NOVICA:
FACEBOOK JE TA TRENUTEK PREDSEDNIKU DONALDU TRUMPU DO KONCA ŽIVLJENJA BLOKIRAL RAČUN ZARADI SPODBUJANJA NASILJA.
Mark Zuckerberg je zapisal: »Menimo, da je tveganje, da bi predsednik v tem obdobju še naprej uporabljal našo storitev, preprosto preveliko!«
SHOPIFY JE ODSTRANIL TRUMPOVO TRGOVINO IZ SVOJE PLATFORME!!!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
NEVIHTA, o kateri pišem že kar nekaj časa, je KONČNO prišla. To je tista nevihta, ki bo izpraznila močvirje reptilov, ki so nas zasužnjevali tisočletja. Bili smo priča največji kraji v zgodovini človeštva, ki se je danes zaključila. Veliko izdajalcev domovine bo v naslednjih dneh dokončno aretiranih in zaprtih v Guantanamo Bayu na Kubi. Čisto vsaka laž bo razkrita in verjemite mi, da jih ne bo enostavno sprejeti.
Že zelo dolgo časa napovedujem, da se bo vse skupaj začelo, ko bodo predsedniku Donaldu Trumpu izbrisali Twitter račun in točno to se je začelo dogajati. Ta trenutek ima zamrznjen račun za 12 ur, dokler ne izbriše RESNICE, KI JO JE ZAPISAL. Če resnice, ki jo je Twitter označil za laž, predsednik ne bo izbrisal, bo njegov profil za vedno blokiran in RESETIRANJE ZEMLJE SE S TEM URADNO ZAČNE. Predsednik Donald Trump bo zapisal: “MY FELLOW AMERICANS, THE STORM IS UPON US” in takrat se bo začelo.
Predsednik Donald Trump je skupaj s svojo družino na varnem, varuje ga vojska v vojaškem obrambnem komandnem centru v mestu Abilene v Teksasu. V letališki bazi »Dyess Air Force Base« (Teksas) je že v pripravljenosti tudi posebno letalo E-4B, ki je poseben »nacionalni vojaški sistem za poveljevanje za predsednika ZDA« (National Millitary Command System for President).
V kratkem pričakujte, da bo predsednik Trumpv preko urgentnega sistema za informiranje vsem Zemljanom tega sveta poslal SEDEM SMS SPOROČIL in to bo začetek konca celotne operacije.
V nadaljevanju se bodo internet, telefoni in televizija popolnoma izklopili. POPOLNA TEMA (Total Blackout). Večina socialnih omrežij, kot so Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, itd. bo prenehala delovati. Ne zgolj začasno, ne bodo delovala NIKOLI VEČ. Zato vam zelo priporočam, da si shranite VSE slike in ostale digitalne hrambe, ki jih imate v oblakih in ostalih servisih
Prosim, držite se navodil, ki jih boste dobili preko »URGENTNEGA SISTEMA SPOROČANJA«, ki bo deloval preko telefonov in televizije, saj smo v vojnem stanju. Sem izjemno pozitiven in vem, da bo vse potekalo po načrtu.
Močno priporočam, da si vsi na telefone naložite aplikacijo SIGNAL (logo je v galeriji slik). Po podatkih, ki jih imam, naj bi bila to edina aplikacija, ki bo v tem času delovala za medsebojno komuniciranje.
Zaupajte načrtu, verjemite vase, bodite pozitivni, pomagajte drugim in predvsem – bodite LUČ.
Objem vsem… 🤗
Napisal: Matej Rotovnik
[/quote]
Pobiram stave. Najnižji vložek 500 EUR. Hej Rotovnik, če nama rata bova bogata.

Ne se hecat, to so resne stvari. Pravočasno kupite potrebne antene, brez teh nujna komunikacija ne bo šla.

