Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

midva z mojo sva se dala dol v gaj savni, tipi so popizdili in poklicali turistično vodičko, da smo se dali dol v 4 . noro nažiganje 🙂

V kateri savni pa?

Midva iščeva nekaj v MB. Kaj pozna kdo kaj?

gre kdo v soboto večer v orhidelijo podčetrtek?

Bil v petek v Olimju v japonski.
Tip je punco božal po joški in nežno rajcal.
Potem pa en (bilo nas je še 3 ali 4 zraven), vstane in začne žensko po drugi dojki božat, grickat…
Stvar se je totalno zagrela. Akcija se je vnela, pristopi še drugi, boža po nogah, nato po pički.
Ženska voljna in mehka razširi noge, da jo lahko zaližeš al podrkaš.
Med je kmal prišlo.

Ma kdo kakšno podobno dogodivščino?
Kako prepoznaš žensko, ki je za stvar?

Kolk je bla pa stara? Prvi tip je bil njen partner?

To pa mora bit full kot. Zelo si želim da bi me enkrat več tipov v savni rajcalo in bi si ga drkali na mene.

stanly30 si že našel kakšno savno v Mariboru kjer bi se dogajalo kaj podobnega?

ne drkamo 😉

ce je katera ali pa kateri par za sex v savni ali pa kaj drugega naj mi pise…star sm 18 let,misicaste postave,modre oci,…no pripravlen sm za akcijo z vsako do 45leta…

Bila sta par, stara okoli 30.
Pičko je mela pobrito in vlažno, sočno.

Z mojo imava plan na Fontano v petek zvecer. Zanima me če je tam tud kaj akcje ker sem preletel na hitro pogovor pa nisem nikjer nic kaj zasledil.

Je kdo za akcijo?

Fontana v MB? Po 20.uri? Kok sta stara?

Leta niso pomembna. Pač zanima naju, če se kaj dogaja ali je potrebno obiskati katere druge terme. Nisva še odločena, če bi se spustila v to. Mogoče če bi bilo vzdušje pravilno.

Tudi jaz bi rad probal s parom ali pa posameznikom. Sem fant star 28 let in če je kdo za naj se javi ta teden v Fontani popoldan 🙂

Men je dobr u savni.

imas nekog lepog iskustva iz sauna ,olimija ili nekih drugih

Se najde kakšn par ali posameznica, za kaj vročega v Termah Ptuj? Zunanja savna je diskretna in čaka na packarije 🙂 [email protected]

Ful bi rad probal sex v savni, če je katera za se javi. Sem pa fant star 27 let iz ok MB. 🙂

Jeste li bili sami na vodene krevete i u jakuzi ili je bilo jos koga tamo?

na vodenim krevetima smo bili sami a u jakuziju nismo bilo ih je vise ,imate li vi slicnog iskustva?

Imamo, bili smo par puta, ali nismo videli ni jedan par da ima sex, samo prosli put u jakuzi je jedan par imao sex pored nas. A kakva su vasa iskustva? Mi smo probali u jakuzi, sauni, na vodenim krevetima. Vama vise odgovara da budete sami ili?

Gre kdo v soboto v orhidelijo? Moja je potrebna, jaz pa tudi 🙂

Možda mi odemo

Šli bomo tudi v soboto, ali imate načrt?

Jackuzzi in vodne postelje. Pari se dajmo skupaj vlezt, ker polno tipov hodi okoli 🙂

jacuzzi smo poskušali, vodne postelje ne …

New Report

Close