Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Posoja denarja

Posoja denarja

Ali iščete zakonito posojilo?

So vas banke zavrnile?

Denar potrebujete iz enega ali drugega razloga.

Ste iskreni in pošteni

Potrebujete posojilo za poplačilo dolgov, računov ali za izvedbo projekta?

Vedno imaš možnost.

Poleg tega nudimo hitra in zanesljiva posojila z 2-odstotno letno obrestno mero. Smo zanesljivi

Če ste zainteresirani, prosimo, kontaktirajte nas neposredno.

E-pošta: [email protected]

telegram___https://t.me/loan59

Aleksander jaz bi potreboval 10000 eur. Za dobo in vse lahko poveste kako. Sem redno zaposlem in bi rad poplacal stvari da sem potem na zelenem. 031 877 936 ce se lahko javite. Hvala

Jaz ti lahko dam nasvet, prvo ne si izposodit dodatno in pusti kot je in pejt v tujino delat. Nisi ne prva ne zadnja,ki ima probleme finančne. Vsega ti ne smem napisati, ampak če boš to upoštevala, bo vse ok.

Jaz posojam. Brez obresti. Po milijon in nič manj. Prodati pa mi moraš ledvico in dušo. Pridi jutri točno podnevi na Glince.

Odgovor na objavo uporabnika
Liska, 14.01.2022 ob 13:41

A pozna kdo, 10.02.2019 ob 14:25

A pozna kdo koga, ki posoja denar?
Na banki odpade, ker mi je bivši na glavo nakupal same dolgove.
Sem se žal znašla v taki situaciji, da pristanem tudi na oderuške obresti.

Odvisn koliko denarja. Drugace je kolegica tako posodila. Za krajsno obdobje 1000€. Mislim da za 6 mesecev. Takrat je tista dobla nek denar in do datuma vrnila Vracilo seveda z obrestmi. Posoja crno na belem

Še vaša prijateljica posoja?

Lp, Petra

Se lahko več zmenima na meilu?

Posodim manjše zneske 100-300e,vse je stvar dogovora

[email protected]

Pozdravljeni, potrebovala bi posojilo v višini 4000 evrov. Če bi mi kdo želel pomagati, vse informacije kako, zakaj in tako dalje… na mailu [email protected]

Hvala in lep pozdrav

Lahko na za.069751978

Lahko na zs 069-751-978

Lahko na zs.069751978

Lahko na zs069751978.hvla Lp

NI več aktualno. lp

Ni več aktualno,lp

Koliko potrebujete?

Koliko?

Videv sem da posojas denar koliko ga najvec in kako poteka pritebi to.seveda ce sem prav razumel tvoje sporocilo (da ga posodis)

OFFERTA DI PRESTITO SENZA SPESE NOTARILI E ASSICURAZIONE DEL CREDITO

Offerta di vantaggi convenzionati e una tantum nel caso in cui accetti effettivamente un prestito o un finanziamento per i tuoi piani in questo caso, e un prezzo equo.

Se sei una società finanziaria che ha finanziato il mondo, ti offriamo un prestito a breve e lungo termine da 2.000 a 996.000 euro con un tasso di interesse basso del 3% annuo.

Da 29 anni, la migliore società finanziaria offre servizi online.

Costo del contratto da pagare: 0 euro

Tempo di trasferimento: 0 euro

Validità del bonifico: 0 euro

Importo dell’assicurazione del credito: 0 euro

Prezzo garantito: 0€

Contattateci per maggiori informazioni…

E-mail: [email protected]

Speriamo di sentirci presto

OJ javi se na mail tadej [email protected]

Kofetarca114, 16.01.2022 ob 19:41

Lp.rabim nujno posonilo ce posojate denar

PIsi na [email protected]

Ali pozna kdo, 10.02.2019 ob 16:14

Seveda je, preživnine ni veš, ker še ni bilo sodne obravnave, doklad je 47€.
Tako, da glede na to, da imam več kot 300€ najemnine hudičevo dobro znam z denarjem. Ker pa vidim, da ste tukaj sami taki, ki jih življenje ne more presenetiti, da vam povem. Skoraj 5000€ imam izvršbe na računu, ker sem bila bivšemu porok in ker mi je potekel limit di je banka vzela v petek mojo celotno plačo, nisi niti poslušali o kakšnem podljšanju. In ja posojilo rabim, da bom plačala najemnio in položnice, ampak itak vam se to ne more zgoditi.
Pa hvala vam vseeno za vspodbudne besede in lep pozdrav.

PIsi mi na mail ce ti lahko pomagam

[email protected]

Enako, 10.02.2019 ob 17:00

Sem bila na istem draga avtorica, z dolgovi z kreditom, v najemu, primorana pustiti dobro sluzbo in jo menjati za minimalca, ker ni bilo varstva za 4 letnega otroka.
Brez starsev, brez avta, brez izpita, z otrokom živela z tem kar je ostalo po plačilu vsega večinoma je bilo to okoli 100€ za cel mesec. Nisva živela, ampak životarila, tudi lačna sem vila večkrat kot sita,pripeljalo je tako daleč, da nisem več mogla plačevati najemnine in sva z otrokom pristala na cesti. Posledica tega je bila izguba skrbništva in še večji dolgovi. Nekako rinem iz dneva v dan, delam cele dneve, plačujem dolgove…gre ampak je težko in vrm, da če bi mi takrat kdo pomagal z varstvom ali posojilom bi bilo drugače, ampak takšna je usoda. Ne obupaj vse se zgodi z namenom.

OJ,pisi mi za pomoc [email protected]

Upanje74, 10.03.2019 ob 09:48

Potrebujem posojilo 6000eur jutr do 18uri – Ljubljana

PIsi tadej [email protected]

Jassy222, 15.04.2019 ob 04:42

Imas kakšn kontakt (telefon)

[/quo

Oj lahko se zmenimo [email protected]

lahko se zmeniva, 04.09.2019 ob 09:36

zmeniva se da obresti sproti odplačuješ v naturalijah, glavnica pa osatne in gremo to k notarju zrihtat če si za kontakt

PIsi andrej.golov@gmail com

New Report

Close