[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31fLcg5AWQL._AC_.jpg[/img]

RESNICA O RAVNI ZEMLJI, 4, del
Na svetu obstajajo tri vrste ljudi.
Tisti, ki si resnično želijo izvedeti resnico…
Tisti, ki mislijo, da vejo, kaj je resnica… pa je v resnici ne vedo in…
Tisti, ki si NE želijo izvedeti resnice.
Teh zadnjih ljudi je največ, to pa zato, ker bi jih ta odločitev prisilila, da se soočijo z realnostjo, ki je za njihova prepričanje in vrednote veliko preveč izven njihove cone udobja. Zato, ker se zavedajo, da jih ta odločitev popelje na pot, ko bodo mogli sprejemati odločitve. Ali naj sprejmejo resnico ali pa jo zavrnejo, skupaj z vsemi posledicami, ki pridejo s to odločitvijo. Zato je programiranost Elite lahko tako uspešna. Ljudje raje vidijo, da jim drugi govorijo, kaj morajo narediti in slepo verjamejo, da bo to dobro za njih. Seveda, če naletiš na dobre ljudi, bo to dobro tudi zate, če jih boš sledil, toda na žalost je svet prežet s Satanistično kabalo, ki si želi vse najslabše za ljudi in za celo civilizacijo.
Veliko sem pisal o Ravni zemlji in vem, da je večina ljudi noče sprejeti. Zakaj? Zato, ker so programirani, zato, ker nas šolski sistem uči o okroglem planetu, ker nas učijo o čarobni sili, ki jo imenujejo gravitacija in noben ne ve kaj je to, ker NASA ves čas prikazuje, kako smo šli na Luno, kako osvajamo vesolje, pa v resnici nismo šli več kot 2000 kilometrov v višino. Mediji in filmi nam govorijo o vesolju in o »uspešnih« vesoljskih premikih, znani znanstveniki nam ves čas govorijo, kako je teorija o Ravni zemlji nekaj neumnega, saj je preveč dokazov, da je zemlja okrogla. Vse to je PROGRAMIRANJE.
Človek, ki si resnično želi izvedeti resnico, bo vedno nadgrajeval svoje vrednote in prepričanja. Ničesar ne bo zavrgel ampak vedno sprejel novo spoznanje in jo raziskal do konca. Ravno raziskovanje je pomembno za osebni razvoj človeka, saj mu to omogoča, da se mu večajo nevronske povezave in s tem širi pogled na življenje. Če bi vam lahko kaj položil na srce je to, da se nehajte blokirati, da zemlja ni ravna, ampak jo sprejmite in se vprašajte: »KAJ ČE IMA MATEJ PRAV« in začnite raziskovati. Samo s tem boste sami videli, da je dokazov o ravni zemlji preveč, da bi to »teorijo« lahko zavrgli. Na drugi strani pa boste prišli do spoznanja, da je veliko preveč laži, ki jih dajejo ven tisti, ki vas hočejo prepričati, da je zemlja okrogla in nimajo nobenega konkretnega dokaza, kot samo PONAREJENE slike in video filme, posnete na računalnik in v studiu.
Upam, da sem vam do sedaj zapisal in prikazal dovolj dokazov, da ste videli in spoznali, da celoten svet vodi Satanistična kabala, da je »SATAN« tisti, ki nas nadzoruje. Vzemite Satana, kot verovanje, ne kot čudaka z rogovi in repom čeprav je zadaj nekaj veliko bolj grozljivega, ampak sedaj še ni primeren čas, da vas seznanim s tem delom. Če se bomo začeli spraševati, da so okrogla zemlja, evolucija in gravitacija laž in nato v sebi začeli razmišljati: KDO SMO, KAJ SMO, KAKO SMO NASTALI, potem se začne v nas odpirati popolnoma drugačen svet. Zato je pomembno, da se na tej točki začnete zavedati ZUNANJEGA, NOTRANJEGA IN ENERGIJSKEGA OKOLJA ter FREKVENC, SIMBOLOV IN NUMEROLOGIJE.
