Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu pomoč pri izbiri darila

pomoč pri izbiri darila

Ola, ta tema se naslaja na tiste, ki ste že varali in bili ljubimci oz. ljubimke, namvreč sem zelo neizkušena na tem področju in se še uvajam, zato upam da bom lahko tukaj prišla do določenih odgovorov.
Kot prvo me zanima kaj naj mu kupim, kot darilo za rojstni dan, pa takšno da njegova ne bo kaj posumila, nimam nobenih idej za kaj takega, rada bi ga pa obdarila z nečem konkretnim, z nečem oprijemljivim.

Hvala za vaše prijezne odgovere! LJUBIMKA

1. Pelji ga na večerjo
2. Sleci se v neki seksastega in kurbiš zapeljivega.

—————————————

1. hrano bo predelal
2. ti pa tudi ne boš dosegljiva nj. uradni polovici

ti bi si želel takšnega darila od ljubimke?

Samo takih, ki ostanejo v spominu. Nič materialnega!

Boljše, da ne.
Maš prav, bi bilo škoda zakomplicirat.

Hvala tvoje mišljenje.

Podari mu tangice, ki si jih pravkar slekla. Boš videla kako to šele deluje…

podariš mu sebe, vročo, sexi, potrebno…in vmes nekje, ko bo močno vzburjen, mu na uho zašepetaš “vse najboljše”…

lp

uaaauuuu, TA MI JE VŠEČ, to zna biti zanimivo :)))))))

Enkrat sem jaz dobil tako darilo veš! In spredaj morajo obvezno vsaj malenkost dišat! Mater, kar naprej mu bo stal….Bogi, bogi

“Ljubezen nam je vsem v pogubo”

….

Ko ga bo “tauradna” pustila stati in prositi pred domačimi vrati bo tut zelo zanimivo. 😉 Dobr quote maš tam gor. 😉

Ti pa že o nadaljevanju! Saj jih še dobil ni. O tem bosta oba razmišljala pozneje, hahaha

In z nečim mehkim in mokrim? 😉

Darilo je super…..mu pokloniti svoje tangice, ki disijo po tebi;))…jih celo slcei tam v lokalu kjer pijeta kavo;))…samo se bojim, da jih bo na poti proti domu, nekje spustil skozi okno..ali bo še bolj pokvarjen in te iste tangice poklonil svoji zeni;))..To ni pametna ideja..poklanjati tangice..raje bodi brez..nekam ga pelji..vroca…in tam mu namigni da si spodaj brez..da si potrebna ko sam hudic..da si ga zelis..in oh in uf in jej, oblizuj se..saj znas no…namiguj mu, da na koncu ne bo zdrzal vec in bosta hitro nekam zavila..taka darila mu bodo vedno znova in znova delala skomine po tebi…pokloni mu tisto, kar ne dobi vsak dan..kar ne dobi doma..kar sploh dobi redko…in verjemi, da si te bo želel vedno znova in znova!

Pokloniš pa mu lahko še neko malekost za dni, ko nista skupaj in ko bo to prijel v roke..bo “disalo” po tebi..mogoče obesek za kljuce..mogoče dober kemični svincnik..mogoče kaj takega kar potrebuje za svoj vsak dan..svoje delo in ne bo sumljivo od kje mu to..tudi to je lepo darilo..malenkost, a ko ga prime v roke, ve od koga je.

O pa ja! JAZKA, jaz jih nisem zabrisal stran, spravil sem jih, kamor sem lahko prišel le jaz in venomer me je spominjalo nanjo..

pack..hihi..in vedno znova in znova vohal in tipal in sanjal in si ga metal…jaojao..moski;))

:-)))
Le kako si vedela?
Sicer zaklenjen predal v službi se je odpiral kar naprej, o pacek jaz!

In skoraj vedno sem jo takrat klical in jo spraševal ali ve kaj držim v roki, pa je venomer narobe odgovarjala – ku*rac, in smeh zraven

hihi..te voham..vidim..cutim..paci pacast..ampak ane..kako te taki dogodki vedno znova in znova spravijo pokonci..zapres oci..pomislis na uno in hopa ves svet je lahko v trenutku tvoj..tako ti dvigne vse;))..pa samo neka malenkost je bila;))..hihi…ki vam moskim toliko pomeni..mmmmmmmmmm

Pa še res je!
Uf, kako bi sedaj tvoje sprejel na hranjenje, pol pa nikol več nazaj!

v sef v banki??? hahaha…

paci nehi..hihi in kako bi jaz doma razlozila le kje so moje hlacke rozaste, ki jih nosim najraje v katerih je moja rita tako seksi..na pol zakrita..na pol odkrita;)) in ki tako lepo dise po moji…meni;))..le kako bi jaz to lahko pametno razlozila…aaa

Kir..imej lep dan..mene preganja cajt..grrrrrrrrrr…pomisli malo na…kaj že;))..mmmmm

Ja napiši mu listek, in mu ga daj…nanj pa napiši, danes sem tvoja zlata ribica izolnim ti, tri želje…..

Ne vidim kaj bi tukaj determiniral moškega oz. v čem se razlikujejo ženske? Kar jih poznam, imajo Ženske rade (skoraj) sleherni telesni vonj moškega. Še posebej hlačke, ki jih nosim v službi.

aha, mislim….

Super! Hvala za idejo prjatlca.
Poljub

New Report

Close