Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

https://rollbit.com/referral/rollbitsanta

Zdravo bo danes kaksna starejsa  v orhideliji,ali pa par da se mal opazujemo pa rajcamo na vodnih posteljah

12.12. od cca 12h dalje, savna Larix/Ramada Kranjska Gora.

Zdravo kaksna starejsa dama za v sauno,olimlje ,atlantis,ali kam drugam,javi se

069 685 117

Jutri kakšna v Orhideliji nekje med 14. in 18.00?

Iščem njo za diskretna srečanja v savni. Brez obveznosti! Dogovoriva se le za kraj, datum in uro. Če se zagledava se…drugače ne in uživava v savni vsak zase. Kontakt: [email protected]

Od 4 do 6.3. bom v terme čatež, družba, kakšen pir,…

Zanima me kako je v rimskih termah. Kdaj se splaca kaj it?

jutri popoldne savne terme paradiso? anyone? 😀

Opala

Je kdo kdaj res seksal z neznancem/neznanko v savni?  Se komu da napisat realno zgodbo?

Je bilo kdaj kaj nepozabnega?

Jas  sem enkrat bil v tuplicah sicer   ko smo šli zadnji večer v notranji bazen   so se zaposleni   metali ter se božali   .

Vendar kolegica nas je samo gledala   ko smo se kopali   sicer ne vem zakaj ni prišla v bazen  .

No  par let prej mi je govorila da bi rada bi  z menoj seksala   .

Sicer ko je bila prilika  pa ni hotela da bi jo   slatal   ali poljubljal   saj nič ni takega   .

No če gre moja najdražja ljubezen  z menoj plavat jo nosim po bazenu saj se imava resnično močno rada   .

Ce se najde kakšna ali par ki je za sem v orhideliji od 5.9. do 11.

A bo kdo jutri v aquaparku v Žusterna? Mi2 bova sexala

Jas sem enkrat   z mojo punco   na morju v bazenu   ko sva plavala   in sicer    meje punca prijela v objem potem me hotela poljubljati sem jo prijel za  trebuh ter mi rekla da ji lahko odpnem kopalke da jo bi   poljubil po joškah  .

Sicer   ali ni to normalno če se imata dva zaljubljenca srčno rada da potem v bazenu   malo probata delati   .

Pridi v savno v olimije bom na razpolago v sredo 24.08.2022 bom celi dan poišči me po savnah rada seksam upam da prideš rabim trdega čaw

Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 24.08.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw

Bi bila katera zainteresirana za skupni obisk privat wellnesa za celo noč ali pa samo za par veselih uric? piši…[email protected]

🙂

Prid jutri v saono tuhelj

Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 7.9.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw

Odgovor na objavo uporabnika
Potrebna 33, 31.08.2022 ob 23:15

Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 7.9.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw

Pozdravljena a je bilo kaj sreče

uituizt

V soboto bi seĺ v olimlje v sauno,bi sla kaksna ženska zraven,lahko tudi par,sem 47 letni moški poklicite na 069 685 117,kar pogumno ne grizem

Moja tasca gre tja. Izvolis.

Oh kako imam rada mojega Modrega vraga.

👩‍🦳

Sutra 10.09.2022 Terme Paradiso popodne imali nekoga? Mi smo par i idemo u onaj FKK bazen da se sexamo pa ako netko želi doć gledati…

New Report

Close