Sama Sranja !
Pridem iz skoraj cvetoče pokrajine , nabrala sem veliko zvončkov in vijolic , se najedla regrata in sproščeno sedem in pogledam v krtjavendan .
Berem in berem , skoraj se ustrašim ….Seveda ne razumem vsega , toda kljub temu bi dodala nekaj svojega . Sem nova obiskovalka tega foruma .
Po naključju sem našla med. over . net . , ker sem potrebovala zdravniški nasvet , kljub temu , da sem sama v zdravstvu . Našla pa sem nekatere ljudi , ki ob vsakdanjiku , ki je za vsakogar od nas drugačne barve , a na koncu ima vedno isti cilj , ljudi , ki si vzamejo čas zato da pogledajo ali je še kdo , ki oddaja isto barvo in v končni fazi nastane mavrica , ki jo danes tako malokje vidimo . Med prebranimi vrsticami se najde vedno tisto , kar pogrešamo , kar iščemo in v teku skozi čas skoraj pozabimo . Andrejka , ne poznam te , le nekaj tvojih besed sem prebrala in ugotovila , da si ženska močnega značaja , vesela , iskrena . Ne poznam te , morda si suha ali debela , lahko visoka ali majhna . Komu mar . Pomembno je , da si to ti . Da
izhajaš iz sebe . Komu mar , kaj si mislijo drugi , po mojem si “drugi “vedno mislijo tisto kar hočejo , pa smo mi lahko dobri , slabi , hudobni , revni ali bogati . Komu mar . Ljudje vedno morajo nekaj povedati , če ne drugo pa to , da se sosedov pes polula vedno na isto mesto . Komu mar .
Na ta srednja sem šla prvič pred dnevi , ko sem nekaj prebrala tukaj . Dovolj je bilo , ko sem prebrala nekaj naslovov . Sama jih imam trideset , torej še vedno tavam med tamladimi in srednjimi . Pomembno je kar jaz čutim . Naprimer po prijatejičinem predlogu sem se vpisala na nek forum . Razočarana sem ugotovila , da vsakdanjega pogovora o vsakdanjih stvareh je veliko preveč . Saj to ne potrebujem , tega imam na pretek , sem namreč velika klepetulja . Tukaj lahko besede obrnem , razčlenim , analiziram . Žal bi mi bilo , da zavržete dolgo trajajočo poezijo , sonet , ki ste ga toliko časa pisali in še več prebirali . Pomembo je kaj si vi mislite , vi ki ste prvi obiskovalci in imate že tak staž , da se nebi smeli pustiti zavreči .
pozdrav
paty
Ves, Paty, sam sem prisel v to druzbo v priblizno enaki situaciji kot ti in sem razmisljal vsaj po svojem skromnem mnenju podobno kot ti. Tu sem srecal izjemne ljudi, od katerih sem se naucil marsikaj.. Pa nisem o njih vedel skoraj nic, prepustil sem se, da me vodi intuicija..
Zato mi je strasno vsec tvoje razmislanje in usmeritve.. Res je nasa Andrejka mocnega znacaja in vsega spostovanja vredna zenska..
Zgodila se ji je krivica, ki je mi ne moremo zares popraviti..
Paty, tebi je mesto tu, na Tjavendanu, vsaj dokler bo ostal, to kar je sedaj!
Ne vem kako naj začnem. Z nekaterimi se strinjam, z drugimi malo manj. Ne bom vsakega posebej omenjala, ker nima smisla.
Včeraj je bil dan, ko vam je prekipelo. Razumem.
Po dolgem času sem se vrnila na ta forum. Sem vas pogrešala, čeprav sem včasih “čist ven” iz vaši for, vidim, kako uživate.
Priznam, da berem vse forume od med.over.net-a. Včasih se tudi javim. Še naprej se bom. Mogoče pod mojim nickom, mogoče pod drugim.
Upam, da se bo ta stvar uredila. Navsezadnje je forum samo vaš in vaša je tudi odločitev ali boste koga sprejeli ali ne. Je pa res, da se nicki spreminjajo kot vreme. Malokdaj veš, kdo se skriva pod njim.
Lepo se imejte, če boste še tu, se vam bom s veseljem pridružila! Na drugih forumih pa spremenite nick in oni ne bodo več mogli srat Sama sranja!
Lili
Uf, kaj smo se razpisal, a ne 🙂 Ja, jest ugotavljam, da bi mi tole full preveč manjkalo. Je postala ena taka vrsta droge ki ne škodi. Zato, parjatli, ostanite taki kot ste še naprej, tele male praskice bomo že prečohali, tako, da…. V glavnem…. Za svobodo z gripo naprej!
Jani
p.s.
Rastla je rastla travica zelena,
po njej se je šetala dušca zakajena….