Zapisal sem, da je »NAJVEČJI TRIK, KI GA JE IZVEDEL SATAN JE, DA JE PREPRIČAL SVET, DA NI NIKOLI OBSTAJAL.« En od mnogih znakov Satana je 666 in sedaj pričnite raziskovati, kako so nas programirali in mi se tega nismo zavedali:
NASA – pomeni v hebrejščini: TO DECEIVE – ZAVAJATI.
Če besede, ki tvorijo kratice spremenimo v numerologijo dobimo: NASA – National (130) Aeronautics (171) and (62) Space (91) Administration (212) skupaj je 130+171+62+91+21=666.
NASA pravi, da je zemlja okrogla in nam podala matematične izračune zemlje:
• Krivulja Zemlje je 8 Inch na miljo, kar znese 0,666 foot (666),
• Hitrost Zemlje je 66.600 milj na uro (666),
• Nagib Zemlje je 90 stopinj minus 23,4 stopinje je 66,6 stopinje (666).
Ali se vam že na tem delu ne prižgejo lučke, da je nekaj čudnega, da se povsod pojavlja znak Satana – 666???
Če pogledamo v LOGO NASE (National Aeronautics and Space Administration) bomo videli rdeče obarvan znak v obliki črke V in ta znak pomeni konec REPTILSKEGA, Satanovega JEZIKA.
Dve največji svetovni organizaciji UN (United Nation) ter WHO (World Health Organisation) ter mnoge druge imajo V LOGU ZEMLJEVID RAVNE ZEMLJE.
Zapomnite si, kaj sem vam večkrat zapisal. NE SMEJO SE VAM LAGATI (to je druga zgodba, ki je zelooo pomembna) In se vam NE LAŽEJO. Načrtno so vas izšolali in programirali tako, da se boste ob pravi resnici smejali in jo sprejeli kot šalo ter jo zavrgli… ravno tukaj tiči past. Če ste jo VI ZAVRGLI je to VAŠA ODLOČITEV. Oni so vam povedali resnico.
In tukaj prideta v igro WALT DISNEY in CIA.
NACA (Nacionalni svetovalni odbor za aeronavtiko) je Ameriška zvezna agencija, ki je bila ustanovljena 3. marca 1915, za izvajanje in spodbujanje letalskih raziskav. 1. oktobra 1958 je bila agencija razpuščena, njeno premoženje in osebje pa preneseno na novoustanovljeno Nacionalno upravo za aeronavtiko in vesolje (NASA).
Leta 1923 se je ustanovil Disney, ki je nastala pod nadzorom »Demolay International«, ki spada pod Iluminate. Leta 1954 se Walt Disney združi z Wernher Von Braunom, s katerim naredita tri filme o vesoljskih raziskovanjih (Man in Space, leta 1955). Wernher von Braun je bil nacist, ki je za svojo rodno Nemčijo zasnoval znamenito raketo V-2 iz 2. svetovne vojne. Po drugi svetovni je bil pod programom »PAPERCLIP«, kjer je Satanistična kabala svoje naciste, pripeljala v Ameriko in jih postavila na najvišja mesta v državni upravi in Univerzah. Leta 1958 je Wernher von Braun postal direktor NASA-jevega novega vesoljskega letalskega centra George C. Marshall. Leta 1965 se sestanejo slavni režiser Stanley Kubrick, Arthur C. Clarke, pisatelj znanstvenofantastičnih romanov, Donald Slayton, NASA Astroigralec, Frederick Ordway III, Nasin svetovalec, George Mueller, svetovalec pri Apollo projektu in drugi.
CHILDHOOD ENDS (Konec otroštva) je znanstvenofantastični roman britanskega avtorja Arthurja C. Clarka iz leta 1953. Zgodba sledi miroljubni invaziji tujcev na Zemljo s strani skrivnostnih Overlords, katerih prihod se začne za desetletja navidezne utopije pod posredno tujo vlado, za ceno človeške identitete in kulture. Zanimivo je to, da so ti »tujci« ZELO PODOBNI SATANU? OK v resnici je Satan in si ga poglejte v galeriji slik… Leta 1958 je isti pisatelj napisal znanstveno fantastični roman 2001 – Vesoljska odiseja, ki ga je posnel Stanley Kubrick in je prvi film, ki je začel programirati ljudi o tem kaj je vesolje. Pa še to: Od leta 1968, ko je bil film narejen in datumom 2001, ki se je prikazoval v filmu je natanko 33 let. Tudi glede slavnih WORLD TRADE DVOJČKOV, ki so jih začeli graditi leta 1968 in do njihovih uničenj je natanko 33 let. VSE JE PLANIRANO. NI NAKLJUČIJ. Za tiste, ki še ne veste je številka 33 ena od svetih številk Iluminatov.
