Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Jutri v savna svetu po 17. uri če bo kaka deklica za mal uživancije. 🙂 Ne bom se opisoval me boš že zagledala 🙂

Aja savna svet terme čatež 🙂

Pozdravljena

Sem resen, urejen, diskreten 50 leten moški iz okolice Ljubljane. Zelo rad bi vaju spoznal. V kolikor me bosta sprejela nam je lahko zelo lepo. Ptredvsem pa si želim poznanstvo na daljši rok in ne samo enkratno srečanje.

Lp

Terme Olimia so postale prava katastrofa. Vse polno pedrov iz hrvaške – kam pogledaš nek peder takoj za tabo. To so izkušnje zadnjih 3eh obiskov (lani je še bilo znosno), letos pa si sploh ne upam, več vstopit v turško savno, ker so not zalepljeni kot da je njihova. Ampak pol začneš malo gledat na okoli, pa vidiš, da kam pogledaš – pedri. A priporočate kakšne druge savne, kjer ni toliko teh ritopikecov.

Res je, prav nadlezni so. Meni osebno veckrat kak sledi iz savne v savno, na pocivalisce, pod tus, da direkt vidis, da ni nakljucno srecanje.

Jutri Atlantis dopoldan, parček za opazovanje mogoče kaj več, pustimo se presenetit!
Jaz 165 on 170+(močnejše postave)

P.S pa on nič ne ve še kam greva! Presenečenje zanj!
Lahko tudi posameznica za opazovanje!
Posamezniki pridejo naslednjič na vrsto!

Je katera za savno danes v Atlantisu? Kontakt na zasebno

Vaš link

savna v sob. 20.4. za igrice tako al drugače
Kje se dobimo… Laško, Zreče, Topolščica, Olimje….?

V kateri savni je polno pedrov… v Orhideliji ali v Termaliji ?
Ali jih je v obeh polno?

v obeh delih jih najdeš. V zadnjem času pa je v orhideliji polno tipov, ki so prav nadležni. In to prihajajo v skupini ali pa se poznajo. Zasedejo vse postelje in potem zijajo da ti slabo rata. Nobene privatnosti ni več. Katastrofa.

Danes sem imela namen iti v tivoli proti veceru okoli 8-9 ce nimasta s partnerjem nic drugega v planu se lahko pridruzita

ojla, jaz grem v ponedeljek

gre kdo v ponedeljek ob cca 14 v savno atlantis

v savnah najdeš pedrov koliko hočeš. Me ne motijo in včasih jih gledam kako se obdelujejo. Tudi moja nima nič proti

Danes vsi v savna park Term Čatež…luštn bo 😀

Gre kdo v soboto 6 julija v Orhidelijo? popoldan bova tam, akcija na polno. 😀

Midva bova tam že dopoldan. Kje se dobimo?

Danas Orhidelia 21:00. Netko za zabavu?

Sam za zabavo. Kako vaju prepoznam?

Nisam bila dugo na forumu,Tristan je sve lepo napisao.U Orhideliji idemo cesto i uvek je lepo i zanimljivo,bili smo i prosli vikend.Volimo i ja i muz opustenost i ne smeta nam sto setaju goli,i mi to radimo u prostoru gde su saune.Jakuzi je mesto gde se bas moze opustiti,da istina je poneko pokusa da me dotakne,ali sve je diskretno i kulturno i prija mi kad osetim da me neko pozudno gleda ili dira dok sam u jakuziju vodenim krevetima ili sauni .Najvise je bilo nekih konkretnih aktivnosti u zelenoj sauni ,mracna je i ima puno prostora,sve sto se dogadjalo bilo je na zadovoljstvo svih koji budu u sauni jer pazimo da se niko ne oseca povredjen.U Orhideliji nikad nije dosadno a tako lepo i opusteno.

Nisam bila dugo na forumu,Tristan je sve lepo napisao.U Orhideliji idemo cesto i uvek je lepo i zanimljivo,bili smo i prosli vikend.Volimo i ja i muz opustenost i ne smeta nam sto setaju goli,i mi to radimo u prostoru gde su saune.Jakuzi je mesto gde se bas moze opustiti,da istina je poneko pokusa da me dotakne,ali sve je diskretno i kulturno i prija mi kad osetim da me neko pozudno gleda ili dira dok sam u jakuziju vodenim krevetima ili sauni .Najvise je bilo nekih konkretnih aktivnosti u zelenoj sauni ,mracna je i ima puno prostora,sve sto se dogadjalo bilo je na zadovoljstvo svih koji budu u sauni jer pazimo da se niko ne oseca povredjen.U Orhideliji nikad nije dosadno a tako lepo i opusteno.

Si za kaj vročega? Daš kak kontakt….

Pozdrav JAKUZI PAR NS, i mi volimo otići u Orhideliu, privlače nas iste stvari, jedino do sada nismo videli nikakvu akciju u zelenoj sauni. koji jakuzi vam je omiljen? Ako želite da podelimo neka iskustva možemo razmeniti kontakt?

New Report

Close