Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Pripomočki

Pripomočki

Koliko vas resnično uporablja razne pripomočke pri sexu s partnerjem? Katere? No, glede na to, daj e pravilo, da vsak odgovori najprej sam, zame pa že skoraj vsi veste, da skoraj ne sexam, je moj odgovor nepotreben.:))

Ja Majči…kaj je pa zdaj to???? če je tvoj dec za en klinc….pa ga boš mogoče ti sama vzpodbudila s kako igračko…..s katero se boš igrala sama s seboj… garantiram da ne bo ostalo samo pri opazovanju…

Hmmm, so tudi takšni moški, kjer pred njimi lahko plešeš najbolj divji striptis, pa rečejo, da si nora…..imaš lahko najbolj nore igračke, pa rečejo , da si perverzna……….

…………in taisti moški uživajo in občudujejo druge ženske, ki delajo prav to.

:))) Ne poznaš ti mojega deca.:)) Saj drugače ni za en klinc, samo sex pa hudo peša.

Ja, se strinjam! Si znorela, kaj ti pa je zdaj? Stara, ti nisi normalna! Pa smeh do nezavesti,……….je daleč od tega kar si v tistem trenutku želiš slišati.

No comment.

…………še huje pa je to, ko ti pride domov pozno ponoči, nažgan, smrdeč po alkoholu, po znoju, in, ne da bi se umil, te hoče na vsak način………..tebi pa gre kar na bruhanje………

En mali vibratorček. Drugače pa večinoma experimetirava z svojimi telesi 😉

Ampak v načrtu ej ponovno skupen obisk sex shopa da vidimo če je kaj dobrega v ponudbi.

slabo ste izbirale 😀

ravno včeraj sem gledala po Tv, oddajo o sex trgovinah; mislim, da so bile iz Mb..madonca, kaj vse tam najdeš……….
:)))

jebi ga zaj…….
:))

Dva vibratorja,eden večji,analni manjši,pa sexi perilo ona,pa kak kvaliteten pornič pogledava ob sexu za popestritev.

ja je precejšnja izbira, čeprav prevladujejo vibratorji na 1000 načinov, dvd-ji ter erotično perilo. potem pa so ostali pripomočki kot kroglice,.. kaj inovativnega pa ni. sva pa gledala zadnjič set za izdelavo lastnega vibratorja. se pravi je potem takšen kot je korenjak izbranca, ker se ulije po modelu. samo je izdelava zelokompliciranan zato se nisva odločila, pa še nekaj čez 30.000 stane

Najdeš marsikaj,tudi kakega Franceljnčka:-)

uh, to pa ni ravno poceni.

ni, ampak je potem točno tak kot je od partnerja.

ja, v čem pa je potem “finta”? saj ima tvojega, pa še naravnega.

pač da ni eden izmed 1000 ostalih plastičnih. je pač po tvoji obliki. kdo ap pravi da ga moreta vedno skupaj uporabljati, saj je kdaj tudi sama,..

Ok, sprejet odgovor.
:))

:-))))))))))))))))

drugega ti ne preostane 😀

Itak.
🙂

In kateri od vaju je večji uporabnik….vibratorjev?

Draga moja lepo,da si še z mano.Pripomočke uporablja ona.potem pa nekaj časa umetni ,nekaj časa pravi in ako neskončno dolgo dokler gre.In nkako si vidva kdaj popestrita sex,ali je vse bolj standardno?

Ja…verjamem…da se tudi kaj takega lahko zgodi. Je pa to lep dokaz tega da se premalo poznata….da sploh ne vesta kaj si kdo od vaju želi….

Sem pa 1000 procentna da moški glumijo pred svojimi partnerkami in skrivajo svojo sramežljivost s takimi izpadi kot je “kaj ti pa je…a si znorela”….. Veliko je takih ki je niti na misel ne pride kaka perverznost s svojo ženo…..z ljubico pa brez tega ne gre…. Seveda je tudi obratno….žena z možem nikakor …z ljubimcem pa da daske….

Ima vibrator in krogljice. Toda res zelo občasen dodatek.

Sicer si krogljic ne upava več uporabljat, se je sranje enkrat strgalo in je bil potreben pravi ginekološki poseg da sem jo spravil ven. Čist usrana od strahu sva bila:-)))))

New Report

Close