• V pitagorejskem sistemu je 33 najvišje od treh glavnih števil, ki se ne zmanjšajo na eno število
• V vsotah moči je vsota treh kock (a 3 + b 3 + c 3 ) 33
• 33 je največje število, ki ni vsota različnih trikotnih števil
• Arzen oziroma Strup Kraljev – Poison of Kings ima atomsko število 33. Njegov alkimistični simbol je videti kot delno oblikovana Davidova zvezda
• Voda vre pri 33 stopinjah v skladu s temperaturno lestvico, ki jo je zasnoval Isaac Newton
• Jezus je bil star 33 let, ko je bil križan in vstal,
• Islamske molitvene kroglice so običajno razporejene v 3 sklope po 33, kar skupaj predstavlja 99 kroglic, ki ustrezajo 99 Alahovim lastnostim,
• Božansko ime Elohim se v zgodbi o stvarjenju 33-krat pojavi v uvodnih poglavjih Geneze
• V vedski ali starodavni hinduistični religiji je 33 božanstev
• Beseda amen ima v enostavni angleški gematriji vrednost 33: (a = 1) + (m = 13) + (e = 5) + (n = 14) = 33
Vse to so bili pogoji, kako bodo začeli predstavljati zemljo in vesolje. Začetki in priprave na masovno programiranje pa se je začelo leta 1969, ko so nas prepričali, da je Apollo 11 »pristal« na Luni. Kar se v resnici ni zgodilo. Vse kar ste gledali je v resnici film, ki ga je posnel Stanley Kubrick s ciljem, da zavedejo človeštvo in prekrijejo resnico o tem kaj je Zemlja v resnici… Veliko je filmov in dokazov, da NIKOLI nismo pristali na Luni, zato je na vas da to raziščete. Sedaj se je potrebno vprašati, ZAKAJ NIKOLI NISMO ŠLI NAZAJ NA LUNO. Zakaj se je vse skupaj zaustavilo. Najlepše je opisal kar Buzz Aldrin, Astroigralec, ki naj bi bil drugi človek, ki je »hodil« po Luni. Na vprašanje punčke, zakaj nismo šli nazaj na Luno ji je le-ta odgovoril: Mogoče nismo šli nazaj na Luno, zato ker nikoli nismo bili na Luni. Če pogledamo »najhujšo« vesoljsko nesrečo v »zgodovini«, to naj bi bila Challenger nesreča leta 1986, v kateri je »umrlo« sedem Astroigralcev je zanimivo, kako šest omenjenih igralcev še vedno živi, en je umrl zaradi raka. Torej, če niso umrli v nesreči, pomeni, da je bila raketa prazna in jih je napaka, ki je povzročila eksplozijo v resnici presenetila.
Na drugi strani je pomembno omeniti Admirala Richard Evelyn Byrda, ki je med letoma 1928 in 1956 raziskovati Antarktiko. Leta 1959, to je tri leta po njegovi misiji in eno leto po ustanovitvi NASE so podpisali sporazum, ki se imenuje: Antarctic Treaty System oziroma Sistem Pogodb o Antarktiki, ki prepoveduje kakršnokoli obliko delovanja na Antarktiki razen zelo ozkim delom raziskovalcev. Zakaj je bilo to potrebno narediti? Morda zato, ker je Antarktika nekaj povsem drugega!
