Sex v savni
se vidimo v sredo 11.1 v savni paradiso bom večinoma na vodnih posteljah in v zgornjem nadstropju in odspodaj v parnih ter zunaj v gozdni v tušu in v bazenu v bunkerju, v četrtek 12.1 v savni atlantis večinoma v 2nadstropju ker imam največ prostora in mira in fantje sami pridejo drugače pa v parnih savnah v 1nadstropju in zunaj v bazenu oz bunkerju. Sem pa zelo potrebna bom tudi imela kaj seksi oblečeno na počivališčih sem pa rdečka kdor me najde me vedno dobi razen če si ne potegneva vas pričakujem
Rada dam 40, 11.01.2023 ob 01:02
se vidimo v sredo 11.1 v savni paradiso bom večinoma na vodnih posteljah in v zgornjem nadstropju in odspodaj v parnih ter zunaj v gozdni v tušu in v bazenu v bunkerju, v četrtek 12.1 v savni atlantis večinoma v 2nadstropju ker imam največ prostora in mira in fantje sami pridejo drugače pa v parnih savnah v 1nadstropju in zunaj v bazenu oz bunkerju. Sem pa zelo potrebna bom tudi imela kaj seksi oblečeno na počivališčih sem pa rdečka kdor me najde me vedno dobi razen če si ne potegneva vas pričakujem
rada dam,kdaj bos tam,pa kolko casa
Pozdravljeni,
za opazovanje naju lahko kontaktirate na snapchat: opazovanje ali mail: [email protected]. Sva par 33/35. Vecina casa v rimskih termah.
Lp
Rada dam 40, 13.01.2023 ob 09:02
Oj ljubčki včeraj sem se imela res fino in kr veliko akcije lahko bi bilo več, nekaj vas je hodilo kr mimo ne rabite biti sramežlivi pridi in se mi pridruži vam sporočim kdaj grem spet v savno in kam
Hehe… Kolk dobr sem vas nategnila.
Sem dec… In sem se rezal, k sem vas gledal v savnah.. k iscete okol..
Bedaki…
marc7122, 13.01.2023 ob 13:03
Potrebna33 kdaj spet prideš v Paradizo, napiši ko se odločiš jaz sem ponavadi dop. je bolj mirno pa reševalci se Glih neki ne da… lahko se pritisneva tud na vodnih… te čakam…
A ste res tolk retardirani.
Tuki pisejo moski… Da vas vsaj malo jebejo…