Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Danes po 7 uri zvečer sauna tuhelj

Kakšen par za opazovanje sauna tuhelj danes vecer

Sauna tuhelj dans večer delam druzbo

Sem v orhideliji pride kaksna za druzbo

Danes sauna tuhelj moski ženska za druzenje

Je katera punca v Ramada savni danes?

Jutri katera ali par u Rimskih termah  za opazovanje …

Po 17 uri..

Samski 50 let…

… bo katera ,ali par v sredo 11.1 v orhideliji ali termaliji po 9.00 za opazovanje, v dvoje  ali  pa v troje…parne savne ….. prinesem piling za mazanje….. 🙂

Danes popooldan od 17 naprej bom v savnah v Strunjanu, bo kaksen par ali zenska tam naj mi pise na mail [email protected]

v sredo grem v paradiso se mi kdo pridruži v četrtek grem pa v atlantis bi si želela družbe je kdo za pridi bovo se imeli lepo

V petek in soboto bom v olimiji ce je kera ali par za druzbo opazovanje

In se pol dejansko kej dogajalo v savni? V Tuhelju, Rimskih, Olimju? napište, da vidim če se splača it kam

Zdravo,

So v harmoniji ok savne? Je kaksen koticek kjer se lahko poigras?

A se v kateri savni v pomurju kaj dogaja???

Kdaj v sredo. Opiši se😊

Danes po 18 bom v Dolenjskih toplicah.

Kak flirt bo dobrodošel.

js sm v cetrtek v atlantisu

Rada dam 40 ,….kakšna si , da te najdem v paradizu….

19. 1., po 15:00 načrtujem savno (Zreče, Paradiso ali Orhidelia). Sem mlad (28) svetlolas in športnik (v pravem pomenu besede). Sporoči v kateri izmed teh savn te lahko najdem in po čem te prepoznam. Sem odprt, nagajiv, a tudi spoštljiv in nevsiljiv. Se vidiva. 🙂

V petek bom v savnah Paradiso…pozno popoldne…če si katera želi malo flirtanja, kak zanimiv pogovor, vabljena. Sem športne postave…spoštljiv in nevsiljiv, tako da mogoče me boš ti morala prva ogovoriti. 🙂

Lep pozdrav!

Ovaj tjedan, Subota, Paradiso u Sloveniji dali bude bilo nekoga? Dolazimo popodne i ostajemo do zatvaranja.  Sex obavezno

se dogaja kaj? kam najbolše it da z partnrjem lahko kaj več pocnema ker mene ful rajca da me v savni

lahko mi kakšne pametne namige napišete na: [email protected]

Mozda u februaru

18.02 u rimskim ako ima zena zainteresovana za par,zabavu i druzenje super. Pisite na engleskom.

New Report

Close