Povsod sva že, kaj naj pa zdaj?
Anonimno 8261, 24.05.2022 ob 13:08
poskusita nekaj res novega, 24.05.2022 ob 13:06
vidva seksata zaradi navadnega fuka. Poskusita se za spremembo ljubiti. Saj veš uno, ko se te z ustnicami dotakne na vratu, pa dobiš kurjo polt.
Sem probala že marsikaj, analni orgazmi najbolj pribijejo, še vedno pa mi je najljubše, ko se s telesom in dušo ljubiš.
A te mož nabija v ritno luknjo?
prav vidim, kako si ga drkaš zraven, ko to bereš… Probaj še ti tvojo, če sploh imaš koga…
Res sta odvisnika! Začnita razmišljati o zdravljenju!
Odvisnika od …, 19.05.2021 ob 01:03
Oba s partnerjem sva adrenalinca in lahko bi rekla, da tudi odvisnika od sexa. Oboje zelo pogosto združujeva.
Povsod sva že, v kinu, na vlaku, letali, v rešilnem čolnu na trajektu, v spovednici. Še bi lahko naštevala. Najbolj nama je všeč tam kjer je veliko možnosti, da naju zasačijo. Problem je nastal, ker nama je doma postalo dolgočasno. Razne igrice in igračke že dolgo ne palijo več. Res potrebujeva, da se nama po žilah pretaka adrenalin, šele potem se nama vžge tudi strast.
Včasih se mi zdi, da sva posebneža, čudaka. Zanima me, si tudi vi kdaj privoščite kakšne bilj izven serijske spolne užitke? Odprta sva za vse ideja in predloga. Ima, da se dogaja! Živi se samo enkrat!
Bla bla bla
Tudi vi2 rabita psihiatra.
Moja misel, 19.05.2021 ob 07:15
A kaj zdaj, 19.05.2021 ob 04:31
Nič.Zdaj naredita končno ene tri otroke in adrenalina bo do vrha in nazaj…Na misel vama ne bodo hodile več spovednice in podobne neumnosti, ampak samo še malo miru in kvaliteten spanec…
🤣🤣🤣tale zmaga danes👌
Se strinjam.
Divja B, 19.05.2021 ob 01:15
Spomnila si me na mlada leta, ko sem bila precej divja. S sošolcem sva se občasno malo poigrala eden z drugim. Kar tako iz potrebe in dolgčasa. Oba sva bila ravno prav nora. Enkrat sva se ročno poigrala kar na ljubljanskem mestnem avtobusu, ko je bila največja gužva. Doživela sem orgazem kot nikoli do takrat in tudi nikoli kasneje. Ko sem izstopila sem ugotovila, da je le kak meter stran od mene stala moja mati.
Potem si se pa zbudila ?
Popay, 18.08.2024 ob 07:49
če primerjaš komentarje iz leta 21 z komentarji zadnjih dveh dni v tem letu… je sex danes praktično mrtev.
Kaj šele, če primerjaš z recimo 1985…
Zdaj je pač čas za pravljice, nostalgijo, neizživete sanje, obžalovanje za zamujenimi priložnostmi…
Uh, sem vesela, da sem iz prejšnjega stoletja, ko smo zares to izvajali.