Zakaj bi ustanovili agencijo za vesoljska raziskovanja, če ne greš v vesolje? Zakaj bi nam lagali? Imamo tehnologijo, ki nas lahko popelje daleč stran, toda nekaj nas zadržuje in oni to vedo. Vedo, da ne morejo ven iz NIZKOZEMELJSKE ORBITE, ki je orbita z višino med 160 in 2000 kilometrov. Vse to nam Astroigralci ves čas govorijo, ampak zaradi uspešnega programiranja, jih ljudje žal ne zmorejo razumeti in povezati z resnico. Govorijo nam, da je med 2000 km in 25.000 km VAN ALLENOV PAS, ki predstavlja prostor okrog Zemlje v obliki »svitka«, ki vsebuje električno nabite delce; v glavnem protone in elektrone s precejšnjo energijo, kar po domače pomeni RADIACIJO. Ampak noben ne pove, kako so rešili ta problem, da so lahko poslali misije na Luno? V bolnišnicah se proti radiaciji zavarujejo z velikimi in zelo debelimi količinami SVINCA. Svinec je zelo težak element, kar pomeni, da ga je nemogoče uporabiti na raketi, ker je potem potrebno imeti 100x večje rakete. Prodajajo nam pravljice, da so vse Apollo misije imele to sposobnost, da se zaščitijo od radiacije tako dobro, da noben od Astroigralcev ni zbolel in umrl zaradi Levkemije. Sedaj, več kot 50 let kasneje, pa to ni mogoče? Razlog, ki ga NASA in ostali Astroigralci prodajajo, zakaj niso nikoli prišli nazaj je ta, da so »IZGUBILI TEHNOLOGIJO S KATERO SO PRIŠLI NA LUNO«. Veste kaj se je zgodilo z vsemi slikami in filmi, ki so jih posneli na Luni? IZGUBILI SO JIH??? Kako neverjetno, da so nekaj tako pomembnega, ki istočasno zavzema zelooo veliko prostora, enostavno izgubijo. Se vprašate zakaj? Ker morda nikoli niso bili na Luni!
Že večkrat sem vam zapisal, da je GRAVITACIJA LAŽ. Večina bo tej trditvi nasprotovala, toda ali bi jo znali opisati. NE, vem, da jo ne morete! Zakaj? Ker je tudi največji Astrofiziki ne znajo opisati. Neil DeGrass Tyson je na to vprašanje odgovoril: »NIMAM POJMA« Astrofizik strokovno reče, da nima pojma?
Kaj pa je tisto, kar nam resnično prepričuje iti v vesolje? To se imenuje FIRNAMENT. Če vam dam primerjavo z igračo, ki ima stekleno kroglo v kateri je »sneg« in če jo pretresemo se »sneg« porazdeli po krogli in pada na kipec. In točno to je FIRNAMENT pri RAVNI ZEMLJI. Toda ni iz stekla ampak iz gostote delcev, ki jih noben še ni raziskal, ki jo je nemogoče »razbiti«. Seveda je težko verjeti piscu omenjenega besedila, da je to res, zato je potrebno pogledati tajno vojaško operacijo, kjer so testirali jedrske bombe v atmosferi. Omenjena tajna operacija se je imenovala »FISHBOWL«. Zanimiva uporaba imena. Hillary Clinton se non stop norčuje z nami in nam govori: »Poskušali smo razbiti to stekleno streho nad nami, pa smo naredili samo razpoke«.
Na tem mestu se postavlja zelo pomembno vprašanje! »ZAKAJ SE NAM LAŽEJO?« KAJ NAM PRIKRIVAJO? Zakaj bi nas prepričevali, da je zemlja okrogla? In to je glavno vprašanje, ki bi si ga moral zastaviti vsak človek na zemlji. Zato, ker če bi vam povedali resnico, da je zemlja RAVNA in da se sonce, luna in vse zvezde vrtijo okoli ravne zemlje, potem kar naenkrat postanejo vprašanja o nastanku človeka nekaj čisto drugega, kot pa, da smo na zemlji naključno zaradi »evolucije« (ki je laž) in, da so se živalske vrste, rastline in človek razvile po nekem čudnem naključju.
