Naslovnica Forum Starševski čvek Peticija, da se pravica o svobodnem odločanju glede cepljenja (COVID-19) vpiše v Ustavo"

Peticija, da se pravica o svobodnem odločanju glede cepljenja (COVID-19) vpiše v Ustavo"

https://www.peticija.online/peticija_da_se_pravica_o_svobodnem_odloanju_glede_cepljenja_vpie_v_ustavo

Smo v času, kjer se naše svoboščine stiskajo v kot in težko je biti prepričan ali so vsi ukrepi Vlade in njenih inštitucij opravičljivi, zato moramo ljudje postaviti mejo. Mi smo tisti, ki se bomo odločili, kje so te meje. Mi, državljani, bomo postavili in branili meje pred ukrepi in zakoni, ki bi nam odvzeli primarne pravice do odločanja o naših lastnih misli, teles in življenja nasploh. Tako tudi cepljenje proti COVID-19 ne more in ne sme postati obvezno za državljane Republike Slovenije.

Delite peticijo in jo podpišite !

Hvala. Že podpisal in delim naprej.

Hkrati podpiši še odpoved zdravljenju če zboliš za covid in iz kje ti vzamejo odškodnino za širjenje bolezni.

..za novo peticijo…

Ga pripravim danes popoldne.

Antivaxinarje v samoizolacijo. Najbolje reskirati neposeljeno področje, pa naj se tam razmnožujejo, delajo, šolajo in varujejo svoje pravice.

Tole, kar imamo, je le demo verzija vašega sveta. Hvalabogu, le za koronavirus in ne še za vse otroške bolezni in ostala nalezljiva jajca , ker je večina populacije sposobna uporabljat malo večji delček možganov.

Ko tole mine – verjemite- boste izpostavljeni posamezniki (kot npr tista sociologinja Černačeva, ki je v prostem času mikrobiolog in imunolog, pa pediater, skratka, ni da ni) za svoja zavajanja tudi odgovarjali. Osebno pa se nas bo kar nekaj državljanov bistveno bolj angažiralo, da vaše blodnje obelodanimo in zahtevamo sankcije za to ignorantsko in arogantno obnašanje.

ti si pa res za srednji vek. Ali misliš, da te samo cepivo reši pred Covidom ? Pa kemična sredstva tablet ?

Microsoftov dekadentni VR oglas, v katerem je umetnik SATANIC, znan po “kuhanju na duhu” in psevdokanibalizmu, ki gori v razredu vojne
Helen Buyniski
Helen Buyniski
je ameriški novinar in politični komentator na RT. Spremljajte jo na Twitterju @ velocirapture23

15. april 2020 20:20
Pridobite kratek URL
Microsoftov dekadentni VR oglas, v katerem je umetnik SATANIC, znan po “kuhanju na duhu” in psevdokanibalizmu, ki gori v razredu vojne
Abramović z dvema članoma občinstva uživa na njeni zadnji razstavi © Reuters / Simon Dawson
870
Sledite RT naprejRT
Poglobljeni Microsoftov oglas z umetnico performansa Marina Abramovic je bil po spominu odkrit v spomin. Je bila to njena ‘duha kuhanja’ razvpitost iz e-poštnih sporočil Podeste ali pa so ljudje samo bolni zaradi slabega bogastva?
Oglas, v katerem je predstavljen najnovejši projekt srbskega izvajalca, ” mešana resničnost “, ki vključuje Microsoftovo platformo za virtualno resničnost HoloLens, se je očitno dotaknil živcev, preden so jo odstranili v začetku tega tedna. Videoposnetek je na YouTube prejel več kot 25.000 palcev navzdol, preden so ga prikimali, in čeprav so bili komentarji izklopljeni, lahko rečemo, da je bil sprejem mrazen.

Joslyne Raquel

joslyne_raquel

So on Good Friday Bill Gates’ new Microsoft ad dropped featuring prominent satanist Marina Abramovic who makes “art” out of blood, gore and cannibalism. [hashtag=SpiritCooking]#SpiritCooking[/hashtag]

Embedded video
721
2:41 AM – Apr 13, 2020
Twitter Ads info and privacy
779 people are talking about this
Sam oglas je bil razmeroma čist od Abramovićevih običajnih tropov, ki so jih dali žrtvovati, vendar so njegovi odtenki potrošnje umetnosti, kot razkošja, dobrega in vidnega – ” mešano resničnostno doživetje ” morali prodati na dražbi na Christie’s pozneje v letu – kot enako nezaslišano v času, ko se večina sveta sooča z ekonomsko depresijo brez primere in milijoni so se znašli brez dela zaradi pandemije koronavirusa.

