Sex v savni
Sva bila s partnerko pred prazniki par dni v orhidelii in sem pričakoval več (vsaj glede na tu zapisano). V nobeni od savn se ni nič dogajalo (ne v orhidelii ne v termalii, npr. v zeleni parni savni), prav tako ne v jacuzziju. Edino kar je bilo, je bila neka akcija na vodnih posteljah, pri čemer pa je 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prisotnih bilo starejših moških, ki so se zadovoljevali. Sem mislil, da bo več parov, tudi morda kak mlajši par in da ne bo pač večina moških, ki hodijo okoli in se zadovoljujejo. Morda pa sva bila samo v napačnem času…kakšno drugo mnenje?
Sva par srednjih let. Iščeva ŽENSKO, ki bi se nama pridružila v savni in naju opazovala, če pa preskoči iskra pa lahko kaj več 🙂 Dne 21.3.2020 bova v termah Olimje – orhidelija, termalija kjer imama rezervirano sobo za prenočitev. Bodi stara do 45 let.
piši na [email protected]
ko berem tele vaše prigode v savnah, jakuzijih in podobno si ful zaželim da bi kdaj kje opazil kako akcijo, ali bil celo v njej udeležen. Moram pa priznati da me bolj mika to. Naprimer ko bi bila z mojo nekje v jekuziju in bi kakšen tip začel mojo osvajat pred mano. z osvajanjem mislim tudi na kaj več otipavanje, itd pol pa da se mu moja prepusti do konaca, seveda vse pred mojimi očmi.
Te ma a ne? Sam najprej boš moral naredit OŠ, zlezt iz maminega naročja, se naučit pisat, šele potem te bodo pa mogoče spustil v wellness v rednem času obratovanja, torej izven časa matinej, ki jih organizirajo za družine z otroki.
Ti pa verjamem, da si sit tistih animacij z backom Jonom, vlakcem Petrom in “Spandžijem”. Če si imel s tisto ” da bi se z mojo pred mano” v mislih svojo mamo, ti tega ne priporočam. Ker se bodo travme kotalile iz najstniških let, prek dvajsetih v trideseta in iz te trica dekade v štirideseta, kjer boš spoznal, da se lahko vroča želja doživetja v jacuzziju, sprevrže v življenjsko moro.
Skratka. Najprej kakav, potem obstgarten, potem Bacek Jon in šele potem Gremo mi po svoje.
Srečno.
Če je kera potrebna… [email protected]
Diskretno!!! …ostalo se zmeniva preko mejla.