Prepirljiv mož – ni mi do intime
Moski od zenske nima kaj dobiti. In zenska mkskemu nima kaj dajati! Prvic ko mi partnerica nakaze, da mi je dala, leti…je zamenjana. Jaz skrbin, za druzino, za sebe in tudi za njo. Verjamem, da na nek nacin tudi ona zame. To, pa da mi da…joojj…leti skozi okno ob prvi priliki. Nic ne bo ona meni dala. Tega si niben moski ne zeli in to je ponizno. Zenska si me mora želeti! In to bolj kot jaz njo. Jaz pa lahko poskrbim z obnasanjem, da sem dober, mocen in s tem cenjen in tudi zazelen.
Moski, ce vam zenska da, to ne stejte kot intima ali sex. To ni sex. To je telovadba. Podobno kot ce bi sla skupaj plavat.
Tsko kot jaz poskrbim, da sem dober, zazelen moski, tako naj zenska poskrbi da bo zazelena, dobrega izgleda in zenstvena. To je nekje minimum, da vas sploh v seksualnem smislu povohamo. Prevzamite odgovornost, za vase zivljenje in ne samo krivit moske. V vecini primerov kot sam vidim, ste zenske vsaj toliko odgovorne za a slabe odnose kot moski.
Frrr, 22.11.2022 ob 14:09
Moski od zenske nima kaj dobiti. In zenska mkskemu nima kaj dajati! Prvic ko mi partnerica nakaze, da mi je dala, leti…je zamenjana. Jaz skrbin, za druzino, za sebe in tudi za njo. Verjamem, da na nek nacin tudi ona zame. To, pa da mi da…joojj…leti skozi okno ob prvi priliki. Nic ne bo ona meni dala. Tega si niben moski ne zeli in to je ponizno. Zenska si me mora želeti! In to bolj kot jaz njo. Jaz pa lahko poskrbim z obnasanjem, da sem dober, mocen in s tem cenjen in tudi zazelen.
Moski, ce vam zenska da, to ne stejte kot intima ali sex. To ni sex. To je telovadba. Podobno kot ce bi sla skupaj plavat.
Tsko kot jaz poskrbim, da sem dober, zazelen moski, tako naj zenska poskrbi da bo zazelena, dobrega izgleda in zenstvena. To je nekje minimum, da vas sploh v seksualnem smislu povohamo. Prevzamite odgovornost, za vase zivljenje in ne samo krivit moske. V vecini primerov kot sam vidim, ste zenske vsaj toliko odgovorne za a slabe odnose kot moski.
Dati ali ponuditi? Kaj če bit drugega kot dat??? Ma ne menda posodit? Ma odleti sam nekam, bivol zarukan.
Betka350, 22.11.2022 ob 14:51
Moški so velikokrat sami krivi, da se jih ženske ne želimo. Nekateri so veliki otroci, sori takega si ne more ženska želeti.
Zrel, zaščitniški, skrben, samozavesten in možat – vsekakor JA.
Se strinjam Betka350. Vedno pa pridemo do tega, da imate ženske (tako kot tudi ti) listo kakšen mora biti moški, ki si ga ženska želi, oz kakšne lastnosti mora imeti. Pri tem pa pogosto poabljate na to, da ima moški, ki si ga zgoraj opisala (in tudi ostali) tudi svoje oči in želje kakšna je ženska, ki si jo želi in za katero je pripravljen biti kot moški v tvojem opisu…
Zadovloljna, vesela, ženstvena, poštena, zdrava, dobrega izgleda, ljubeča, raje mlajša kot starejša, brez prtljage, čutna, povezovalna, uživaška (predvsem v seksu in sama s svojim duhom in telesom)
Ženske, se najdete v zgornjem opisu? Tista, ki se sigurno ni samska. Če pa je samska, so ji štete minute samskosti…Naravni zakoni!!
