Referendum
Aha, mislil sem, da boš aparat zabrisala v okno…. čakajte spoštovana gospa da pogledam v imenik…..
Vodo (izvirsko sem vam natočil iz aparata) – preverjeno zdrava… hladna ravno prav, oh kako lep modrček imate! Pa kako lepo se bradavički skozi vidita…. Oh kako sta nabrekli…. In hlačke. . Kako lepe so, notranjosti si niti zamišljati ne upam..
Oh, draga, tam te poližem…. Počasi, nežno razprem kraj mojega hrepenenja in se počasi z jezikom osredotočim na čudovit gumbek, ki odklepa vse kar mi moreš nudit….Čutim tvoje nežne rokice na moji glavi in me usmerjaš, oh ta strast… Izpil sem vso tvojo čudovito tekočino in glej čudež narave, nikoli je ne zmanjka…. Si rudnik sreče, si izvir, ki nikoli ne usahne in si iskra, ki nikoli ne ugasne…
Ljubim te moja draga, grozno te ljubim!!! Oh kako dišiš, kako lepa si, tvoji očki mi odpirajo svet, ki ga nisem poznal, tvoja ustka okus, ki ga ni lepšega, tvoji čudoviti dojki kot da so pravkar vznikli, tvoja ritka, ki me dela nemočnega, tvoja lulika pa me razoroži do konca, je mesto mojih želja, srce in oči bi dal zanjo, kako mehka, gladka in lepa je…. o ta tvoj klitoris, ob dotiku ti že povzroča drget po celem telesu, moram v njo, moram, brez tega mi ni do življena, želim bit v tebi ves, želim čutiti njeno notranjost! In ne rini mi tega kondoma gor, nooooooooooooooooooooooočem……..