Abramović je verjetno najbolj znana izvajalska umetnica danes, vendar je tudi ona najbolj razvpita – v nobenem majhnem delu zaradi objave e-poštnih sporočil WikiLeaksa leta 2016, ki jih je razvalil John Podesta, takratni direktor kampanje Hillary Clinton. Zdi se, da so e-poštna sporočila odprla okno, na katero se bogati in slavni znajdejo za zaprtimi vrati, ki so bila bodisi mučna ali odbojna, odvisno od njihovih okusov. Takoj po izidu so internetne sleute izkopale neskončne posnetke Abramovičevih rezbarij, oblikovanih kot človeška telesa, ki na stenah pišejo s krvjo in pozirajo z različnimi satanističnimi predmeti.

Abramovičeva je takrat vztrajala, da njeno delo ni satansko in so bili video posnetki izločeni iz konteksta. Kljub odprtim sklicevanjem na “kuhanje na duhu” v e-poštnih sporočilih, se je od omenjene večerje oddaljila od dela s krvjo in drobovjem, po katerem je znana. ” To je bil pravzaprav običajen jedilnik, ki mu pravim žganje po kuhinji ,” je leta 2016 dejala za Guardian in vztrajala, ” da ni krvi, ničesar drugega. Stvari imenujemo samo smešna imena, to je vse. “Očitno jo prodajalka ni vprašala o torti v obliki človeka ali o simulirani otroški žrtvi ali pa je čutila potrebo po pritisku na to, kako so bile prejšnje predstave” kuhanja na duhu “v umetniških galerijah težke krvi (če ne rečemo o receptih, ki vključujejo seme in materino mleko) in svetloba na hrano.

Medtem ko mnogi “palci navzdol” niso bili dvomljivi s strani podpornikov e-poštnih sporočil Podeste, Pizzagaterjev in drugih analitikov zarote, jih je 25.000 strašno veliko, če jih je mogoče odpisati kot ” vrste obrob .” Ko pomislimo, da niso vsi, ki so pogledali video, videli različico YouTube ali imeli račun, da bi prijavili svoje nezadovoljstvo, je verjetno vrh velike ledene gore.

Naj jedo … materino mleko?
Umetniški trg je eden redkih mehurčkov, ki se še ni pojavil – mnogi se bodo spomnili banane Maurizio Cattelan, ki so jo decembra prilepili na steno na Art Basel Miami Beach, prodali pa so jo za 120.000 dolarjev, dokler je kdo ni odtrgal s stene in jo pojedel – pri v kateri točki je bila nadomeščena z drugo, višjo ceno banane.

Abramovićevo uspešnost – prehodno po definiciji – je nekoliko težje prodati, vendar se zdi, da ga je Microsoft pribil s stvarjo HoloLens. Dodajte splošno slabo počutje do ustanovitelja Microsofta in drugega najbogatejšega človeka na svetu Billa Gatesa, ki je vseprisotno v celotni epidemiji koronavirusa, ki je pritiskal na ” digitalna potrdila ” in 18-mesečno zaustavitev, kot odgovor na virus, kljub temu da ni doktoriral oz. kakršno koli strokovno znanje na področju, ki ni bilo denarja, ki ga je vlil v kampanje za množično cepljenje, in zaostanek postane razumljiv.

Oznake tem kot [hashtag=BillGatesIsNotYourFriend]#BillGatesIsNotYourFriend[/hashtag] in # BillGatesPublicEnemyNumber1 so razpasel v zadnjih tednih veliko istih raziskovalcev, ki skeniran uspešnosti preteklost Abramović je imel vkopan v vprašljivih izjav vrata “v podporo mikročipih svet in nešteto očitne konflikte od interesov med podjetji je vlaga in globalni zdravstveni vzroki, ki jih promovira. Glede na njegov tir rekord , je njegov navedel cilj cepljenje sedem milijard ljudi postavljeno tudi nekaj obrvi.

TUDI NA RT.COM
Zakaj se ne znebimo družin in gotovine? Progresivni globalisti, ki jih financira Soros, uporabljajo Covid-19 za spodbujanje lastnih “tehnokratskih rešitev”
Četudi je Abramovićev ” satanizem ” v celoti izoblikovan in Gates res verjame v zdravilno moč univerzalnega cepljenja (od katerega si še vedno želi pravnega nadomestila), si je v oči javnosti drgnil neenakost dohodka, ki je uspela sredi epidemije koronavirusa – osem milijarderjev ima Po Oxfamu je odkrita polovica svetovnega bogastva – na ogenj bo le natočila plin.

