Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Rimske terme 18.02 zena ili par,normalan i zdrav bio bi pozeljnno drustvo paru. On crn a ona plavusa. Neiskusni ali znatizeljni. Na engleskom please

Odgovor na objavo uporabnika
Rada dam 40, 09.01.2023 ob 21:39

v sredo grem v paradiso se mi kdo pridruži v četrtek grem pa v atlantis bi si želela družbe je kdo za pridi bovo se imeli lepo

Kako te prepoznam

se vidimo v sredo 11.1 v savni paradiso bom večinoma na vodnih posteljah in v zgornjem nadstropju in odspodaj v parnih ter zunaj v gozdni v tušu in v bazenu v bunkerju, v četrtek 12.1 v savni atlantis večinoma v 2nadstropju ker imam največ prostora in mira in fantje sami pridejo drugače pa v parnih savnah v 1nadstropju in zunaj v bazenu oz bunkerju. Sem pa zelo potrebna bom tudi imela kaj seksi oblečeno na počivališčih sem pa rdečka kdor me najde me vedno dobi razen če si ne potegneva vas pričakujem

Pridi 13 ali 14 v terme olimia bom tam za vikend

Rada dam 40, 11.01.2023 ob 01:02

se vidimo v sredo 11.1 v savni paradiso bom večinoma na vodnih posteljah in v zgornjem nadstropju in odspodaj v parnih ter zunaj v gozdni v tušu in v bazenu v bunkerju, v četrtek 12.1 v savni atlantis večinoma v 2nadstropju ker imam največ prostora in mira in fantje sami pridejo drugače pa v parnih savnah v 1nadstropju in zunaj v bazenu oz bunkerju. Sem pa zelo potrebna bom tudi imela kaj seksi oblečeno na počivališčih sem pa rdečka kdor me najde me vedno dobi razen če si ne potegneva vas pričakujem

rada dam,kdaj bos tam,pa kolko casa

Zdravo, bo kdo v soboto ali nedeljo v harmoniji?

Pozdravljeni 🙂

Mal sm se navelical hodit na Kras…je kje drugje kaksn svingeraj? 🙂 Lj, Gorenjska, Dolenjska?

Drugace sm pa 33 let star samski fantič, ki ga zanimajo zenske ni vazn starost 😉

Lp Sramezljivi

Celi dan sem v savni

Jutri se vidimo v atlantisu danes sem pa v paradiso

Pozdravljeni,

za opazovanje naju lahko kontaktirate na snapchat: opazovanje ali mail: [email protected]. Sva par 33/35. Vecina casa v rimskih termah.

Lp

Ob kateri uri te lahko pricakujem

Rada dam 40, 11.01.2023 ob 15:49

Jutri se vidimo v atlantisu danes sem pa v paradiso

OB kateri uri

Oj..13 in 14.01 bom v terme olimia v savnah ce je kera ali par za druzbo lahko tudi samo pogovor

danes Paradizo po 18.00 ,gledanje, akcija parna savna vodne postelje , bazen…. v troje ali štiri  ,…mogoče kakšen par ali ona….

Kako ću te prepoznati, termin 14tog

Kako ste kaj?

Oj dones 13 in jutri 14.01 bom v savnah terme Olimia ce ja kera ali par za druzenje

Oj ljubčki včeraj sem se imela res fino in kr veliko akcije lahko bi bilo več, nekaj vas je hodilo kr mimo ne rabite biti sramežlivi pridi in se mi pridruži vam sporočim kdaj grem spet v savno in kam

Rada dam 40, 13.01.2023 ob 09:02

Oj ljubčki včeraj sem se imela res fino in kr veliko akcije lahko bi bilo več, nekaj vas je hodilo kr mimo ne rabite biti sramežlivi pridi in se mi pridruži vam sporočim kdaj grem spet v savno in kam

Hehe… Kolk dobr sem vas nategnila.

Sem dec… In sem se rezal, k sem vas gledal v savnah.. k iscete okol..

Bedaki…

Kva si ti zdej blizibaba Al rada dam 40,odloci se…. Al si musko il si ženo…. :]

Potrebna33 kdaj spet prideš v Paradizo, napiši ko se odločiš jaz sem ponavadi dop. je bolj mirno pa reševalci se Glih neki ne da… lahko se pritisneva tud na vodnih… te čakam…

marc7122, 13.01.2023 ob 13:03

Potrebna33 kdaj spet prideš v Paradizo, napiši ko se odločiš jaz sem ponavadi dop. je bolj mirno pa reševalci se Glih neki ne da… lahko se pritisneva tud na vodnih… te čakam…

A ste res tolk retardirani.

Tuki pisejo moski… Da vas vsaj malo jebejo…

Blizibaba, ja tudi me ženske vas Mal nategujemo, vidim da si se vžgal.. kdaj se dobiva….

Terme Orhidelia Subota 14.01, dođite bit će sauna show, sex na sve strane.

Danes greva s ženo v Paradiso,po 17h.

Če ste za opazovanje pridite, bova v zunanjem bazenu plavala, potem v gozdni sauni jo bom porinu… Če je par lahko zamenjava.

New Report

Close