Še ena sobota
Ker je ura rana, ker je zunaj tema in ker večina prebivalcev naše preljube gmajnice še prijetno dremucka (neisem siguren za zajčka, pa vendar), ker je grobna tišina tuki gor, naj si dovolim, da vam prižgem lučko.
Dobro jutro dragi prebivalci najlepšega gozda na svetu, seveda pa dobro jutro tudi vsem drugim neživalskim obiskovalcem.
Naj vam bo današnja sobota ena izmed najlepših….. in naj se vam dogajajo samo dobre stvari!
Jani, k’ ma velik časa… spet ne pravi čas :))))
Ha, ha, ja sem prebrala. Imaš dobro intuicijo. Veš, zuni je še tema, pa sem res prižgala lučko. Fajn lepo pa je, da si ti to storil v gmajni. Saj zajček res ne more vsega opedenat :))
zdejle me nekaj časa ne bo, pol ure, ker grem na jutranji obhod. Povem le zato, da me ne boš iskal, in si mislil, kam neki se je zajček zdaj izgubil.
Ojla, Jani, hvala za lučko, mi je posvetila ravno
tisti čas, ko sem oprijemš stopala navzdol in –
potem luč – v moji glavci se je posvetilo, da vam
vsem od doma lahko voščim dobro jutro. In sveti
še zdaj – še bolj močno. Jani, kavico si verjetno
že popil, a? Jaz jo zdaj srebram, pa nosa brišem,
sem se včeraj prehladila, glasu nimam nobenega, ne vem kako bom danes nad kom vpila. Morda bodo včerajšnji moji avanturi vsi domači hudo hvaležni, ker jim bodo prikrajšane muke ob moji neuglašeni glasovni melodiji. Nič, hripavost ima svoj čar, tega se nadejam za danes popoldan!!!!
Mariči
jep grem na teraso v center..heheheh papa cmokaaaaaaa…
p.s. sej bi se res raj tukaj stiskala z vami ampak kar je treba je treba..heheheh
je treba še sončka ulovit popoldne bo baje že dežek in tisti poljubi mmmmmmmmmm na dežku…glejte da sprobate