Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu PRIMOŽU!!! -dovolj imam!!!

PRIMOŽU!!! -dovolj imam!!!

”Avtor: svetilnikk
Datum: 29-03-05 13:06

dej dej al njo je sam jezik skor zihr je kaka debela pa grda kmetica he ha .
pa tud a misliš da bi jest za slavnimi burekaši fukal al kaj ha ha ha .
ne dirnem jo ni sa štapičem od govna. ”

Tole je citat na moje pisanje od ”predragega” svetilnikka…
Ali tole mogoče spada v nekakšen forum?!

Primož, ali mi lahko pojasniš zakaj dopuščaš takšno pisanje?
Na forumu nisem zato, da bi delala druge zavistne, niti zato, da bi me drugi občudovali, kaj šele, da bi me nasprotno-zaničevali.
Na forumu sem, da izrazim svoje mnenje, napišem kaj ”odštekanega”, kadar sem izredno dobre volje, zato, da izmenjujem z drugimi mnenja in z njimi pozitivno komuniciram.
Če naletim na kakšne teme, ki mi gredo v nos jih enostavno PREZREM!

Svetilnikkovo pisanje mi ni niti najmanj všeč!!! Če bi rekel: ”S tabo se ne strinjam, to kar počneš ni v redu” bi to enostavno SPREJELA.
Zaničevanja pa ne mislim prenašati!!!

Ali se moram resnično dobiti z njim, da bo videl, da nisem debela kmetica?!
Potem me bo lahko ”zaničeval” vsaj z ”neumno” blondinko z neutrudljivim jezikom…

Primož, prosim za odgovor!

LP
Jebačica

Kja vpiješ!

Primož trenutno nima časa zate in za tvoje neumnosti,ker se na oddaji trenja trudi kaj pametnega in koristnega storiti za ženske , ki ne morejo posvojiti otroka. To je bolj pomembno od tvojega namišljenega živčnega zloma.
To pisanje dopušča zato, ker se nima časa ukvarjati z vsakim postom posebej hkratipa me je že velikokrat opozoril da naj ne pišem takih besed.
Tako da ne obtožuj njega za nič, ker v tem primeru ni čisto nič kriv.
Poleg vsega sem jaz pa svoje mnenje povedal na MOJ način in vsak ima pravico da ga pove.
Jaz te pač zaničujem ,ker se mi zdiš vredna zaničevanja.To je moja pravica in moje mnenje.Če misliš da se bodo v življenju s tabo ljudje samo pozitivno pogovarjali si se mal zajebala.Namesto da bi mi bila hvaležna in se veselila debate z mano v tem smislu da te naučim, da ima življenje več plati in bi se z mano2prakticirala” za slabe trenutke v življenju kateri te zagotovo čakajo, me pa brezveze kregaš.Kam boš pa prišla če te bo vsaka beseda spravila ob živce?? Lep večer pa ne bodi tako ozkogledna , zamerljiva in ne vzemi si tako k srcu besede od enega xy , ki ga niti ne poznaš.
Zame si pač res total zabita pa neumna, kaj naj rečem druzga.

Lep večer tudi tebi, svetilnikk! Zihr gledaš trenja, ha ha. Kar.

Sem vedla, da si mali hinavček: cmoka si mi poslal….

he ha ha .
hinavček ja:)

Saj vem. Včas mal še preberem, ha ha.
zadovoljen?

Ah, daj Jebačica! Slabo prenašaš kritiko?:)

si napisala:

…..Na forumu nisem zato, da bi delala druge zavistne, niti zato, da bi me drugi občudovali, kaj šele, da bi me nasprotno-zaničevali….

a res ne?

….Na forumu sem, da izrazim svoje mnenje, napišem kaj ”odštekanega”, kadar sem izredno dobre volje, zato, da izmenjujem z drugimi mnenja in z njimi pozitivno komuniciram.

Ti le ostani pozitivna, pa bo vse v redu, se mi zdi.

…..Če naletim na kakšne teme, ki mi gredo v nos jih enostavno PREZREM!

No, odgovorila si si sama. Kaj narest.

oj kje si dej na msn pridi.

Že letim:)).

Smola:((.

Pa te ni več…

Jebačica, ti lahko namignem, kako deluje tole tvoje pisanje tu, kot ene, ki bi imela nik cmeravka, siva miška in ne neki nick jebačiča.Vsaj zastopaj ga sedaj dostojanstveno, pa magari to nisi, prava jebačiča, bi rekla ma svetilnikk boli mene K za tebe in se sploh z njim ne bi obremenjevala več, ker bi se šla raje J…beri tvoj nick; z nekom, kot pa tukaj izgubljat čas z svetilnikom.
Le kaj si lahko pričakovala drugega, že tvoj nick pove veliko, nato tvoje pisanje in madona, saj si vedela, da se bo našel nekdo, ki ti bo povedal pa še kaj drugega kot pa tisto kar si želela slišati. Če mene vprašaš, tudi tvoj nick ne spada na ta forum, oprosti, ampak beseda jebačica, mi je enako besedam, ki ti jih piše svetilnikk!
Pa ne misli, da mi greš na živce , ma kaki, sem ti že dejala da ti privoščim vse tisto kar si pisala;))).

samo malo me ni in me že varaš, hihi;)))))))))))

Popolnoma se strinjam s tabo! Tudi jaz razumem čvek kot izmenjavo mnenj, pa tudi malo štosa ali izmenjavo izkušenj. To kar pa ves čas piše svetilnikk, pa nikakor ne! Čudim se Primožu, saj je izbrisal teme, katere so bile bistveno manj žaljive, njegovih ne. Očitno pa določenim tudi tak način paše, pa jim naj gre v slast! Vsak lahko piše komerkoli in če jim je tako pisanje všeč tudi karkoli, naj uživajo naprej. Meni ne!

kje si bil pa včeraj? dala sem ti svoj mail, pa nobenega pozdrava

Mislim, da je problem bolj pri tebi kot pri njemu. On se namreč ne zmore kontrolirat ravno takrat, ko kdo začne z njim kontaktirat. Tak pa je zato, ker se na forumu najde kar nekaj ljudi, ki bi na vsak način radi z njim “debatirali”.

Kaj se pa ti greš!!?? Pa tudi, če nisi grda in debela, če nisi kmetica, kaj te to toliko moti!?? Nekoga pa mogoče moti tvoj način pisanja in tvoje klobasanje po forumu, pa se nič ne pritožuje. Forum je tukaj prav zaradi tega! Zato je odprt, brez moderatorja! Če tega nisi dojela, si pa zares zarukana kmetavzarska plehka polhoglava *****, ki ne vidi dlje od kurca pred nosom. Pa še fukat ne zna, drugače ne bi pisala takšnih klanf, dobrega fukača pa itak ne bi zanala prepoznat, pa če bi ji stal pred nosom. Stavim, da te nikoli v življenju nobeden ni dobro pofukal!

Zadovoljna?

lp,
Sreč

Ne gre, saj vidiš koliko dela imam!

Hahahaha, Sreč, bravo!

če ne gre se porine,to bi že lahko vedel

haj, čvekica mala!

Me boš naučila, pa bom znal.

tolk star pa še vedno ne znaš.veš vaja dela mojstra.
jaz vsak dan vadim

TI TUDI?

se spodob ne

oj cvekica.
vceraj sem te cakal ene 10 minut pa te ni bilo pa sem sel dol.
a bos danes kaj gor?kdaj? bolj zvecer ce lahko ok?l.p.

New Report

Close