Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Seks s kakšno živalco …

Seks s kakšno živalco …

sej vem da je čist out. Zadnč sva z možem gledala enga porniča, pa je vmes ko je par veselo porival, prišel mimo njun kuža in se pridružil …. Najprej sm bla kr šokirana … Ampak je blo pa mal drgač .. hmm…

A ste kdaj gledal kej tazga, vam je blo všeč ??? Vs je kej zrajcal ????

Ajd mejte se. pipa

ja, seveda… pa konji, pa tak dalje…. Poznam bejbiko, ki so ji konji najljubša fantazija, meni je pa prav všeč, da obstaja tudi kaka taka, ki prizna, da ji je všeč tudi kaj perverznega

aja… pa tebe… je kaj zrajcalo?

Mal pa res, čeprov to u živo nebi nikol počela, je blo pa fajn pogledat …. perverzno …l

no… fino

Ne vem ali je užitek sexati s sexi konjem,kokoško,psom,mogoče prašičkom.Ja kaj hočemo vsak ima svoje želje,nagone,potrebe in občutke.Jaz ostajam kar pri sexi ženskah.

Jaz sem že tudi fantazirala o tem pa nisem nikoli zbrala poguma! A ka je že gdo?

Ja kakšen postavni bikec bi ti prav pasal,da te obdela,ali pa vsaj pes.

zihr je kje kdo, ki je probal kej od tega, glih bika verjetno ne, kej manjšga pa že… Dejte no, kje ste ???

Pipa poskusi ti pol pa nam boš povedala kako je bilo.

Kaj pa kuža,kokoška,no petelin,pa zajec ,pa poni konjiček bi te tudi dobro nabrisal …No bolš je gledat na videu kot pa probat.

Uma si že poskusila z živaljo?

Nee ampak predvidevam,da si tega ti zelo želiš.Svetujem kuža,goska,kokoš,mladi pujsek-odojek.Jaz imam rada privlačne,gibčne moške,ne živali.

Nimam na voljo nobene živalce, pa tud v živo nebi, gledat je čist neki druzga … bomo ostal pri tem. Me pa zanima od drugih, če je že kdo, sej to ni nč tazga… firbčna pač.

Jaz soi tega definitivno ne želin poskusiti. Glede na tvoje odgovore pa sem predvidevala da si že poskusila. Ne bodi takšna poznavalka stvari katerih nisi sama poskusila.

Nisem poskusla,ali tebe to spolno privlači ali si samo radovedna?Soori nisem te hotela užaliti.

pri meni je sicer bolj radovednost, poskusila nebi, ampak mal pa zrajca, pa če se tko čudn sliš. A si že kdaj gledala kej tazga …. dej poglej kakšen pornič, pa boš vidla občutke, če bo isto kot pri meni…

Niti pod razno ne! Zdi se mi prav nagnusno. Kaj pa se tebi zdi spolno privlačno tako nasplošno?

Že smo gledal z družbo.Tam so seksal z konji,nemškimi ovčarji.Svinjsko in odvratno.Čičolina ga je drkala konju,potem pa jo je po…,s vsebino se je polila po telesu.Nagravžano,a resnično.Pa neki tip je konja od zadaj,pa pes je poseksal ženski in ona mu ga je oralno,fuj.

Sorči, ampak to je pa res nagravžno… Daleč od tistega kar sva gledala midva z možem. Tam je kuža lepo prišel zraven, malo polizal žensko, sta mu dala gor kondom in je opravil analno….. pa vse skupi je blo minuto. Tko, da se mi ni zdelo tko grozno….. Verjetno če bi vidla kej tazga k ti, bi blo drugač….

Seksi moški ritka,postavca,oči in tudi dobre ženske.

Si že z žensko šla do konca?

a si poročena ???

fuj to je pa res odvratno, in take fantazije se mi zdijo milo rečeno duševna motnja
poleg tega pa tud ne verjamem, da si “živalca” želi isto kot njena zafrustrirana psihotična gospodarica oz. gospodar

Men je to bolano!

New Report

Close