Sex v savni
zakaj pa ne, 28.12.2022 ob 17:50
Parcek501, 28.12.2022 ob 17:33
Zaenkrat samo opazovanje. Zunanja solna savna
Ti si ga na roko. Jaz ostanem zraven. Zazeljeno da si obdarjen
midva z mojo sva včeraj prvič v turški savni sprobala malo intime. Zelo je pasalo!
Ona je segla po mojem korenjaki ki se je nabreknil v sekundi. Rahlo ga je delalo, nato sem probal njeno muco s prsti in je bila ko slap.
Sklonila se je in mi ga fafala…jaz sem bil takoj na cilju v njena usta, nato pa si še je sama naredila vrhunec…. Imenitna izkušnja.
Z mojo sma včeraj prvič v turški savni uživala intimno. Najprej sva samo sedela, nakar je roko položila na mojega korenjaka ki se mi je takoj nabreknil. Rahlo in počasi ga je začela drkati. Med tem sem tudi jaz probal s prti njeno muco, ki je bila ko slap! Začel sem tudi jaz nežno masažo po poti in tu pa tam prst porinil globoko. Ko se je sklonila in ga začela fafati, ni bilo potrebe po zavlačevanju,. Lepo mi je prišlo v njena usta…nato si je sama dokončala svoj vrhunec, ki je prav tako bil hiter!
Noro lepa izkušnja v glavnem…probajte s svojo drago.
Lp
Pozdravljeni,
za opazovanje naju lahko kontaktirate na sc: opazovanje ali mail: [email protected]. Sva par. Vecina casa v rimskih termah. Lp
včeraj v atlantisu je bilo super. bili so trije tipi in so si ga zdrkali na naju, jaz sem si s spermo namazala mojo šečpljkico, prijateljica pa je enemu pofafala in pogoltnila. en je bil pa 50 letni tip in si ga je zdrkal na najine joškice. pol sva si jo še mencali, saj so bili v savnah še drugi tipi, ki pa niso upali nič, so se smejali in smo prijetno klepetali, so pa vsi imeli trdega. ponovimo drugi teden.