Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Predlog moderatorjem

Predlog moderatorjem

Teme mi ne objavite.

 

Nujno je treba urediti dvig aktualne teme, prikaz avtorja teme, možnost klika na zadnjo objavo v temi, zs. Tako, kot je diskusije ne morejo steči.

No pa je šlo. Predlagam, da v naslovu teme suhoparite, da bo objava šla skozi. Skratka zg.našteto naj bo prioritera. Trenutno diskusije ne stečejo.

Štartajte z dvigom teme.

Sedaj vsaj ni enih in istih tem stalno na vrhu, ravno tako ni nekaj let starih tem, ki jih nekateri potegnejo iz naftalina.

Umaknite te glupe teme od strani, kjer piše “najnovejše”, svaljkale se pa bodo po ekranu po par tednov. Se človek res naveliča. Jaz sem s forumom opravila, ker je res neprivlačen. Generične slike iz arhiva, ki ne pomenijo nič, življenja pa nobenega. Bistvo foruma so teme, uporabniki, ne to, kar imate zdaj. Forum je mrtev in preveč ženskih barv.

Medtem ko je bil največji problem politični agitatorji. Ste te odpravili?

Že prav, je pa nas uporabnikov več, različni okusi. Malo moramo potrpeti. Eni pa ste sprogramirani, da skoz nergate.

Očitno bom spet grobar .

Kaj je to nek mavrični forum LGTB s to rozasto barvo? Bljak!

To, da so na vrhu nove teme je dobro. Tako je bilo z začetku in je bolje. Stalno na vrhu aktualno in ni več 100 let starih tem na vrhu.

Ti bogca,kaj pa to, ad se ne vidi ali je multinično blesavo trol odprlo temo ali stara registrirana zavoženka in kdo je zadnje komentiralo? Ne bom menda vseh tem odpiral, samo tiste, kjer je treba ničvredno nujno ozmerjat.😁

Pojma nimam, zakaj niste obdržal prejšnje maske foruma in je blo treba podret vse, kar ste pametnega uspela naštrikat.

ne morte zdej ljudi spraševat kaj nam ne ustreza, no, pa sej smo mende že v prešnjih letih vse povedal.

Tale forum zdej… je tko kt neka Barbie slaščičarna – brezvezen blišč, not pa nč uporabnega.

Jaz nisem moderator. Leta pa tečejo.

Take objave, kot jih kozla Viharni kre.ten, malo zadržite in preberite. Dobro veste, da spada med najbolj žaljive, konfliktne, vulgarne in primitivne uporabnike. Ali ga blokirajte, ko bo pisal o zmešanih polnoritih babah, o sprevrženih pedrih in razni drhali, pa o babovju in njihovem pizdovju, ali pa mu popravite prispevek v takega, da ne bo žaljiv.

P.S. Itak že v naprej vem, da je to na MON-u nemogoče, medtem ko je na normalnih forumih ti čisto samoumevno.

Tale forum opazno moderira horda ničvrednega babjega šusa! Ne moreš odpreti niti nove teme! Fuj Sramota!

To, da so na vrhu nove teme je dobro. Tako je bilo z začetku in je bolje. Stalno na vrhu aktualno in ni več 100 let starih tem na vrhu.”

To pa res ni boljši sistem.

Veliko preglednejše je takšen, kot je veljal do sedaj, torej da se na vrhu seznama pojavijo teme z novejšimi objavami.

Tako se veliko hitreje pregleda novosti, po potrebi primerja razvoj kakšnih dogodkov skozi čas in ni potrebe po 100 novih temah, če so odgovori ali vsaj nekatere dileme o določenih situacijah že bile podani kdaj prej.

Odgovor na objavo uporabnika
Neverjetno, 17.05.2021 ob 12:26

Sedaj vsaj ni enih in istih tem stalno na vrhu, ravno tako ni nekaj let starih tem, ki jih nekateri potegnejo iz naftalina.

Po drugi strani pa ti nihče ne bo odgovoril, ko bo tema na tretji strani, ker se nobenemu ne da brskat. Za trole ok, za ostalo pa brez veze.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ne vem, kako naj odgovorim na temo, oziroma, kako pošljem komentar na dolčeno temo, naprej.

Ni v redu, da aktualni komentarji ne gredo naprej, ne, to ni v redu. Aktualen komentar mora biti uvršen na prvo mesto, kot je bilo v starem Starševskem čveku.

 

“wd40

17.05.2021. ob 16:41

Sedaj vsaj ni enih in istih tem stalno na vrhu, ravno tako ni nekaj let starih tem, ki jih nekateri potegnejo iz naftalina.

Po drugi strani pa ti nihče ne bo odgovoril, ko bo tema na tretji strani, ker se nobenemu ne da brskat. Za trole ok, za ostalo pa brez veze.”

 

Katere teme pa so bile stalno na vrhu? Samo tiste, ki so bile iz kakšnega posebnega razloga tja pripete. In čisto v redu je bila ta ureditev.

Aktualni komentarji morajo biti na vrhu seznama, tako kot je bilo urejeno do sedaj.

In kot vidim, so tudi sedaj aktivirali pripenjanje tem na vrh seznama. 🙂

Sedaj pa je potrebno rešiti še tistih nekaj drobnarij, ki nas še motijo.  😀

Drobnarij? 🤣

 

Meni je lep nov forum. Važno, da je sprememba in se nekaj novega dogaja. Starega sem se že naveličala.. bom potrpežljivo počakala, da uredite vse potrebno, do takrat pa ugotavljala kje se kaj najde 😅 imam mal daljše kable za tehnologijo, pri meni bo trajalo… 🤣 V glavnem samo pogumno naprej, kakorkoli ste si to zastavili. Ljudem ne boste mogli ugoditi nikoli.. vedno bodo nezadovoljni, ker so pač takšni ..jamr na jamr. Še Bogu jamrajo non stop, kaj ne bodo vam 😁

 

Moram priznati, da me je kar malo stisnilo pri srcu ko vas par dni ni bilo možno najti… 😧

@Hukuspokus,

malo jih moramo spodbujati, da ne obupajo, še preden mi čisto obupamo nad njimi.

 

sem na forumu starševski čvek…kliknem temo, ki me zanima….si jo ogledam- preberem in kliknem nazaj…

rada bi, da pridem točno tja, kjer sem bila pred tem….PA NI TAKOOOOOO, ME VRŽE NIŽJE IN MORAM POTEM KLIKAT GOR-GOR.GOR……kar mi jemlje čas, ki ga nimam….pa dejte no, a ste normalni

kliknem podforum NAPAKE FORUMA, pa me vrže kr nekam u božju mater…
Error 502
 Ray ID: 650e75304e394e19 • 2021-05-17 17:10:12 UTC

hotla sem napisat, DA FORUM DELUJE PREPOČASI, PREPOČASI SE ODPIRA….PREPOČASI SE VRAČA NAZAJ…..PA KAJ MILSITE, DA IMAM JAZ ČAS NEVEMKOKLŽEALKAJ????

pa dober no….kje so imena, kdo je napisal temo že v podforumu morajo biti imena, kdo je to napisal, kdo je odgovoril zadnji, koliko je ogledov, ne samo koliko je odgovorov………..pa matr no, a je tro novi forum, nove, boljše zadeve…ma sam nehite no………………

New Report

Close