Frrr, 22.11.2022 ob 15:06
Se strinjam Betka350. Vedno pa pridemo do tega, da imate ženske (tako kot tudi ti) listo kakšen mora biti moški, ki si ga ženska želi, oz kakšne lastnosti mora imeti. Pri tem pa pogosto poabljate na to, da ima moški, ki si ga zgoraj opisala (in tudi ostali) tudi svoje oči in želje kakšna je ženska, ki si jo želi in za katero je pripravljen biti kot moški v tvojem opisu…
Zadovloljna, vesela, ženstvena, poštena, zdrava, dobrega izgleda, ljubeča, raje mlajša kot starejša, brez prtljage, čutna, povezovalna, uživaška (predvsem v seksu in sama s svojim duhom in telesom)
Ženske, se najdete v zgornjem opisu? Tista, ki se sigurno ni samska. Če pa je samska, so ji štete minute samskosti…Naravni zakoni!!
Glihk take samske, z malo pameti vejo, da so predobre za papkaste otročke. Prave moške je težko najdt.
no tip verjetno ni kar brezveze siten čez dan…, vseeno ne razumem tipov, ki si želijo intime zvečer z ženskami, ki jih nervirajo čez dan.., brezveze… Če obstaja možnost, samo odklop čim prej.., zato pa tip ne sme nikoli nobenemu nič dolžen, še najmanj pa ženski, edino tako je svoboden.., če mata pa otroke, pol pa zna tip jebat ježa, če ženska sama noče it stran od tipa.
BTDT nepr., 22.11.2022 ob 11:35
Zartrose izven profila, 22.11.2022 ob 11:09
intima ni zgolj sex! in vajina je v razsulu, saj se niti ne pogovarjata, niti ne negujeta.. zgolj prepiri in želja po izpraznjenju vate. to ni intima! tipu greš na živce pa nima jajc končat veze. potem pa dela take grde stvari za kar ve, da te prizadane in upa, da boš vezo končala ti. ej, zajebi ga nazaj-boli te kurac zanga in živi svoj lajf po svoje, najd si loverja če češ in naj tip že enkrat najde pogum končat vezo ali pa te začne ljubit.
Igzekli!
Ja, tako je treba! Namesto, da bi se vprašala, če je morda pri njej kak vzrok za moževo konstantno negodovanje, se naj raje do konca skrega z njim. :)))))
AHa, ker je skoz kriva zenska za moske prepire ja.
Skratka avtorica, prej sem spregledalavprasanje, jaz z moskim, ki ne bi bil ljubec z mano sploh ne bi bila. Ce je proti meni namesto z mano, pol mu ob meni mesta ni. Prepiri so nekoristni, ker ena stran nekaj vsiljuje, druga pa ne dopusa. Ce ni sodelovanja, potem tud odnosa ne more bit.
Spet ženski negativizem in projekcija v bodoče in igranje žrtve. Ko zboli ji bom jaz najbolj pomagal i stal ob strani. Kakor se to spodobi. Videno že več kot enkrat. Pa tudi če ne bi bila skupaj. Ko sva pa zdrava in ne prestara, se mora iskriti. In to brez izsiljevanja in granja žrtve kakor je videti iz tvojih besed in misli. Ko je čas in situacija primerna za stopiti skupaj, se stopi skupaj. To neko čustveno moralno žensko izsiljevanje v popolnoma zdravem stanju pa ne vodi nikamor drugam kot v bolezen. Če ne moreš ali nimaš znanja za poskrbeti za svoj mindset, srečo iin svoje zadovoljstvo, ne projiciraj to na moškega in kao nekaj kaj bo ko bom bolana…Če boš ljubeča, bodo drugi ljubeči s tabo. Poleg tega pa živimo v socialni državi, ki naj bi ti tudi nudila vso najboljšo podporo v primeru bolezni. Zraven pa dobiš še čustveno in moralno podporo svojih bližnjih. Kar seješ, to žanješ. Sicer pa statistika pravi, da bo prej moški bolan in posledično tudi mislim da bo cirka 8 let prej umrl…Vseeno pa jaz gledam na to pozitivno in mi je zadnja skrb kaj bo ko bom bolan…Večjo skrb imam glede tega kaj je tdaj, ko sem zdrav. In v zvezi ni mogoče nabirati toč, kot jih ti že sedaj nabiraš. To je manipulacija. Če deliš ljbezen in skrb jo deli brezpogojno. Tako boš v bistvu sebi bolj pomagala kot drugim. Ne pa si v mislih nabitati kredita in garancijo za starost. Če bi jaz tako razmišljal, bi verjetno zahteval, da moram živeti 200 let.
