Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek poganjalec

poganjalec

Deklice drage, ki imate kaj prakse in izkušenj s poganjalci: naše dete je tik pred tem, da shodi, pa me zanima, kako in do kdaj poganjalci pridejo prav. Pa katere znamke in kakšen mora biti, vse kar komu pride na misel, ja, pa tudi uporabnost tega itd. Vem, da je fino, če sta dva otroka, navdušena voznika skupaj, naša je pa punčka, pa brez prave družbe…a bo vseeno v redu? Hehe, mogoče bo treba nabavit enega še tavečjemu, pa ne vem, ali imajo take za 8-letnike:)))))
Pozdravček

Naš ga je dobil za prvi rojstni dan in je res ena izmed njegovih najljubših igrač.Ga ni dneva,da se nebi vsedel nanj.Poleti se podi po dvorišču,sedaj pa kar po hodniku,balkonu,kakor nanese….Hiter je pa tudi,pa vse ovinke spelje z veliko brzino…Nakup priporočam,mislim,da se tudi pri punčkah dobro obnesejo igračena kolesih…Dobiš ga pa kjerkoli mislim,da v vsaki otr. trgovini za 5-10 tisočakov.Mogoče celo vem za enega rabljenega v roza barvi in ima nameščeno varnostno ograjico….se slišiva jutri,ko vprašam prijateljico in če še ni našel novih lastnikov…..Se beremo

mi imamo dva in je sin bil navdušen nad njima. še zdaj, ko pride k stari mami gre prvo se znjim peljat. je zelo navezan na njiju. in je zelo praktičen.

Kva pa je sploh to, poganjalec???A to so tisti avti, ko sedejo gor in sami porivajo avtoček??? Kaj pa je (in kje hudiča je) zaščitna ograjca???

En ali dva otroka, pri nas je bilo vseeno, starejša ga sploh ni porajtala, dokler ga ni začela poganjati dve leti mlajša sestrica, pa še potem se je usedla gor le ene parkrat. Ta mlajša pa prav tako. Sploh ne vem, zakaj ga še ne zabrišem stran, samo gnečo nam dela… A ja, še vedno upam, da ga bosta vozili….

Lp
M.

BAJBI Navadni poganjači res nimajo ograjice okrog,se pa dobijo tudi eni dražji poganjači z zaščitno ograjico,zadaj pa imajo nameščeno vodilo za porivanje,spredaj pa lahko igra muzika(le plačat je treba) Danes se pa za “dobr dnar” dobi res že vse,kar srce poželi.LEP DAN ŠE NAPREJ

1Missy, če se boš kdaj odločila, da boš naredila red v stanovanju in poganjalec odstranila, se mi toplo priporočamo zanj.
Lep pozdrav!

Naša sedemnajstmesečnica je bila v vrtcu navdušena nad poganjačem, tako da smo ga kupili. Vzgojiteljica mi je rekla, da se otroci, ki so nad poganjači navdušeni, vozijo z njimi vsaj do tretjega leta starosti. Sedaj imajo v Leclercu neko akcijo poganjačev, mislim, da je eden tudi z zaščitno ograjico. Tudi v Intersparu imajo enega v akciji, ki ima zascitno ograjico. Sama sem pred nakupom pobrskala malo po tem forumu in ena od forumašic je zapisala, da je treba biti pozoren na to, da niso kolesa zadaj preširoka, saj se potem, ko je otrok že večji, nogice pri odrivanju zatikajo ob teh kolesih. No, mi smo poganjač preizkusili kar v trgovini, ampak naša se je že znala vozit, tako da to ni bilo problem. Pri vas bo verjetno to malo težje.

Helena

jaz prodam tricikel z ograjico in je tudi kot gugalnik star en teden,ker nam je prevelik za ceno 7000 domžale

Joj, Mitrije, je že čisto zmahan (vizuelno), sicer pa je navaden avtoček, brez kakršnekoli ograjice. Imamo že en tudi zelo star in porabljen trikolesnik in ko bo pupa to soboto za rd dobila svoje prvo pravo kolo, se bomo verjetno res odločili za pospravljanje. Ko bo to na vrsti, se ti oglasim.

Lep dan,
M.

Nas čaka pri stari mami… od Miklavža.
Drugače pa je v razvojni ambulanti NFT rekla, da je to zelo dobra igrača za otroke od enega leta naprej, in sicer za koordinacijo gibov in ravnotežje.

LP, Ana

1Missy*
Potem malo računam na tebe!? Prosim javi mi, pridemo iskat, smo pa iz Maribora. Pa vi? Četudi je vse že rabljeno, bo za igro pri babici ravno pravšnji, da ne bomo kupovali dvojnih novih stvari.
Lepo se imejte in se beremo! Pa, pa…

Če imaš punčko, imamo enega roza hroščka odveč 🙂

Pozdravljena Jala!
Nimamo punčke, pa me tudi roza barva hroščka ne bi motila, samo da je “prevozno sredstvo” brezhibno in delujoče!
Lep pozdrav!

Mi smo iz okolice Kamnika. Predaleč?

Mogoče je nam iz Maribora res predaleč, imam pa brata in dve prijateljici v Ljubljani. Mogoče bi se lahko zmenili nekje v Ljubljani za prevzem hroščka? Je vam predaleč do Ljubljane?
Lp

Ni predaleč, sploh ne. Napiši mi na mail telefonsko.

Ampah ta herbie je res punčkast, da ne boš razočarana!! 😉

hm, jaz bi tudi….nisem spremljala dva dni foruma, pa sem že izpadla iz konkurence…..:)))

Jala!
Poslala sem ti mail, upam da uspešno!?
Se slišiva!

Šestica*, kaj bi ti tudi?

Še ni priletel…

Glej, jaz moram zdaj k ta velki tamali, skuhat večerjo, prebrat pravljico… Pa se vrnem sem kasneje, recimo čez kako uro. Drugače pa, če imaš še kako ponudbo za poganjalec od drugod, ti svetujem, da sprejmeš raje drugo (herbie je res en tak v stilu barbie, prisežem).

ja, tudi! a je še kak roza hrošček?

šestica* imate pri vas doma punčko?

ja, punčko, 8 mescev, divjo in poskočno 🙂

Potem pa vam “odstopim” ta roza hrošček, ki je kot pravi Jala prava barbie izvedba. Piši ji na mail in ji pusti tvojo telefonsko številko! Mi bomo že našli drugega, mogoče bolj fantovskega!
Želim, da vam uspe priti do željenega hroščka!
Lupčka vsem in vesel Božič! Pa naj pupa uživa v vožnji! Pa, pa…

New Report

Close