Microsoftov Abramovićev oglas na ves svet gleda kot namerni poskus, da bi se rešil samega ognja ogorčenja. Oglas je morda bil potegnjen, toda poslanstvo je bilo opravljeno.

Ameriški zdravnik urgentne in intenzivne medicine Cameron Kyle-Sidell, ki je zaposlen v bolnišnici Maimonides Medical Center v newyorškem Brooklynu, opozarja, da na intenzivni negi bolnikom s covid-19 povzročajo škodo na pljučih. Prepričan je, da covid-19 ni nova vrsta pljučnice, temveč gre za virusno bolezen, ki najbolj spominja na višinsko bolezen.

respirator, ventilatorProfimedia
Fotografija je simbolična
Mediji onkraj luže poročajo o opozorilih zdravnika urgentne medicine v New Yorku Camerona Kyle-Sidella, ki zdravniško sfero opozarja, da so do zdaj po svetu kritične bolnike s koronavirusom, ki povroča bolezen covid-19, napačno zdravili.

»Med obravnavo bolnikov s covid-19 sem bil priča medicinskim fenomenom, ki nimajo nobenega smisla v kontekstu zdravljenja bolezni, ki naj bi bila virusna pljučnica,« svoje izkušnje pojasnjuje zdravnik, zato je prepričan, ne gre za novo vrsto pljučnice, temveč za virusno bolezen, ki najbolj spominja na višinsko bolezen.

Bolniki nimajo poškodovanih pljuč

Kot ugotavlja zdravnik, s trenutno terapijo zdravljenja kritično bolnim ventilatorji povzročajo škodo na pljučih. »Bolnike intubiramo, jih damo na ventilator in določimo pritisk, s katerim naprava napihne pljuča. Posvetoval sem se s številnimi zdravniki po državi in vse bolj postaja jasno, da prav povečan pritisk poškoduje pljuča,« pravi Kyle-Sidell.

Bolniki tako po njegovih besedah počasi umirajo zaradi pomanjkanja kisika. »Čeprav so videti kot na robu smrti, pa niso videti kot bolniki, ki umirajo za pljučnico,« je prepričan ameriški zdravnik.

»Pacienti, pozitivni na covid-19, potrebujejo kisik, in ne pritiska v pljučih,« še pravi Kyle-Sidell, saj pljuča bolnikov po njegovih besedah niso poškodovana, kot je to značilno za pljučnice. Ker ventilator v zdrava pljuča dodaja dodaten pritisk, pride do poškodb pljučnega tkiva, ki ne zdrži povečanega pritiska.

Kyle-Sidell je zato pozval k spremembi protokolov zdravljenja na intenzivni negi. Kritični bolniki na intenzivni negi po njegovem prepričanju sicer potrebujejo zdravljenje z ventilatorjem, a mora biti programirano tako, da jim pljuča dodajajo kisik, in ne pritiska.

Glede covida-19 v strokovni javnosti več kot tri mesece po izbruhu na Kitajskem obstaja več vprašanj kot odgovorov. Tako se po njegovih besedah v medicinski stroki med drugim pojavljajo vprašanja, ali sploh gre za pljučno bolezen, ki povzroča težave, ali morda za krvno bolezen, ki povzroča pljučne težave.

Kaj je višinska bolezen?

Z različnimi simptomi višinske bolezni se srečujejo vsi pohodniki, alpinisti in drugi obiskovalci visokih gora. »Za višinsko boleznijo zboli vsak, ki se prehitro povzpne previsoko. Težave se začnejo od nekaj ur do nekaj dni po vzponu. Občutljivi ljudje lahko zbolijo že med 2500 in 3000 metrov visoko, nad 4000 metri pa se vsaj nekateri znaki in simptomi pojavijo pri večini neaklimatiziranih ljudi,« na spletni strani gore-ljudje.si pojasnjuje vrhunski alpinist, gorski reševalec in zdravnik Iztok Tomazin.

Osnovni vzrok je po njegovih besedah pomanjkanje kisika v zraku ob znižanem zračnem pritisku na višini. Najtežji obliki višinske bolezni sta višinski pljučni in možganski edem.

»Prvi znaki višinskega pljučnega edema so zmanjšana toleranca za napor, težko dihanje – težje, kot je normalno na dani višini, in kašelj. Dihanje postaja vse težje, zlasti ponoči. Sprva suh kašelj se stopnjuje in postane vlažen, izpljunek je penast, lahko tudi krvav,« je še zapisal Tomazin.

Kaj pa zdravstveni delavci?