Frrr, 22.11.2022 ob 17:21
Spet ženski negativizem in projekcija v bodoče in igranje žrtve. Ko zboli ji bom jaz najbolj pomagal i stal ob strani. Kakor se to spodobi. Videno že več kot enkrat. Pa tudi če ne bi bila skupaj. Ko sva pa zdrava in ne prestara, se mora iskriti. In to brez izsiljevanja in granja žrtve kakor je videti iz tvojih besed in misli. Ko je čas in situacija primerna za stopiti skupaj, se stopi skupaj. To neko čustveno moralno žensko izsiljevanje v popolnoma zdravem stanju pa ne vodi nikamor drugam kot v bolezen. Če ne moreš ali nimaš znanja za poskrbeti za svoj mindset, srečo iin svoje zadovoljstvo, ne projiciraj to na moškega in kao nekaj kaj bo ko bom bolana…Če boš ljubeča, bodo drugi ljubeči s tabo. Poleg tega pa živimo v socialni državi, ki naj bi ti tudi nudila vso najboljšo podporo v primeru bolezni. Zraven pa dobiš še čustveno in moralno podporo svojih bližnjih. Kar seješ, to žanješ. Sicer pa statistika pravi, da bo prej moški bolan in posledično tudi mislim da bo cirka 8 let prej umrl…Vseeno pa jaz gledam na to pozitivno in mi je zadnja skrb kaj bo ko bom bolan…Večjo skrb imam glede tega kaj je tdaj, ko sem zdrav. In v zvezi ni mogoče nabirati toč, kot jih ti že sedaj nabiraš. To je manipulacija. Če deliš ljbezen in skrb jo deli brezpogojno. Tako boš v bistvu sebi bolj pomagala kot drugim. Ne pa si v mislih nabitati kredita in garancijo za starost. Če bi jaz tako razmišljal, bi verjetno zahteval, da moram živeti 200 let.
KAk negativizem in projekcija. Glede na tvoj zgoraj napisani “seznam” je bilo pač razumeti tako.
razočarana gospodinja, 22.11.2022 ob 05:45
Poročena sva 18 let. Zadnja leta je med nama več grdega, kot lepega iodnosa. Ni spoštovanja z njegove strani. Prepiri zaradi malenkosti, so skoraj vsak dan na sporedu. Mož je pogosto slabe volje. Nežnosti čez dan ni, pogrešam objeme, poljube, kakšno lepo besedo. Vedno težje ga gledam in prenašam. Zvečer si on želi intime, jaz pa ne morem, ker se mi on na en način gabi (upira). Zdaj pa se resno sprašujem, kako nekatere ženske to zmorejo, čeprav ne prenesejo moža? Pravijo, da potrpijo tistih 5 minut, da imajo potem mir. Enostavno jih ne razumem. Delajo preko svojega telesa? Bi ve lahko bile intimne s oartnerjem, ki ni ljubeč z vami?
Anonimno 8653, 22.11.2022 ob 17:24
KAk negativizem in projekcija. Glede na tvoj zgoraj napisani “seznam” je bilo pač razumeti tako.
Ma kak seznam??? To je bil le sarkazem na seznam ženske “Betka350” do moških. In hotel sem povedati, da so takšni in drugačni seznami zelo zelo pogosti iz ženske strani. Kakšnega moškega hočejo in kaj pričakujejo..Praviloma se vam z leti seznam dopolnjuje in zahteve so vedno večje…Pri tem se je potrebno zavedati kaj pa same ponujate..Ste res tako kvalitetne ženske, da si zaslužite takšnega moškega iz vašega seznama. Kot protiutež sem tu bolj za šalo napisal tudi moški seznam. Seveda se redke v njem najdejo in zato hitro pride napad kot obrambni mehanizem…