Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Ta konec tedna nas bo kar nekaj tam … mogoče kakšna pade 🙂

Terme Olimje EPP. Dejte ga nehat srat s tem kvazi ekspres seksom. To piše Počivalšek z Ministrstva za gospodarstvo, vi pa nasedate in hodte trdokurccni tja sline cedit.

Špela s a ti greš velikrat tja

spelca si ena od tistih

S kolegicami grem v 1x letno za wend.

Špelas V kateri hotel greste?

Pa ste za akcijo s kakšnim parom?

kdaj sta za akcijo

Torek, 29.9.2020 – blowjob v savni, masaža z oljem limonine trave, nadaljevala sva v moji sobi v hotelu.
če želiš ponoviti, se mi javi na mail : [email protected]

P.s. Da bom vedela da si pravi ti bom zastavila eno ne preveč težko vprašanje.

Je danes kateri dolgčas v Olimju?

Pozdrav,nismo bili u Sloveniji jer su ogranicenja COVID19.Nedostaje nam opusteno i uzbudljivo druzenje sa istomisljenicima.Ima sexa u Orhideliji vise nego se pise ovde na forumu,mi smo bas aktivni i opusteni.u Orhideliji je uvek zabavno i vreme proleti.Jedva cekamo da se situacija malo smiri pa da dodjemo.Ne volim ako se neko folira,i negira uzbudjenost u saunama,jakuzuju,vodenim krevetima itd,samo mali dodir razbukta strast i sex je neminovan.Izvinjavam se i nebi volele nekog da vredjam ili smetam ali uvek radimo to na zadovoljstvo ptisutnih ili ko nam se prikljuci ne ometajuci niciji mir.Stvarno je u Orhideliji super.Pozdrav i vidimo se uskoro!

Kdaj greš?

Gre katera v savno so ponovno odprte👌

Cisto slucajno sem naletel na ta post o savni. Poslal sem ti email.. namrec jaz sem ta fant iz savne in bi te tudi z veseljem se kdaj videl. Namig: Ko sem ti sesal bradavičke, sem dobil še belo sladico 😉

A je že bil kdo zadnje čase v Orhideliji? Se dogaja kaj zdaj, ko so samo hotelski gostje?

Kakšno je kaj vzdušje te tedne v orhideliji? Ta vikend pridem za eno nočitev.

Meni ni neke fore trenutno, ker je preveć drkanđjij in homičev.

Jaz bom ta vikend v Olimjah.

Delajo saune  v olimljah

how to get sildenafil online https://pharmaceptica.com/

gre kaka lepa ženska v Orhidelijo v prihodnosti? 

Rad bi si ga drkal pred tabo v savni. Sem mlad atletsko grajen moški

A bo jatera v olimjah od 17.7 naprej

a bo katera v olimjah ta vikend

Živjo se zanimam

Je kaksna bejba za sex do 50 let

New Report

Close