Jaz sem tudi podpisala. Svoje svobode ne dam. Poskusne zajce naj nalovijo kjer jih hočejo. Eno leto preizkušanj ni dovolj, da bi lahko vedela, če čez deset let ne bo prišlo do česa, kar je hujše kot smrt.
Kar se pa tiče ventilatorja in umetnega držanja pri življenju, no zavrnitev tega sem podpisala že lani. Že lani sem podpisala in oddala Vnaprejšnjo zavrnitev zdravstvene oskrbe.

Ne bom podpisal.

Jaz sem pa podpisala. Svoboda je nad vsem. Brez svobode tudi življenje postane ničvredno.

Kaj pa republikanske lisice mislijo o cepljenju proti virusu?
https://www.foxnews.com/science/significant-coronavirus-mutation-discovered-could-make-vaccine-search-futile

Imajo moj podpis. Mislim, da država ne sme odločati takšnih stvari. Saj ne živimo pod Miloševićem. V primeru, da država želi odločati o takšnih stvareh, postaneta plebiscit in odhod iz komunizma povsem brezpredmetna.

Tudi moj podpis imajo.

Špekuliram. Si predstavljate, da izdelano cepivo učinkovito zaščiti pred Covid-19, ki bo očitno še kar nekaj časa razsajal. Zaradi anticepilcev bi bila ogrožena necepljena populacija (necepljena zaradi bolezenskih vzrokov, zmanjšana odpornost…) in bi začela umirati. Posledica: Cepilci bi linčali anticepilce.
To bi bil Mad Max No. 5

Do tega ne more priti…Ker ljudje, ki se ne smejo cepiti, jih je veliko, ne smejo, ne da nočejo ..so tudi bolj pametni v glavo glede higiene, gužve, varnostna razdalja, se dela že pri gripi in drugih obolenj, desetletja. Uporabe maske doma. Že desetletja.

Tudi jaz podpišem za svobodno odločanje o lastnem telesu. Včasih berem članke na Zerohedge, Breitbart, Spectator, Infowars in Fox News. Če je samo ena osmina tistega kar tam piše resnica, bomo imeli s tem cepivom resne probleme. Predvsem zato, ker je v igri preveč denarja in premalo časa. Preveč denarja zbuja v ljudeh pohlep in posledično več tvegajo. Lahko je tvegati tuje zdravje. Cepivo se dela leta, ne pa mesece. Če delaš prehitro, delaš napake.


Res je. Tudi jaz podpišem.

YES !

Moj podpis.

V igri imamo sezonski virus, ki stalno mutira. Cepivo bi ljudem dalo zgolj lažno varnost, da bi zopet lahko kašljali drug po drugem in si ne umivali rok.

NAJNOVIJA SAZNANJA: Vodeći svjetski stručnjaci Ioannidis i Silva objašnjavaju da je koronavirus ipak “nešto kao jaka gripa” i da zatvaranja ekonomije i cijelih društava VIŠE NISU PRIMJERENA
04.05.2020 14:05 | Autor: Glas Istre
Ioannidis i Silva
John Ioannidis i Rohan Silva napisali su za The Times tekst o najnovijim saznanjima o koronavirusu i posljedicama koje ta saznanja trebaju imati na otvaranje društva poslije dosad nezabilježenih karantena. Ioannidis je profesor medicine, epidemiologije i statistike na sveučilištu Stanford, a Silva je bio savjetnih britanske Vlade, a sad je gostujući predavač na čuvenoj Londonskoj školi ekonomije.

Ioannidis i Silva napisali su jedan od možda i najoptimističnijih tekstova o koroni do sada, kojeg, u nešto pojednostavljenom prijevodu, prenosimo u cijelosti:

“Kad su počele pristizati vijesti o epidemiji u Wuhanu, politika je morala donositi dalekosežne odluke, ali na temelju vrlo ograničenih informacija. S vremenom, grozne statistike natjerale su svjetske čelnike da zatvaraju svoje ekonomije i cjelokupna stanovništa stave u karantene.

WHO je prvo objavio da je smrtnost od Covida-19 3,4 posto. Prva procjena Sveučilišta Imperial u Londonu je bila da bi u Velikoj Britaniji moglo od ove bolesti umrijeti 500.000 ljudi ako se ne povuku drastični potezi. Od tada do danas znanstvenici su naporno radili na novim informacijama vezanima za Covid-19.

Kao prvo, očigledno je da je Covid-19 mnogo češći oko nas nego što se prvo mislilo. Ogromna većina ljudi ima vrlo slabe, ili nikakve simptome. Istraživanja na antitijelima kod ljudi (što pokazuje da je ta osoba imala bolest, op. a.), su pokazala da je broj ljudi inficiranih Covidom-19 višestruko veći od službenih brojki.

