samo opazka
Ula, ti kt nevtralna, mi povej nekej. A ti res prebereš vse nas k se dol dajemo s KIRom? Če res, potem mi no povej al jest slab vidm al se res določene iste besede ponavljajo od ene do druge? Vsaj ene dve do tri ljubice pišejo isto?
Ne zezam se. Ti se verjetno boš in me boš kam poslala. Nč zato, prvoš si. Vprašam pa le, ha ha.
Sej veš, kdor je not ne vid dobr….
čemu se že smejiš backa? Ej, ne se bat, ne berem vsega, tko, da ne spremljam, kaj in kdo se ponavlja. Sem pa opazila, da so prišle nove ovce. Verjetno jih je še za cel trop zadaj. Ne ne, jaz nisem v vrsti, nič bat. Ej ti backa, a niso tebi pred kratkim stopili na rep in ti prepovedali pisati po netu?? Pa ne, da si dosegla, da so nesramnega strička ovna odstranili iz pisarne?:)). Nč se bat, zaenkrat te še nikamor ne pošljem!
E,pa kaj potem če bi vedela kdo je kdo? :)))
A bi kaj drugega lahko povedala …..kot to kar piše tle na forumu in cel vesoljni svet bere? Morda to, da ma tle vsaj kdo “jajca” da napiše kar misli in prizna da se rad poigra z mislimi…..)))
Zame ti lahko povem …da mi je čist vseen kaj si ti misliš.:))
In ko boš kje…kjerkoli…kdajkoli…pogledala za kakšnim tipčkom…..in se ti bodo pocedile sline….Pazi da te kdo ne vidi!:)))
lp
“Pacientka”, hm pomen besede si bom razlagala po svoje,ula* spoštujem tvoje mnenje (sej forum služi temu ne ,da vsak pove kar si misli) in vesela sem ,ker smo ti še vedno tako zanimivi ,da takoj vse opaziš in vidiš jaz nisem opazila toliko novih….čekanje v vrsti za kaj že ?
Pa je res tako težko sprejeti drugačne od sebe in presojati samo o drugih,čeprav jih ne poznaš….vsi smo samo ljudje……in vsak od nas tudi kdaj zboli,ti nisi bila nikoli bolana? Brez zamere to je samo moje mnenje pa četudi je še tako glupo in neumno…jaz sem jaz..lep dan še naprej ti želim
ja no lorena*, kot prvo, lahko bi vedela, da se napiše BOLNA in ne BOLANA. Za Daso: za drugimi tipčki ne rabim gledat, imam svojega že kar nekaj let. In na koncu samo to: iz naslova bi lahko razbrale, da je šlo samo in zgolj za “opazko”, ki je ponavadi ni treba komentirati. Ampak vi ne morete, da ne bi kokodajsale:).
p.s.: sara, dasa, lorena, sej je čisto vseeno, stalno eno in isto sr…:).