Seks s kakšno živalco …
Venusss in Alja, ne bodita prevec svetniska. Zdi se mi da je veliko bolj odvratnih stvari, ki se dogajajo okoli nas, kot pa sex z zivalmi. Potrudita se, pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima in preberite malo zgodovine narodov, tako, lahko kar kaki zadnji dve tisocletji. Potem se pa vpraaajmo zakaj so danes nekatere stvari “bolane”, pred stoletji pa je bilo to cisto vsakdanje. Sex z zivalmi pa tudi analno je bil stalna praksa nasih prednikov, danes smo pa cistunski, bla bla bla. Pejte si ga namocit v sveto vodico ne pa razglabljat o stvareh o katerih nimate pojma. Oprostite za pisavo, enostavno mi noce pisat sumnikov,bom moral povprasati mojega racunalniskega guruja za pomoc. -komentar-
o čem točno pa nimam pojma? kaj bi mogla najprej literaturo o sexu z živalmi preštudirat al kaj? pač vem kaj mi je všeč in kaj ne, vprašanje je bilo, če je to rajcig in jaz sem odgovorila, da mi je odvratno
pred stoletji je bilo še marsikaj normalno, kar danes ni več. in kaj bi tipravzaprav rad? nisem ti jaz kriva, če nisi sposoben normalnega spolnega odnosa
No midva z možem sva zadnjič na internetu slučajno vletela na eno stran in gledala kako ženske seksajo s psmi. Par sekund sem bila kar tiho, sicer sem pogledala stran do konca. Zdelo se mi je res nevzgravžno. Posebej ko je babnica psa zadovoljevala oralno, pa ko jo je pes lizal po obrazu. Bljak, fuj… Že tako ali tako ne maram psov, ful smrdijo (posebej iz gobca). Ne vem vse odobravam, to mi je pa res odvratno.
Mater, so eni bolani, ni čudno, da je svet takšen, kot je, fuj, kakšni ljudje so to?! A ni razum tisto, kar nas loči od živali?! Kako bodo taki “ljudje” vzgajali svoje otroke, a jih bodo od majhnega učili, da kužka prvo pobožajo, potem mu ga pof…. To pa se ne sliši lepo, ha? Perverznjaki. Toliko načinov je, da moški zadovolji žensko in obratno, a ne?
Al so pa že vse sprobali, pa jih nič več ne privlači in ne zadovolji?!