Če ostanem z njim, se bom čez čas tepla po glavi
Z simpatijo se videvama že kar nekaj mesecev. Oba sma istih let okoli 25 oba športne postave na pogled kar privlačna. Fant mi je zelo všeč zelo se razumema z njim mi čas hitro mine. Težava je sledeča: Pred kratkim sva imela prvi spolni odnos, pri katerem pa nisem kaj veliko čutila saj ima zelo majhnega. Takrat sem si mislila dobro mu je nerodno pa se mu ni popolnoma dvignil. Pred včerajšnim pa sem videla da temu ni tako saj sma spet imela spolni odnos pa je bilo isto. Sedaj me zanima kaj narediti ali ga naj pozabim in si najdem drugega ali ostanem z njim ker mi je zelo všeč in me noro privlači samo problem ima tam spodaj. Verjetno se bom čež čas tepla po glavi če ostanem z njim? Prosim za nasvet.
pri 25ih se moraš še naučit, da moški spolni ud ne označimo kot “premalega”, ampak kot ali: “prekratkega”, ali “premalo debelega”….
Zdaj glede na to, da je ženska nožnica v povprečju dolga med 7 in 9 cm in zelo raztegljiva v širino, ne vem, koliko je tvoja dolga – vstavi si ravnilo pa si zmeri 🙂
Odvisno tudi, katera tehnika ti paše – če uživaš v zajčjem nabijanju in povzročanju bolečine, potem zate ne bo 22+ centimeterski, ker ti bo raztrgal lahko maternični vrat 🙂
Jaz uživam v trenju z mojimi notranjimi stenami, zato mi paše debelejši korenjak in nikoli daljši od 17 cm v nabreklem stanju.
Bolj pomembna je debelina penica ( obseg), kot dolžina, da lepo zapolni in se prilega stenam . ker na steni nad sečnico je tudi točka G. Ker verjemi mi, ko boš enkrat probala 22+ cm-ega, ne boš nikoli več hotela daljšega od 17 cm. Ker to je suffer, bolečina, neužitek od seksa, predolgi otepač.
Si še mlada, zato te razumem, da še nizi definirala, kaj tvoji nožnici sploh “paše in ustreza”.
Melisa9908, 19.04.2022 ob 21:39
Z simpatijo se videvama že kar nekaj mesecev. Oba sma istih let okoli 25 oba športne postave na pogled kar privlačna. Fant mi je zelo všeč zelo se razumema z njim mi čas hitro mine. Težava je sledeča: Pred kratkim sva imela prvi spolni odnos, pri katerem pa nisem kaj veliko čutila saj ima zelo majhnega. Takrat sem si mislila dobro mu je nerodno pa se mu ni popolnoma dvignil. Pred včerajšnim pa sem videla da temu ni tako saj sma spet imela spolni odnos pa je bilo isto. Sedaj me zanima kaj narediti ali ga naj pozabim in si najdem drugega ali ostanem z njim ker mi je zelo všeč in me noro privlači samo problem ima tam spodaj. Verjetno se bom čež čas tepla po glavi če ostanem z njim? Prosim za nasvet.
IN kolk majhnega ima si jih ze veliko poizkusila
Kr neki, res. Tega pa skoraj ne verjamem. (Pre)dolgi so itak za kam drugam, jaz jih vase ne bi spustila, ker bi me bolelo, malo debelejši so idealni, ampak ko se ljubiš v pravem pomenu besede, so dimenzije drugotnega pomena, saj se ekstaza začne in konča v glavi. Sem pa pomislila, če ga res ne čutiš, da nisi morda preveč mokra? Takrat ni dovolj trenja, niti pravega občutka. No, to se sčasoma regulira, po stabilizaciji hormonov ;-).
Ma jebeš to, vse je v psihi, poglejta si kakšen dober psiholiški thriller, seks ni sam porivanje, včasih je celi dan, nagovarjanja, božanja, kremljanja o večernih trenutkih ko si sam… Partner je nekaj svetega, če si najdla človeka, s katerim si srečna zaradi njegovega karakterja, verjemi da je to veliko več vredno, kot pa polovica drugih, ki živi v nesrečnih zvezah z ‘’jebači’’ki po možnosti še kiro drugo porivajo. Mejta se rada, ne bodi nora, probaj tantrični seks, psihološke ekstaze, marsikaj kaj je v tem svetu in mlada si še, za lepe stvari in poštenega partnerja se splača potrudit. Mejta se rada pa probajta kaj drugače 😘
Joj 🤣🤣🤣🤣🤣 razumem problem 🤣🤣🤣🤣
Če je pripravljen na igrice s prsti, igračkami, če ima dovolj domišljije in porednosti v sebi, potem ne vidim problema…če pa je njegov smisel seksa nabijanje…no, pol pa imaš problem. Seks je pol veze, dejstvo. Če to ne štima, ne štima nič ker si pol bolj v bratskem odnosu kot partnerskem/seksualnem.
Če te noro privlači bodi pogumna in mu res predlagaj kakšno igračko..pobožnosti dildota..verjetno se sam zaveda, da nima velikega ..povej mu iskreno da pač rabiš malo več in naj ne bo užaljen zaradi tega..narava je pač tko dala..zato obstajajo vsi pripomočki..bodi iskrena in reči da ti je všeč….samo rabiš še nekaj dodatnega..potem boš videla ali pustiš ali vzameš..verjemi ni vse v velikosti..moj ima velikega ampak nima pojma kaj ženska rabi in želi..če je moški, da se lahko pogovoriš kaj ženska rabi, hoče..potem ni panike