Zavedati se morate, da je RAVNA ZEMLJA DEJSTVO, ne teorija ali hipoteza. To, da je vi ne zmorete sprejeti je izjemen uspeh Elite, ki vas je tako uspešno programirala v laži, da niste več zmožni konstruktivnega razmišljanja. Kljub temu, da so bili zemljevidi Ravne zemlje v uporabi še v 60 letih prejšnjega stoletja so z zgoraj opisanimi programiranji uspeli celotni civilizaciji zbrisati idejo o RAVNI ZEMLJI. Najbolj žalostno dejstvo je, da je o Ravni Zemlji tako veliko vidnih dokazov, da se o tem dejstvu, sploh ne bi smeli debatirati drugače kot, da je RAVNA. Na žalost pa jih večina zanika, to pa zato, ker so iz človeške civilizacije naredili ovce, ki zanjo samo slediti in nimajo pojma, kako se razmišlja s svojo glavo. Vse to so uspešno naredili s pomočjo televizije, serijami, filmi in igricami, s pomočjo katerih, so ljudem blokirali možnost, da v glavi sami sestavljajo zgodbe in razmišljajo. Vprašajte se, zakaj v TV smešnicah uporabljajo smeh v ozadju? Zato, da nas programirajo, kdaj se smejimo. Vprašajte se zakaj ekrani žmigajo? Novejši monitorji so tako precizni, da tega ne opazimo, toda s tem žmiganjem nam spreminjajo stanja v možganih, saj nam spreminjajo frekvenco. Vlade so razglasila, da se morajo vsi inštrumenti in orkestri zamenjati uglasitveno vilico iz prvotnih 432 Hz na slabšo 440 Hz. Spet s ciljem negativnega spreminjanja frekvence. Vse to in seveda z uporabo strupov v hrani in zobni pasti ter s Chemtraili, frekvenčnimi oddajniki in ostalimi napravami, so naredili grozljivo pokvarjen načrt, kako nas načrtno poneumiti s ciljem zasužnjevanja civilizacije.
Velikokrat sem vam zapisal zelo konkretno dejstvo, da je VSE KAR SMO SE UČILI LAŽ in to bo zelo težko sprejeti, toda na vas je, da začnete razmišljati s svojo glavo in RAZISKOVATI. Pri tem so nam celo pomagali, saj se ima Elito za nekaj več od nas in se iz nas norčuje in načrtno uporablja svoje simbole. Ravno prek simbolov, numerologije in njihovega zafrkavanja s slikami, lahko sami vidimo njihova programiranja, samo začeti moramo uporabljati možgane, tako kot so bila prvotno zasnovana.
Vse »fotografije« okrogle zemlje, planetov in vesolja je PHOTOSHOP. Opazujte kako so vsako leto spreminjali barve zemlje, velikosti kontinetntov in oblake, ki so IDENTIČNI pri nekaterih slikah in imajo v oblakih napisano besedo SEX. Pravijo, da je dolžina Ekvatorja 40.075 kilometrov, medtem, ko je dolžina Antarktike 53.610 kilometrov, kar je nemogoče na okrogli zemlji. Poskušajo vas zmesti, da je ta dolžina v resnici merjena obala Antarktike, ki je zelo razgibana, toda SLIKA ANTARKTIKE je LAŽ, saj kot taka ne obstaja. Če dobro pogledate sliko Antarktike, ki so nam jo programirali boste videli, da je v obliki MOŽGANOV. Spet programiranje in norčevanje. Vprašajte se, zakaj so nam prepovedali potovanja na Antarktiko brez dovoljenja? Pravijo, da se zemlja vrti s 1000 miljami na uro, toda zvok potuje s 760 miljami na uro. Če bi bila zemlja okrogla in se vrtela s 1000 miljami okrog svoje osi, potem bi nas centrifugalna sila vrgla v vesolje, tako kot to naredi žogica za tenis, ki jo zmočimo, vržemo z obrati v zrak in voda začne špricati. Prav tako ne bi bili oblaki tako počasni, če bi se zemlja vrtela. Najlepši primer so seveda avioni, baloni in ostala prevozna sredstva. Avion, ki leti z okvirno 600 miljami na uro, ne bi nikoli moral priti iz točke A na točko B, saj bi bilo vrtenje zemlje hitrejše, kot pa normalno potovanje. Če eno letalo leti iz mesta A v mesto B in drugo letalo v nasprotni smeri, sedaj porabita ISTO KOLIČINO UR, kar pa je nemogoče, saj, če bi se zemlja vrtela, bi pomenilo, da bi eno letalo moralo priti 10x hitreje, saj bi mu rotacija zemlje pomagala priti hitreje na cilj. Letalo mora potovati iz točke A v točko B po najhitrejši poti, toda če jih primerjamo na standardnem lažnivem zemljevidu boste videli, da letijo nemogoče poti, ki so mnogo daljše in s tem neugodne za letalske družbe, saj je pot zaradi porabe goriva dražja. Če pa isto pot prenesemo na zemljevid ravne zemlje se pokaže, da je pot najhitrejša.
