Sex v savni
Pozdravljeni pari in dame.. Od četrtka 29.07.2021 sem v Podčetrtku čez vikend imam najet apartma in bom pretežno v Orhideliji. V kolikor je katera samska dama ali par v želji spoznati skuliranega v celoti zdravega( tudi mentalno) in postavnega moškega, ki se dogovorjenega in dogovora držim se javi/ta vse je spontano ob medsebojni simatiji in seveda Diskreteno.. Lp
25.!
kontakt [email protected]
Eni in isti butli, praktično mulci, ki objavljate, prav po načinu pisanja se vidi. Raje se eni pošteni, srčni ženski dobro posvetite in si ustvarite družino namesto da pri 25-30 letih iščete Hiv po savnah.
Me prav zanima kako uničeni ste iz otroškega časa, da morate sedaj fukat po savnah in iskat babe na tak način ker mislite da ste s tem neki carji, jebači.
Pfuj, res.
To nedeljo na noč čarovnic pride deset samskih čarovnic v Atlantis v savne in termalni svet.
Iščemo korenjake za draženje za našo mladoporočeno, vseh ostalih devet samskih ptičk pa bo na voljo za vstop v vse luknjice. Dobrodošlo tudi samo opazovanje in skupinsko raj*anje.
Tam bomo od odprtja do večera.
Dekliscina, 29.10.2021 ob 10:07
To nedeljo na noč čarovnic pride deset samskih čarovnic v Atlantis v savne in termalni svet.
Iščemo korenjake za draženje za našo mladoporočeno, vseh ostalih devet samskih ptičk pa bo na voljo za vstop v vse luknjice. Dobrodošlo tudi samo opazovanje in skupinsko raj*anje.
Tam bomo od odprtja do večera.
Povej več…
Iščem prijatelja za pogovore in občasno popestritev s skupinskim druženjem, seksom.
Brez obveznosti da bi to v karkoli vodilo, iščem nekoga, ki je sposoben normalnega komuniciranja o vsakdanjih rečeh in občasnega sproščenega druženja v živo. Nekoga da si popestrim dolgočasne dneve in v primeru da mu to ne bi več ustrezalo, zna tudi kulturno zaključiti debato. Povsem zaupno in diskretno!
Bodi star med 30 in 35 let.
Piši na [email protected]
Je kera punca/damali ali par v Orhideliji?
Sem mlad, visok in postaven fant… Javite se