Sex v savni
Iščem njo za diskretna srečanja v savni. Brez obveznosti! Dogovoriva se le za kraj, datum in uro. Če se zagledava se…drugače ne in uživava v savni vsak zase. Kontakt: [email protected]
Jas sem enkrat bil v tuplicah sicer ko smo šli zadnji večer v notranji bazen so se zaposleni metali ter se božali .
Vendar kolegica nas je samo gledala ko smo se kopali sicer ne vem zakaj ni prišla v bazen .
No par let prej mi je govorila da bi rada bi z menoj seksala .
Sicer ko je bila prilika pa ni hotela da bi jo slatal ali poljubljal saj nič ni takega .
No če gre moja najdražja ljubezen z menoj plavat jo nosim po bazenu saj se imava resnično močno rada .
Jas sem enkrat z mojo punco na morju v bazenu ko sva plavala in sicer meje punca prijela v objem potem me hotela poljubljati sem jo prijel za trebuh ter mi rekla da ji lahko odpnem kopalke da jo bi poljubil po joškah .
Sicer ali ni to normalno če se imata dva zaljubljenca srčno rada da potem v bazenu malo probata delati .
Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 24.08.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw
Bi bila katera zainteresirana za skupni obisk privat wellnesa za celo noč ali pa samo za par veselih uric? piši…[email protected]
🙂
Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 7.9.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw
Potrebna 33, 31.08.2022 ob 23:15
Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 7.9.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw
Pozdravljena a je bilo kaj sreče