Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

🤣🤣🤣🤣🤣

Prekleto fuk fehtanje

Po čem te še lahko prepoznamo?
Nam lahko poveste, koliko ste stari in kakšne barve las ima vaša žena?

Opazovanje… a prideš kdaj tudi med tednom s ženo, dopoldan, ko se odpre….. Bi se lahko kaj poigrali,.. tudi v paru … napis kdaj… 😁😃

je jutri mogoče kdo v paradisu?

lp

Odgovor na objavo uporabnika
par1234, 14.01.2023 ob 20:15

je jutri mogoče kdo v paradisu?

lp

Kdaj boste, kako boste prepoznavni…. prideva…

Opazovanje…, 14.01.2023 ob 07:17

Danes greva s ženo v Paradiso,po 17h.

Če ste za opazovanje pridite, bova v zunanjem bazenu plavala, potem v gozdni sauni jo bom porinu… Če je par lahko zamenjava.

Opazovanje… a prideš kdaj tudi med tednom s ženo, dopoldan, ko se odpre….. Bi se lahko kaj poigrali,.. tudi v paru … napis kdaj…😃😁

cev dan boma

we are looking for another couple (swing), should we go to Orhidelia or some other place?

Petak 20.01 Olimia nocno fkk kupanje, mi smo zgodan sportski par 30 i 31god. Neki zanimljiv par za nas? (30-40g)

Lahko bi seveda se zmenila, zakaj pa ne.

jutri 19, ali petek 20.1 kakšen par za gledanje ali ona, mogoče za kaj več…Paradizo dopoldan , ko se odpre……  🙂 🙂 🙂

How old are you? We will arrive around 19-20h and stay for the rest of the night.

V nedeljo greva z ženo v Paradiso… Je kakšen par za opazovanje, lahko tudi sex, vsak svojo, v gozdni sauni…

Opazovanje…, 20.01.2023 ob 01:44

V nedeljo greva z ženo v Paradiso… Je kakšen par za opazovanje, lahko tudi sex, vsak svojo, v gozdni sauni…

Kako vaju prepoznava in od kdaj bosta v savni…..

in teh debilov, ki mislijo, da tukaj neke ženske pa pari iščejo ene usrane jajčarje, ni konca. jest sm tudi med tistimi, ki vas nateguje, pol pa s polnimi jajci hodite po savnah. kaki kreteni ej.

verjetno nič drugega ne nategujes, da mas cas nategvat folk po forumih. kakšen cepec, kr sram me je zate

Kok ste bili vsi zadržani, včeraj v paradiso…

Opazovanje…, 23.01.2023 ob 14:07

Kok ste bili vsi zadržani, včeraj v paradiso…

Opazovanje, nama ni zneslo, a sta vi2 pol kaj dobila vsaj kako opazovanje ali kaj vec….. pa je bilo sploh kaj zagretih parov ali opazovalcev

no če vama rata , jutri dopoldan ko se odpre…..v gozdni … 🙂

Call me ❤️

Miss me?, 23.01.2023 ob 20:57

Call me ❤️

Piši mi  če prideš…. mitjaleki7@gmail

js grem danes v Šmarješke… se kera pridruži, bom tam celi dan…

To nedeljo od 14:00 naprej bom v Savna vasi Terme Zreče (28 leten svetlolas športnik). Zainteresiran za opazovanje z damo ali parom, zgolj v primeru izjemne privlačnosti, kaj več. Se vidimo! 🙂

Zdaj sem u savnah v Strunjanu ce je slucajno kak par ali zenska tudi u teh savnah naj pise na [email protected]

Kak par za opazovanje, mogoče tudi kaj več?

[email protected]

17.02 u olimiji cekamo damu dovoljno hrabru za novo iskustvo…

New Report

Close