Sex v savni
Iščem njo za diskretna srečanja v savni. Brez obveznosti! Dogovoriva se le za kraj, datum in uro. Če se zagledava se…drugače ne in uživava v savni vsak zase. Kontakt: prijazenpob@gmail.com
Jas sem enkrat bil v tuplicah sicer ko smo šli zadnji večer v notranji bazen so se zaposleni metali ter se božali .
Vendar kolegica nas je samo gledala ko smo se kopali sicer ne vem zakaj ni prišla v bazen .
No par let prej mi je govorila da bi rada bi z menoj seksala .
Sicer ko je bila prilika pa ni hotela da bi jo slatal ali poljubljal saj nič ni takega .
No če gre moja najdražja ljubezen z menoj plavat jo nosim po bazenu saj se imava resnično močno rada .
Jas sem enkrat z mojo punco na morju v bazenu ko sva plavala in sicer meje punca prijela v objem potem me hotela poljubljati sem jo prijel za trebuh ter mi rekla da ji lahko odpnem kopalke da jo bi poljubil po joškah .
Sicer ali ni to normalno če se imata dva zaljubljenca srčno rada da potem v bazenu malo probata delati .
Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 24.08.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw
Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 7.9.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw
Potrebna 33, 31.08.2022 ob 23:15
Bilo kateri je potreben naj pride v sredo 7.9.2022 v terme olimije v savne bom celi dan v savnah rada bi seksala in se predajala užitkom prosim pridite vsi potrebni rada imam v troje ali pa še več vse bom obdelala nebo vam žal me boste našli pridite kr v savni do mene itak si jo bom kr naprej rajcala pridite čaw
Pozdravljena a je bilo kaj sreče