Zvezde so najlepši in najboljši pokazatelj, da je ZEMLJA RAVNA. Če bi sledili tezi, da se zemlja vrti okoli svoje osi in okoli sonca in celotno osončje drvi po vesolju s hitrostjo 666.000 kilometri, ups, spet številka 666, potem ozvezdja, ki jih poznamo, ne bi bila več na istih mestih. PA SO. Dokazano je, da so zvezde že več kot DESET TISOČ LET NA ISTEM MESTU, saj nam piramide in kamniti spomeniki, kot so Stonehenge, Gobekli Tepe in ostali to tudi dokazujejo. Sonce, še vedno prikazuje identično točko na omenjenih spomenikih, ki so jo postavili več kot deset tisoč let nazaj. KAR JE NEMOGOČE, če potujemo po vesolju. Poglejte v zvezde, sami jih posnemite s kamero. Celo noč snemajte zvezde in nato zavrtite hitri posnetek. ZVEZDE SE VRTIJO OKOLI RAVNE ZEMLJE. Sonce in Luna sta identično veliki, zato je lahko sončni mrk tako popoln. Oba imata premer 64 kilometrov, od zemlje pa sta oddaljena 6500 kilometrov. Kako se lahko sami prepričate v to. Opazujte sonce in videli boste, da so oblaki tudi za njem in če bi po uradnih podatkih bilo sonce oddaljeno 195 milijonov kilometrov stran, potem ni mogoče, da bi bili oblaki za soncem. Če opazujete sončne žarke, lahko s preprostimi matematičnimi izračuni sami izmerite oddaljenost sonca. Glejte galerijo slik. Po lažnivih podatkih ima Luna premer okvirno 3500 kilometrov in je oddaljena skoraj 400.000 kilometrov. Luna ima zelo velik krater po imenu TYCHO, ki je širok 86 kilometrov in mi ga lahko vidimo z golimi očmi, kar je tako, kot da bi videli mravljo, ki je oddaljena 100 metrov stran, kar vsi vemo, da je nemogoče. Na svetu imamo milijone znanstvenikov in upal bi si trditi pametnih ljudi, pa se noben ni nikoli vprašal, kako je to mogoče. NE, zaradi programiranja.
Poglejte si video posnetke mednarodne vesoljske postaje, ki NE OBSTAJA. Nikjer na posnetkih ne boste videli satelitov, to je tako, kot bi šli na avtocesto in ne bi videli avtomobilov. Tudi sateliti ne obstajajo in NASA se niti trudi ne, saj noben ne opazi in četudi mi opazimo in povemo, so ljudje tako programirani, da zanikajo in si izmišljajo neumne razloge zakaj jih ni. Povsod so dokazi, toda ker ne znate razmišljati izven okvirjev programiranosti, se takih zadev ne sprašujete, ker vas je šolski sistem tako PROGRAMIRAL. Vlade in vodilne organizacije, kot so NASA, UN, WHO, WORLD BANK so ustvarjene od ELITE, so del SATANISTIČNE KABALE in znanstveniki so njihove programirane lutke in se VAM LAŽEJO, VAS PROGRAMIRAJO in se nam smejijo v obraz. Poglejte doktorje, ki vas načrtno delajo kronično bolne, poglejte Univerze, ki imajo skrite programe, kjer pišejo raziskovalne naloge z vedenjem, da je zemlja RAVNA in noben ne reče ničesar. V galeriji slik imate nekaj listov, kjer raziskovalci zelo natančno opisujejo »FLAT NON-ROTATING EARTH«. IN VSI SO TIHO.
ZEMLJA JE RAVNA, TO JE DEJSTVO. Prej boste spoznali, prej boste začeli spoznavati, KDO STE in KAJ STE.
Objem in veliko luči, resnica prihaaaajaaaa na dan
Napisal: Matej Rotovnik