Još prije mjesec dana istraživanja su pokazala da je u Robbiju u Italiji zaraženo bilo čak 11 posto stanovništva, a u Gangeltu u Njemačkoj 14 posto. U New Yorku, prena istraživanjima, inficirano je čak 25 posto stanovništva, u odnosu na 1,7 posto, što pokazuju službene brojke.

Kao drugo, pokazuje se da je Covid-19 mnogo manje smrtonosan nego što se prvo mislilo. Naime, kad se broju oboljelih pridodaju svi oni slučajevi koji nisu otkriveni, ispada da je stopa smrtnosti slična onoj jače gripe, barem u mjestima gdje bolnički sustav nije prekrcan. Također je primjetno da smrtnost od Covida-19 ima oštar pad ovisno o dobi jer čak 90 do 95 posto preminulih u Europi imali su preko 65 godina. Za djecu i mlade pokazalo se da je Covid-19 manje smrtnosan nego gripa.

Treće, sada razumijemo kada i kako Covid-19 može prouzročiti veće probleme: tako što se šiti u bolnicama i staračkim domovima. U više europskih zemalja oko pola smrtnih slučajeva dogodilo se u domovima za stare i nemoćne. To pojašnjava zašto određena područja, kao što su Bergamo u Italiji ili Queens u New Yorku imaju veliki broj smrtnih slučajeva. Tamo je utvrđeno mnogo zaraženih medicinskih djelatnika, koji onda prenose virus na one koji su već bolesni, a slično je i u staračkim donovima.

Znanje koje sada imamo ima jak utjecaj na političare. S obzirom da je rizik od smrti od koronavirusa nizak, oni mogu objaviti javnosti da su naši najveći strahovi prošli. Druga posljedica novih informacija je da zatvaranje društvenog života više nije primjereno, pogotovo ako se uzmu u obzir negativne posljedice kao što su masovna nezaposlenost, povećan broj slučajeva obiteljskog nasilja, problemi s mentalnim zdravljem, zlostavljanje djece i smrtni slučajevi od ostalih bolesti zbog lošeg ili zakašnjelog tretmana.

Ako političari budu odlučivali temeljem najnovijih saznanja, kraj karantena također ne bi trebao značiti i početak ere velikih kontrola – putem testiranja ili praćenja kontakata. Također, cilj uklanjanja mjera ne smije biti stjecanje imuniteta krda jer to znači infekcije u bolnicama i domovima za stare i nemoćne. Bolji pristup je da se testira ciljano kao vodič za otvaranje društva. Zaposlenici bolnica i staračkih domova moraju biti redovno testirani kako bi se zaštitili oni koji su najranjiviji.

Ljudima bi trebalo objasniti da se klone bolnica ako imaju simptome Covida-19 – osim ako nisu jako bolesni – a ljudi podložni jačim simptomima trebaju duže ostati doma. Daljnje popuštanje mjera može se provoditi tako da se pažljivo procjenjuje epidemiološka situacija.

Od početka ove globalne krize naši politički lideri donosili su odluke temljem dostupnih podataka. U početku informacije su bile alarmantne, pa su drakonske mjere bile razumljive. Covid-19 je novi virus i još mnogo toga moramo naučiti. Ali svi najnoviji zaključici pokazuju u dobrom smjeru.

Ili recimo to ovako: nove vijesti su dobre vijesti i političari mogu početi otvarati ekonomije”, pišu Ioannidis i Silva za The Times.


Cepiva ne bo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz sem jo podpisala. Preveč denarja in premalo časa. Zato mislim, da bo to cepivo zelo nevarno, ker imajo izdelovalci premalo časa in je v igri preveč denarja. Preveč denarja pa spodbudi pohlep.

Lahko posljes vse antivaxerje na osamljen otok in izvedes 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}no precepljenost, ampak bakterij in virusov ne bos unicila, ker jih je vec kot ljudi in so bolj prilagodljivi kot ljudje. Covid in druge bolezni se bodo se vedno sirile. Zascita na dolgi rok za clovestvo je v naravni imunosti, ne v umetni.

Saj ne vem, kdo je tukaj nor. Da bi se nekdo cepil za bolezen s simptomi prehlada, z 0,15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrtnostjo in še to samo pri tistih z veliko pridruženih bolezni (ne vem, zakaj se ne bi samo oni cepili, saj kronične bolezni niso kontraindikacija cepljenja). Če se še za gripo ne, ki ima 0,1 do 2{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrtnost, pa bolj ogroža zdravo populacijo kot covid-19, se za covid-19 ne bom niti slučajno.