Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Sem samska vitka črnolaska z pobrito češpljico, v petek po 18 uri savna paradiso, sem za opazovanje, lahko si ga boste zdrkali name ali vame , v usta, lahko vas je več, debeli in plešasti ne pridete v poštev, leta niso pomembna, seks za prvič ne pride v poštev. lahko si jo tudi zmencam za vas.

Odgovor na objavo uporabnika
zakaj pa ne, 28.12.2022 ob 17:50

Parcek501, 28.12.2022 ob 17:33

Zaenkrat samo opazovanje. Zunanja solna savna

kako zgleda to opazovanje, da bo tvoja razkrečila mednožje in pokazala pi….., jaz pa si ga zdrkam nanjo, ti greš pa tačas ven

Ti si ga na roko. Jaz ostanem zraven. Zazeljeno da si obdarjen

Parcek501, 28.12.2022 ob 18:08

Ti si ga na roko. Jaz ostanem zraven. Zazeljeno da si obdarjen

Ce je energija pa da smo si simpaticni lahko tudi malo dotikanja?

Odvisno.

midva z mojo sva včeraj prvič v turški savni sprobala malo intime. Zelo je pasalo!

Ona je segla po mojem korenjaki ki se je nabreknil v sekundi. Rahlo ga je delalo, nato sem probal njeno muco s prsti in je bila ko slap.

Sklonila se je in mi ga fafala…jaz sem bil takoj na cilju v njena usta, nato pa si še je sama naredila vrhunec…. Imenitna izkušnja.

Z mojo sma včeraj prvič v turški savni uživala intimno. Najprej sva samo sedela, nakar je roko položila na mojega korenjaka ki se mi je takoj nabreknil. Rahlo in počasi ga je začela drkati. Med tem sem tudi jaz probal s prti njeno muco, ki je bila ko slap! Začel sem tudi jaz nežno masažo po poti in tu pa tam prst porinil globoko. Ko se je sklonila in ga začela fafati, ni bilo potrebe po zavlačevanju,. Lepo mi je prišlo v njena usta…nato si je sama dokončala svoj vrhunec, ki je prav tako bil hiter!

Noro lepa izkušnja v glavnem…probajte s svojo drago.

Lp

dve prijateljici bova jutri po 18 uri v atlantisu. radi bi opazovali kakega tipsona, ki bi si ga drkal na naju. tudi več vas je lahko. če nama boš všeč jo p0kaževi in si jo zrjacavi do orgazma. ena dolgolasa rjavolasa druga kratkolasa črnolasa.ok postavci.25 in 28

danes vaju pa ni bilo v rimskih

zdravo, dolazite sutra u olimiu?

Kdo za opazovanje jutri v Laškem?

Hvala tisteemu ki je je opogumil v solni savni v rimskih in si ga zdrkal

Zdravo kakšen par ali sama punca danes u Laškem ali Rimskih toplicah. Za opazovanje rajcanje …

Popoldne po 17 uri.

Po 18.00 uri v Harmoniji sva par rada bi za njo da si ga zdrkas lahko tudi dotikanje, seveda ob moji navzocnosti.

sva na visecih posteljah, ce imas rad gozdičke pridi zraven na klepet ob čaju pa se kaj zmenimo

A danes prideš po 18h

Kak par ali punca danes v thermani Laško?

Tam bom cel dan.

Pozdravljeni,

za opazovanje naju lahko kontaktirate na sc: opazovanje ali mail: [email protected]. Sva par. Vecina casa v rimskih termah. Lp

Pač ne hodi v savne

Najboljšo savno so uničili.

včeraj v atlantisu je bilo super. bili so trije tipi in so si ga zdrkali na naju, jaz sem si s spermo namazala mojo šečpljkico, prijateljica pa je enemu pofafala in pogoltnila. en je bil pa 50 letni tip in si ga je zdrkal na najine joškice. pol sva si jo še mencali, saj so bili v savnah še drugi tipi, ki pa niso upali nič, so se smejali in smo prijetno klepetali, so pa vsi imeli trdega. ponovimo drugi teden.

Dragi moji, SREČNO 2023 vam želim! Naj bo vroče, spolzko in zelo mokro 🤤😋🥂💪😉

RADA DAM 40 kje si?

Samska vitka črnolaska?

Dve prijateljici?

Bo katera morda jutri, 2 januarja v Atlantisu? 😉

SREČNO 2023

Bo kakšen par ali posameznica danes u Laškem ali Rimskih?

51 let rad opazuje božam rajcam…

51 let rad opazujem rajcam božam….

g7savnaxxx, 01.01.2023 ob 08:23

Dragi moji, SREČNO 2023 vam želim! Naj bo vroče, spolzko in zelo mokro 🤤😋🥂💪😉

RADA DAM 40 kje si?

Samska vitka črnolaska?

Dve prijateljici?

Bo katera morda jutri, 2 januarja v Atlantisu? 😉

danes po 18 uri bovi v rimskih, moški vabljeni.

par ona 21 on 25, ona si želi, da bi si ga moški zdrkali nanjo na njeno tamalo in joškice. seksa ni. naj vas bo čimveč. jaz bom opazoval. mogoče kateremu pusti, da ji spusti v usta. bodi zdrav.. harmonija proti večeru.

par bo, 02.01.2023 ob 11:20

par ona 21 on 25, ona si želi, da bi si ga moški zdrkali nanjo na njeno tamalo in joškice. seksa ni. naj vas bo čimveč. jaz bom opazoval. mogoče kateremu pusti, da ji spusti v usta. bodi zdrav.. harmonija proti večeru.

Kolk ima velike joškice🙂😋

V soboto 7.1. Bova v harmoniji, pridita se imamo lahko super

New Report

Close