Posoja denarja
Dober dan, smo zasebni posojilodajalci in ponujamo nujna osebna/komercialna posojila po ugodnih cenah,
Božični krediti in vse vrste kreditov.
Če ste zainteresirani za nujno posojilo iz katerega koli finančnega razloga, ne oklevajte in nas kontaktirajte na ([email protected]) za več informacij o tej posojilni transakciji.
S spoštovanjem,
telegram___https://t.me/loan59
Sploh več ne vem kdo posoja in kdo si izposoja…tok enih mailov in gsm jev, uglavnem iščem resnega privatnega slovenskega posojilodajalca ( govorimo o poslovni ponudbi z obrestmi, notarju, ne o vračilu v naturalijah, ledvicah itn, gre za 25.000 € (nudim garancijo, imam službo NČ, nudim obresti, vrnem do konca januarja 2025.
Pozdravljeni gospod in gospa
Sem član organizacije za boj proti goljufijam, ki so jo ustanovili ti internetni goljufi. Oglasil sem se, ker potrebujem veliko kapitala, da dam nekoga, ki je pošten in sposoben zagotoviti posojilo z minimalno obrestno mero 2 % v obdobju od 1 do 25 let. Občinstvo mi je povedalo, da iščejo posojilo za financiranje svojih projektov in da jih ti kibernetski kriminalci prevarajo. Zdaj, ko je vaše finančno stanje v rokah dobre osebe, ste lahko srečni preprosto in brezplačno. Povejte mi, kako vam lahko pomagam pri realizaciji vašega projekta. Koliko denarja potrebujete in dal vam bom 24 ur?
Čakam na vaš odgovor, zahvaljujem se vam in želim vam in vaši družini lep večer.
E-mail : [email protected]
Bonjour monsieur et madame
Je suis membre d’une organisation anti-fraude créée par ces fraudeurs sur Internet. Je poste parce que j’ai besoin de beaucoup de capital à donner à quelqu’un d’honnête et capable de fournir un prêt avec un taux d’intérêt minimum de 2% pour une durée de 1 à 25 ans. Le public m’a dit qu’ils recherchaient un prêt pour financer leurs projets et que ces cybercriminels les escroquaient. Maintenant que votre situation financière est entre les mains d’une bonne personne, vous pouvez être heureux facilement et gratuitement. Dites-moi comment je peux vous aider à réaliser votre projet. De combien d’argent avez-vous besoin et je vous donne 24 heures ?
J’attends votre réponse, je vous remercie et vous souhaite, à vous et à votre famille, une bonne soirée.
Courriel : [email protected]
Sem zasebni posojilodajalec Vincenzo Massimiliano. Ponujam posojilo z obrestno mero 2% letno in v višini 2000 evrov – 500.000.000,00 evrov. Ima 100% lastniško financiranje z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili. Za naše finančne storitve jamčimo številnim našim globalnim strankam. Z našim prilagodljivim posojilnim portfeljem lahko posojila obdelamo in prenesemo na posojilojemalce v najkrajšem možnem času. Delujemo pod jasnimi in razumljivimi pogoji ter nudimo vse vrste posojil zainteresiranim strankam, podjetjem, korporacijam in vsem vrstam podjetij. Pišite nam zdaj na: ([email protected])
Ponudba za nujno posojilo.
Ali potrebujete zakonito zasebno posojilo z nizkimi obrestmi?
Božična in praznična posojila?
Potrebujete posojilo za poplačilo dolgov ali za izvedbo projekta?
So vas banke zavrnile?
nudimo hitra in zanesljiva posojila,
Če ste zainteresirani, prosimo, kontaktirajte nas neposredno.
E-pošta: [email protected]
telegram___https://t.me/loan59