Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu samo opazka

samo opazka

hehe, a ni zanimivo, komaj uide oz je pregnana ena “pacientka” s foruma, že se najde(ta) 1-2 drugi. Pesuka, a stojite kar v vrsti? Ste dozirane al kaj?!:)

Ula*, od nas ni nikoli nihče pregnan, vsi so dobrodošli, sploh dame…

Ah….Ula….beremo jih pa vseen tko radi….men prav dan popestrijo, vsi.
A pol si ti tut v vrsti? Sm jest za tabo? Pa ne! :))

Ula, ti kt nevtralna, mi povej nekej. A ti res prebereš vse nas k se dol dajemo s KIRom? Če res, potem mi no povej al jest slab vidm al se res določene iste besede ponavljajo od ene do druge? Vsaj ene dve do tri ljubice pišejo isto?
Ne zezam se. Ti se verjetno boš in me boš kam poslala. Nč zato, prvoš si. Vprašam pa le, ha ha.
Sej veš, kdor je not ne vid dobr….

čemu se že smejiš backa? Ej, ne se bat, ne berem vsega, tko, da ne spremljam, kaj in kdo se ponavlja. Sem pa opazila, da so prišle nove ovce. Verjetno jih je še za cel trop zadaj. Ne ne, jaz nisem v vrsti, nič bat. Ej ti backa, a niso tebi pred kratkim stopili na rep in ti prepovedali pisati po netu?? Pa ne, da si dosegla, da so nesramnega strička ovna odstranili iz pisarne?:)). Nč se bat, zaenkrat te še nikamor ne pošljem!

No, bojim se tega, kaj bereš, ne tega, če si v vrsti , ne tega, da me kam pošlješ. Uf, dolg stavk… v glavnem, odgovorila mi pa nisi. Torej ne veš?

Pa odgovori ti meni nekaj, a ti slučajno veš, kdo sem jaz a???:)

Backa, določene so celo napisale, da najraje berejo tebe in mene! A nis nič ponosna?
Jasno, enim greva pa tud na živce – to je pa sam foušija, itak

Ja, ula. Ne vem. Kako pa naj to vem?

No ja, zato, ker ni nemogoče, da bi vedela.

Kdo bi vedel kaj imata za bregom

Teta Pehta? Prava mislm…

Pacientka? Hm, men so všeč potrebne ženske! 😉

Spet gledaš Kekca?:)

Najbolj mi je všeč tisti, ki je še v črnobeli izvedbi! 😉

E,pa kaj potem če bi vedela kdo je kdo? :)))
A bi kaj drugega lahko povedala …..kot to kar piše tle na forumu in cel vesoljni svet bere? Morda to, da ma tle vsaj kdo “jajca” da napiše kar misli in prizna da se rad poigra z mislimi…..)))
Zame ti lahko povem …da mi je čist vseen kaj si ti misliš.:))
In ko boš kje…kjerkoli…kdajkoli…pogledala za kakšnim tipčkom…..in se ti bodo pocedile sline….Pazi da te kdo ne vidi!:)))

lp

“Pacientka”, hm pomen besede si bom razlagala po svoje,ula* spoštujem tvoje mnenje (sej forum služi temu ne ,da vsak pove kar si misli) in vesela sem ,ker smo ti še vedno tako zanimivi ,da takoj vse opaziš in vidiš jaz nisem opazila toliko novih….čekanje v vrsti za kaj že ?
Pa je res tako težko sprejeti drugačne od sebe in presojati samo o drugih,čeprav jih ne poznaš….vsi smo samo ljudje……in vsak od nas tudi kdaj zboli,ti nisi bila nikoli bolana? Brez zamere to je samo moje mnenje pa četudi je še tako glupo in neumno…jaz sem jaz..lep dan še naprej ti želim

ja no lorena*, kot prvo, lahko bi vedela, da se napiše BOLNA in ne BOLANA. Za Daso: za drugimi tipčki ne rabim gledat, imam svojega že kar nekaj let. In na koncu samo to: iz naslova bi lahko razbrale, da je šlo samo in zgolj za “opazko”, ki je ponavadi ni treba komentirati. Ampak vi ne morete, da ne bi kokodajsale:).
p.s.: sara, dasa, lorena, sej je čisto vseeno, stalno eno in isto sr…:).

Ula, to pa ni blo ravno najlepše od tebe!

za ulo*
Če ne bi imeli napak, ne bi toliko uživali v napakah drugih. La ROCHEFOUCAULD

Bodi v cvetju škoda toliko besed za prazen nič…lp

Uh, lorena*, nikoli nisem bila mnenja, da sem brez napak. Me pa zmoti kakšna taka banalna beseda, kot je “bolana”.

Mogoče je krivo to ,da imam res preveč pacientov naročenih za danes (delam v zdravstvu ,da ne bo pomote) in ne ločim več kdo je bolan in katera je bolna,se zgodi,napake delam ,kar pa še ne pomeni ,da sem pokvarjena…lp

no no, lej jo, sej nisem rekla, da si pokvarjena zarad tega:). Si pa dobra “sestrca”, da uspeš poštimat vse paciente in, da si aktivna še kle gor.

Še jst bi bil njen pacient, haha

Nisem med.sestra…samo tako za opazko povem…če pa boš kdaj potrebovala fiziatra oz.fizioterapevta se oglasi ….lp

New Report

Close