Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Povsod sva že, kaj naj pa zdaj?

Povsod sva že, kaj naj pa zdaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8261, 24.05.2022 ob 13:08

poskusita nekaj res novega, 24.05.2022 ob 13:06

vidva seksata zaradi navadnega fuka. Poskusita se za spremembo ljubiti. Saj veš uno, ko se te z ustnicami dotakne na vratu, pa dobiš kurjo polt.

Sem probala že marsikaj, analni orgazmi najbolj pribijejo, še vedno pa mi je najljubše, ko se s telesom in dušo ljubiš.

A te mož nabija v ritno luknjo?

prav vidim, kako si ga drkaš zraven, ko to bereš… Probaj še ti tvojo, če sploh imaš koga…

poskusita nekaj res novega, 24.05.2022 ob 14:08

prav vidim, kako si ga drkaš zraven, ko to bereš… Probaj še ti tvojo, če sploh imaš koga…

A bi skupaj.   Boš gledala?

Res sta odvisnika! Začnita razmišljati o zdravljenju!

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Bumbarja

Midva najbolj nor seks doživiva na koru za orglami med pogrebno mašo. Zelo podobno tudi na pokopališču na wcju med pogrebom. Napali naju že to, ker vedno kaj pustiva tam, nafilan kondom, najlonke, star modrc, ….. Seveda tudi v bazenu, gozdu, avtu, vlaku, ….

Kaj ko bi kar sredi ceste 🤣

veliko sadja in zelenjave po možnosti iz trgovine 😱

Odvisnika od …, 19.05.2021 ob 01:03

Oba s partnerjem sva adrenalinca in lahko bi rekla, da tudi odvisnika od sexa. Oboje zelo pogosto združujeva.
Povsod sva že, v kinu, na vlaku, letali, v rešilnem čolnu na trajektu, v spovednici. Še bi lahko naštevala. Najbolj nama je všeč tam kjer je veliko možnosti, da naju zasačijo. Problem je nastal, ker nama je doma postalo dolgočasno. Razne igrice in igračke že dolgo ne palijo več. Res potrebujeva, da se nama po žilah pretaka adrenalin, šele potem se nama vžge tudi strast.
Včasih se mi zdi, da sva posebneža, čudaka. Zanima me, si tudi vi kdaj privoščite kakšne bilj izven serijske spolne užitke? Odprta sva za vse ideja in predloga. Ima, da se dogaja! Živi se samo enkrat!

Bla bla bla

Tudi vi2 rabita psihiatra.

Užival sem na drevesu, na kolesu in še kje, kar bom vključil v scenarij.

Moja misel, 19.05.2021 ob 07:15

A kaj zdaj, 19.05.2021 ob 04:31

Nič.Zdaj naredita končno ene tri otroke in adrenalina bo do vrha in nazaj…Na misel vama ne bodo hodile več spovednice in podobne neumnosti, ampak samo še malo miru in kvaliteten spanec…

🤣🤣🤣tale zmaga danes👌

Se strinjam.

Res ste eni fukjeni. Se živali se lepše obnasajo

Oz vidi se da vam vročina škodi. Vsekakor to ni normalno vedenje za odrasle ljudi. To vam potrdijo tudi psihiatri.

V kolikor si ne izmišljuješ in sta dejansko sexala v cerkvi, spovednici…lahko samo rečem, da je to neokusno, nespoštljivo in naravnost psihopatsko.

Zdi se mi pa vseskupej izmišljeno in napisano iz strani neznanega duševnega bolnika.

Ta je huda🤣!

Odpovejta se seksu za eno leto. Boš videla, kako se vama bo bliskalo celo noč, ko bosta končno spet.

Pa v terarij s klopotacami?

Divja B, 19.05.2021 ob 01:15

Spomnila si me na mlada leta, ko sem bila precej divja. S sošolcem sva se občasno malo poigrala eden z drugim. Kar tako iz potrebe in dolgčasa. Oba sva bila ravno prav nora. Enkrat sva se ročno poigrala kar na ljubljanskem mestnem avtobusu, ko je bila največja gužva. Doživela sem orgazem kot nikoli do takrat in tudi nikoli kasneje. Ko sem izstopila sem ugotovila, da je le kak meter stran od mene stala moja mati.

Potem si se pa zbudila ?

Enkrat so naju zasačili policaji, ko sva na avtocesti.

Bolnika zmešana. Ustvarita si družino in začnite živeti normalno.

če primerjaš komentarje iz leta 21 z komentarji zadnjih dveh dni v tem letu… je sex danes praktično mrtev.

Popay, 18.08.2024 ob 07:49

če primerjaš komentarje iz leta 21 z komentarji zadnjih dveh dni v tem letu… je sex danes praktično mrtev.

Kaj šele, če primerjaš z recimo 1985…

Zdaj je pač čas za pravljice, nostalgijo, neizživete sanje, obžalovanje za zamujenimi priložnostmi…

Uh, sem vesela, da sem iz prejšnjega stoletja, ko smo zares to izvajali.

Vidva sta čista začetnika!
Spravita se na en ledenik na 3000m višine in se pošteno spravita zraven na minus 27 stopinjah. Če se ledenik stali, potem je bil sex dober. Če obstane, sta navadna diletanta😉

New Report

Close