Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Živjo

Kako je v Atlantisu s parčki? S partnerjem bi rada spoznala kakšen lušten par, star od 35 do 45  let, da bi šli kdaj skupaj v savno, mogoče tudi  kaj več… nimava še tovrstnih izkušenj, naju pa zelo mika, da bi poskusila. Ali je tukaj kakšen podoben parček, ki sanjari o tem in še nima izkušenj?

Odprta sva tudi za bisx ženske, ni nujno da ima partnerja ali partnerko

I mi maštamo o tome. Mi smo par ona 41,on 43.

Odgovor na objavo uporabnika
Nikki938, 02.01.2023 ob 18:45

Živjo

Kako je v Atlantisu s parčki? S partnerjem bi rada spoznala kakšen lušten par, star od 35 do 45  let, da bi šli kdaj skupaj v savno, mogoče tudi  kaj več… nimava še tovrstnih izkušenj, naju pa zelo mika, da bi poskusila. Ali je tukaj kakšen podoben parček, ki sanjari o tem in še nima izkušenj?

Zivjo midva sva tudi bolj neizkusen par 34 43 pa naju malo vlece v to smer (zaenkrat hodiva v razlicne savne ampak za enkrat se nobene priloznosti, kot tukaj pisejo na forumu😅).

v soboto 7.1. Planirava spet proti veceru v kaksno savnico ce zelita se lahko nakljucno srecamo pa kaksno recemo ce si bomo simpaticni😉

včeraj naju je presenetilo kar 9 moških, eden je imel majhnega kot čevapčič, špricnilo mu je pa veliko in to glih na najine češpljice. tole bova ponovili konec tedna.

Kam hodita v savno?

14.1 bova v Atlantisu, bolj proti večeru, če bosta naključno tam🙂

Ivma0105, 02.01.2023 ob 23:41

I mi maštamo o tome. Mi smo par ona 41,on 43.

Kam hodita v savno?

Nikki938, 03.01.2023 ob 08:37

14.1 bova v Atlantisu, bolj proti večeru, če bosta naključno tam🙂

Mogočepakajveč

sma par je kak kandidat da bi nama delal družbo v savni terme paradizo kak vikend?

ja z veseljem, sem veckrat v paradisu. lahko tudi ta petek

kok si star?

35 let

upam da vaju ne moti, ker imam malega, bolj kot čevapčič, ampak špricnem pa dosti. a si ga bom lahko zdrkal na pišo od tvoje

V vednost, zadnjega komentarja nisem napisal jaz, ampak nekdo, ki ima očitno travme zaradi svojega patetično majhnega penisa.

Email Nikki 938?

We are 35-41 couple

Cutecouple, 03.01.2023 ob 20:10

Email Nikki 938?

[email protected]

Nikki938, 03.01.2023 ob 21:26

[email protected]

Hvala! 🙂

Terme Paradiso

dve prijateljici, 03.01.2023 ob 08:24

včeraj naju je presenetilo kar 9 moških, eden je imel majhnega kot čevapčič, špricnilo mu je pa veliko in to glih na najine češpljice. tole bova ponovili konec tedna.

V Katero savno bosta šle

Jutri 5.1 se odločam kam naj grem v paradiso ali atlantis kje je več korenjakov za druženje moja muca lačna klobasic napišite kje boste žrebci da se lažje odločim čaw

Zivjo,

vidim da je kar pestro v tej skupnosti 😊

uglavnem sobota 7.1. Sunny studio spa, glih da si ga boste lahko iz prve zdrkal na zenino muco dvomim, ker nismo vec 20, lahko pa se mal spoznamo, nasmejimo pa ce bo energija nardimo kaksen korak proti skupnemu cilju😉

najraje par lahko tudi samski moški (zal brez las in debeli ne boste tokrat na vrsti), tako da ce se najdeta/najdes v opisu se vidimo.

Anonimno 4030, 04.01.2023 ob 08:58

V Katero savno bosta šle

tokrat v harmonijo in to že jutri popoldne.

Rada dam 40, 04.01.2023 ob 17:26

Jutri 5.1 se odločam kam naj grem v paradiso ali atlantis kje je več korenjakov za druženje moja muca lačna klobasic napišite kje boste žrebci da se lažje odločim čaw

New Report

Close