https://www.youtube.com/watch?v=U7h1uSTOduc

https://www.youtube.com/watch?v=W5FDpR4tlMA

Mal me na našga dixija spominja 😉

In seveda se je spet potuhnil, zgodilo se ni nič.
Ko se bo oglasil bo pa že novo sranje nakladal.
Facebook ga večkrat blokira, ampak vztrajno hodi nazaj bluzit.
Ljudje pa mu ploskajo in vanj zaupajo.

Mamo tle na monu dva taka.
Vedno gruntam, kaj imajo od tega.

Tale je pa ziva sramota svojemu ocetu!
Garant ga je delal postar!
[/quote]

Ne ŽALI poštarjev!

Hec je ve tem, da si potem kmalu lahko tudi ti na vrsti.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj bo napisal? Nič ali pa kak beden izgovor. Tega tipa berem že od začetka prve epidemije. Čez kak mesec bo ponovno napisal kaj podobnega. Tip očitno verjame tako globoko, da za je za svojo neuresničeno zgodbo vedno pripravljen poiskati določen izgovor. To je lahko včasih zelo dobra lastnost, včasih pa te lahko močno zaje-be.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj bo napisal? Nič ali pa kak beden izgovor. Tega tipa berem že od začetka prve epidemije. Čez kak mesec bo ponovno napisal kaj podobnega. Tip očitno verjame tako globoko, da za je za svojo neuresničeno zgodbo vedno pripravljen poiskati določen izgovor. To je lahko včasih zelo dobra lastnost, včasih pa te lahko močno zaje-be.
[/quote]

On, če to vse res verjame, ne bi bil problem. Mene zgrozi ko vidim, kaj vse so ljudje pripravljeni verjeti popolnoma brez preverjanja in čemu so pripravljeni SLEDITI. To pa je kriza.
Žal je dejstvo, da je določen procent ljudi skrajno naiven. Dokler si samo podajajo pravljice za lahko noč, ok. Ko se pa take naivne ljudi zlorabi, se pa jaz razjezim.
Tale pravljičar mogoče ne izgleda nevaren. Vendar se take fore lahko uporabijo tudi za to, da se zbere in preseje na kup ljudi, ki bodo verjeli vse in se jih uporabi/zlorabi.

Hec je ve tem, da si potem kmalu lahko tudi ti na vrsti.
[/quote]
Na vrsti k čemu? Nikogar ne nagovarjam k ničemur, ne spodbujam sovraštva, ne trosim nepreverjenih stvari, ne izkoriščam zaupanja itd. Torej, na vrsti k čemu?


Na vrsti k čemu? Nikogar ne nagovarjam k ničemur, ne spodbujam sovraštva, ne trosim nepreverjenih stvari, ne izkoriščam zaupanja itd. Torej, na vrsti k čemu?
[/quote]

Recimo da se nekdo izmisli, da zganjaš paniko. Saj ni treba da je res, dovolj je da sum, in se stvari hitro zakomplicirajo. Pozivanje h kaznovanju nekoga, ker se ti slabo počutiš, ker ga bereš… je vsaj nesmiselno, če že ne škodljivo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain


Na vrsti k čemu? Nikogar ne nagovarjam k ničemur, ne spodbujam sovraštva, ne trosim nepreverjenih stvari, ne izkoriščam zaupanja itd. Torej, na vrsti k čemu?
[/quote]

To kar predlagaš, je zelo naivno, kajti kmalu ti bo vlada zapovedala, kaj je resnica in kaj ne. Vse ostalo pa bo kaznivo. Vsak ima pravico verjeti v svojo resnico in to tudi deliti z drugimi, to je moje mnenje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close