Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Živjo si zakaj vrocega

Danes bi šel v saune orhideljo ,bo kaksna dama tam da se opazujeva pa rejcava.lahko tudi kaksen par.

069 685 117

Pozdravljeni pari in dame.. Od četrtka 29.07.2021 sem v Podčetrtku čez vikend imam najet apartma in bom pretežno v Orhideliji. V kolikor je katera samska dama ali par v želji spoznati skuliranega v celoti zdravega( tudi mentalno) in postavnega moškega, ki se dogovorjenega in dogovora držim se javi/ta vse je spontano ob medsebojni simatiji in seveda Diskreteno.. Lp

Call me.

Gre kaksen par ali ženska v Terme Tuhelj(16.8-18.8.21?)

I feel the same about you too

V Laškem ta vikend kdo za akcijo 11.9. Od 12h naprej

24i 25.9 smo u Olimiji, par 30 god. Netko za gledanje ili akciju?

Može 24. Kontakt: prijazenpob @ gmail . com

25.!

kontakt [email protected]

Zdravo bi šla kaksna z menoj v saune orhidelijo v olimlje,dezevno vreme kot nalasc za obisk saune,ce si osamljena se javi.

069 685 117

Eni in isti butli, praktično mulci, ki objavljate, prav po načinu pisanja se vidi. Raje se eni pošteni, srčni ženski dobro posvetite in si ustvarite družino namesto da pri 25-30 letih iščete Hiv po savnah.

Me prav zanima kako uničeni ste iz otroškega časa, da morate sedaj fukat po savnah in iskat babe na tak način ker mislite da ste s tem neki carji, jebači.

Pfuj, res.

Cause  the feelings are mutual.

To nedeljo na noč čarovnic pride deset samskih čarovnic v Atlantis v savne in termalni svet.

Iščemo korenjake za draženje za našo mladoporočeno, vseh ostalih devet samskih ptičk pa bo na voljo za vstop v vse luknjice. Dobrodošlo tudi samo opazovanje in skupinsko raj*anje.

Tam bomo od odprtja do večera.

Odgovor na objavo uporabnika
Dekliscina, 29.10.2021 ob 10:07

To nedeljo na noč čarovnic pride deset samskih čarovnic v Atlantis v savne in termalni svet.

Iščemo korenjake za draženje za našo mladoporočeno, vseh ostalih devet samskih ptičk pa bo na voljo za vstop v vse luknjice. Dobrodošlo tudi samo opazovanje in skupinsko raj*anje.

Tam bomo od odprtja do večera.

Povej več…

Ne morem verjet, da kdo nasede na to…

Zdravo,je kaksna ženska da bi šla skupaj v toplice na kopanje in v saune,sem 47 letni moški,lahko si starejsa tudi mocnejse postave,samo da gres rada v sauno,ce si za se javi.069 685 117

Ziv, danes med 15 in  in 18 uro, v atlantisu ce bo kera za klepet pa druzenje 👌

Danes popoldne kakšna za malo “fun things” v savnah Paradiso? 😀

Iščem prijatelja za pogovore in občasno popestritev s skupinskim druženjem, seksom.

Brez obveznosti da bi to v karkoli vodilo, iščem nekoga, ki je sposoben normalnega komuniciranja o vsakdanjih rečeh in občasnega sproščenega druženja v živo. Nekoga da si popestrim dolgočasne dneve in v primeru da mu to ne bi več ustrezalo, zna tudi kulturno zaključiti debato. Povsem zaupno in diskretno!

Bodi star med 30 in 35 let.

Piši na [email protected]

Zdravo sem v orhideliji kaksen par ali ona za opazovanje ali kaj vec.

069 685 117

I miss you

I miss you

I miss you

I miss you

I miss you

I miss you

Pride katera danes v svet savn Termalija Olimije za družbo 😊

Do 35let 😜

Hvala punce! Super ste bile 😊 lepo vas je bilo spoznati

Je kera punca/damali ali par v Orhideliji?

Sem mlad, visok in postaven fant… Javite se

[email protected]

New Report

Close