Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Kaksen par danes v orhideliji.za opazovanje

20.12. Bom v Orhideliji. Bo kakšen par ali ona za kaj porednega?

Boš spet brisače ukradel….

Boš spet brisače ukradel….
[/quote]

🤣🤣🤣 mogoče tudi

Hello, jaz pa ne bom nič ovinkaril…če je kakšna potrebna in si želi moškega, samo za hiter s*ks, brez obljub, imen… bla bla bla…v petek bom v savnah paradiso dobova približno med 14 in 19…

Midva greva v Paradiso jutri v soboto 7.12.. Akcija garant!

Hej, djevojka i ja idemo u Olimiu od 13-15.12 , oboje rane 30te, sportskog izgleda.
Ja sam otvoren za swing, njoj bi to bilo novo. Kada i gdje je najbolje probati nesto unutar Olimia?

hej, kdaj bosta tam, dopoldan v petek npr.? lahko se vidimo, če povesta kako in kdaj vaju najdem 😉 brez obveznosti, smo enkih starosti (29), sport postava.

Petak navecer. Idemo prvi puta tako da ne znamo bas sta se i gdje dogada 🙂 .
Djevojka je dosta neodlucna tako da ne obecajem nista.

Danes kdo v orhideliji?

Danes bom v orhideliji.kaksen par ali dama za opazovanje ali kaj vec na vodnih posteljah

We are planning to visit the Orhidelia for a first time. We would like to have some fun there.
Any experience where the action is going on and what is the best day and time to be there.

Sva bila s partnerko pred prazniki par dni v orhidelii in sem pričakoval več (vsaj glede na tu zapisano). V nobeni od savn se ni nič dogajalo (ne v orhidelii ne v termalii, npr. v zeleni parni savni), prav tako ne v jacuzziju. Edino kar je bilo, je bila neka akcija na vodnih posteljah, pri čemer pa je 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prisotnih bilo starejših moških, ki so se zadovoljevali. Sem mislil, da bo več parov, tudi morda kak mlajši par in da ne bo pač večina moških, ki hodijo okoli in se zadovoljujejo. Morda pa sva bila samo v napačnem času…kakšno drugo mnenje?

Ne, tako to zgleda v orhideliji. Katastrofa je ratalo. Starih vsiljivih tipov ko listja in trave, med njimi en kup pedrov. Tu pa tam se najde kdo, ki ni vsiljiv, vedno manj parov. Razumljivo, ker so moški res nadležni.

Kaj pa je zdaj popularno?

Zelo zanimivo

Živjo, italijanski par sva, od 30. januarja do 1. februarja smo v toplicah Olimia.
Iščemo par za spolne igre, ne za samske moške.
Hvala in dovolite

Sva par srednjih let. Iščeva ŽENSKO, ki bi se nama pridružila v savni in naju opazovala, če pa preskoči iskra pa lahko kaj več 🙂 Dne 21.3.2020 bova v termah Olimje – orhidelija, termalija kjer imama rezervirano sobo za prenočitev. Bodi stara do 45 let.
piši na [email protected]

ko berem tele vaše prigode v savnah, jakuzijih in podobno si ful zaželim da bi kdaj kje opazil kako akcijo, ali bil celo v njej udeležen. Moram pa priznati da me bolj mika to. Naprimer ko bi bila z mojo nekje v jekuziju in bi kakšen tip začel mojo osvajat pred mano. z osvajanjem mislim tudi na kaj več otipavanje, itd pol pa da se mu moja prepusti do konaca, seveda vse pred mojimi očmi.

Te ma a ne? Sam najprej boš moral naredit OŠ, zlezt iz maminega naročja, se naučit pisat, šele potem te bodo pa mogoče spustil v wellness v rednem času obratovanja, torej izven časa matinej, ki jih organizirajo za družine z otroki.

Ti pa verjamem, da si sit tistih animacij z backom Jonom, vlakcem Petrom in “Spandžijem”. Če si imel s tisto ” da bi se z mojo pred mano” v mislih svojo mamo, ti tega ne priporočam. Ker se bodo travme kotalile iz najstniških let, prek dvajsetih v trideseta in iz te trica dekade v štirideseta, kjer boš spoznal, da se lahko vroča želja doživetja v jacuzziju, sprevrže v življenjsko moro.

Skratka. Najprej kakav, potem obstgarten, potem Bacek Jon in šele potem Gremo mi po svoje.

Srečno.

Danes (petek) zvečer bom v orhideliji. 35 let, športne postave. Kakšen par ali punca za druženje? PM me.

Mogoce jutri kaksen par v rimskih termah? Med 12 in 18 boma tam… javita tukaj.

EJ JE KAKSNA ZA KONC MESECA

JE KASNJA ZA SEKS BREZ OBVEZNOSTI V OLIMJU OD 21 DO28

Če je kera potrebna… [email protected]

Diskretno!!! …ostalo se zmeniva preko mejla.

New Report

Close