Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu PAZI; ne lagat!

PAZI; ne lagat!

Kolikokrat ste “zmožni” doživeti orgazmov ; npr. v eni noči?
Pa še to me zanima; (predvsem za moške); v kolikšnem časovnem presledku ste pripravljeni za ponoven spolni odnos?

Acjom, a velja tud za ženske? Mater, nimam več cele noči sexa, ha ha. Torej na kratko, pri enem sexu mi običajno pride enkrat, včasih, če se zadeva mal podaljša pa recimo dvakrat. Redko trikrat.

Torej za drugi del odgovora nisem pristojna odgovarjat. Ha ha.

Jaz imam 3 variante. 1. je ta, da sem npr. na počitnicah, nikjer nobenega otroka, muči te dan ker je predolg, je poletje, hladno pivo in šampanjec, izklop možganov in – ženska, ki cel dan izziva… 😉 V tem primeru bi šlo cca. 4 ure “nonstop varianta” ter kasnejši vmesni postanki, če dobro pomislim med 5 in 6x. Seveda sledi zvečer replay 😉 2. varianta je delovnik. V tem primeru glavnem 1x, pa še to zaradi pozne ure. 3. varianta je vikend, kar pomeni, 1x na brzake, drugič s predigro in tretjič “za lažje spanje”, kar znese 3x. Nekako tako…

Mislim, da je g. plemeniti kar lepo odgovoril. Sicer pa nisi napisala ali z ženo ali ljubico. Pri drugi varianti bi se brez dvoma bolj potrudil!

Če je “na hitr” varianata 1x, če je pa več časa pa tudi 2x – ponavadi med predigro že 1x in še potem z njegovo trdoto drugič. Ja pa tudi tako, da ga včasih ne morem čakat in se sprostim takoj in, ker je sladek in potrpežljiv, še z njegovim vodenjem drugič – med enim ljubljenjem.

Pa to ni res!
Backa, pri meni je SPET isti odgovor!!!
Ej, ne morem verjet!

Ti rajš kr verjem. Sam, zdej pa dost, ha ha.

Ena noč je premal – sicer pa je zelo odvisno od mojega splošnega počutja, od njenega, od okoliščin, atmosfere itd. Načeloma se lahko ljubim do onemoglosti, ko sem telesno popolnoma izčrpan, samo da ponavadi ne pridem do te faze – ker je ženkica že čist povožena…

Časovni presledek – običajno ga po prvem org. ni – lahko nadaljujem. Pozneje pa ne vem čisto natančno – 5 – 10 min? Tam nekje.

u jest bi se tud sprostil s tabo:)

Ja, tudi jaz se podpišem pod backo, se mi pa včasih mal odtrga in jih je več…….ampak zelo, zelo redko.

Ja, kva je to dones, ha ha??
8. marec je že mimo…..

Hm, probaj si zamisliti, da je tvoja žena potrebna mrha nekako v stilu: “če ti ne boš z njo, bo pa ona z drugim” 😉

Nisem rekel, da z njo ne sexam. Hotel sem povedati le, da je ljubica vedno prva, saj veš…., sploh če je taka, “na frišno”
Glede žene pa: mislim, no prepričan sem, da z drugim ne bi šla, sex z mano ji je sveta stvar, čeprav je pripravljena debatirat o vsem, tudi o sexu z dvema moškima – saj veš fantazije… Ko pa rečem, dajva to udejanjit, je konec: si znorel? Nikoli!!!

Nisi resen! hahahahaha

Poizkusi, pa boš videla! Sicer mi gre malo na smeh. hahahaah

Kak si lušn, ko se smeješ! hahahahahah

Na še mal: hahahahahahaha

Hvala, srce!

Že vem! Podtakni ji! Vse to namreč ne gre na hitro. Kako bi pa ti reagiral, če ti sredi dneva reče nekako v stilu: “dragi se grem s frendom dat dol, pridem malo kasneje…”? Počasi jo moraš vpeljati “med svoje želje”. Organiziraj družbo, najemite stiptizerje in opazuj svojo žensko! Potem naslednjič spotenciraj tisto, kar ji je bilo všeč. Ko boš prišel do stopnje, da boš opazoval svojo žensko kako za brisačo otipuje otrdelega tiča striptizerja, si že na dobri poti… samo vse lepo počasi…!

Dobro si napisal, ni kaj. Tudi sam sem razmišljal o nečem podobnem, samo poznam jo: šla bi z nekom, v katerega bi se prej zaljubila, drugače ni šans. Pripravljena je potlačit v sebi vsako strast in to preusmerit v delo v službi, še bolj doma, saj veš pospravljanje, glancanje do onemoglosti. Prav tega pa jaz ne maram

Ja, mucek, a ti bi pa potem raje videl, da bi se dol dala z drugim, če bi jo strast zagrabila????

Ne, mucka, samo tako razmišljam, saj veš virtualno. Mater, pol bi lahko še mene odpikala

To pa ne…. odpikati tako vročega in sladkega ljubimca bi bila pa kapitalna napaka!

Je pa hec, kako moški vsi v en glas trdite, kako vaše žene ne bi šle z drugim, sami pa sanjarite o drugih in te sanjarije tudi občasno udejanjate. Izjema je menda kren, ki je rekel, da ne vara, in -mm, ki je napisal, da če ga žena vara zaradi tega, da bi se imela fajn, se pač naj ima fajn.

Kako ste lahko tako prepričani, da jim je seks z vami res sveta stvar in ne bi šle z drugim?!?!?!?!?

PACI, PA NIČ

Dej, dej, za psa te pa že ne bom mela!

New Report

Close