Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

Nismo.

Je kakšna punca za savno v Atlantisu ta ponedeljek 6.02.23 po 16h?

Če si želiš malo spogledovanja in mogoče rajcanja, erotike da ti dodatno požene adrenalin v savni se javi.

Sem star 28 in športne postave. Sem diskreten in spoštljiv 😊

Я хотел бы бесценно сходить в сауну Атлантиды за интересными приключениями, я молод и спортивен 

Par 47 od iduće nedjelje pa preko valentinova smo u Paradisu. Ona mašta ali ju je stid i strah uživo. Ako ima kakav par ( a možda i zgodan dečko) voljan i dovoljno strpljiv da ju pokuša zavesti pa se ona dovoljno opusti i da uživamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Dvoje, 05.02.2023 ob 23:50

Par 47 od iduće nedjelje pa preko valentinova smo u Paradisu. Ona mašta ali ju je stid i strah uživo. Ako ima kakav par ( a možda i zgodan dečko) voljan i dovoljno strpljiv da ju pokuša zavesti pa se ona dovoljno opusti i da uživamo.

e dolazimu 13 tog u paradizo u podne pa mozemo se malo da se poigramo u sauni, samo napišite kako izgleda žena , da se nademo…..

mark7markica, 06.02.2023 ob 07:38

e dolazimu 13 tog u paradizo u podne pa mozemo se malo da se poigramo u sauni, samo napišite kako izgleda žena , da se nademo…..

165, kratka crna kosa, stidna. Lako bi se moglo desiti da okrene očima pa treba oprezno da se ne naljuti.

Kaj pa Radenci, se dogaja kaj?

Od 17 dalje v Atlantisu….

Pozdravljeni, smo italijanski par 50 let, smo v olimia od 09/02 do 12/02, iščemo par ali žensko za seksi igre, samo par ali žensko, hvala.

A maš kakšen meil il ti dam svoj, jst tut dones grem v Atlantis, lep fant, urjen, ce mas meil povej mi da ti napisem svoj

ova subota popoldan, tuhelj ali olimia? iščemo mlajše za igrarije

tuki se javite

Iščem družbo (par ali njo) iz Obale da bi šli kdaj v savne na obali.Če se kak najde naj piše na mail [email protected]

Dvoje, 06.02.2023 ob 12:27

165, kratka crna kosa, stidna. Lako bi se moglo desiti da okrene očima pa treba oprezno da se ne naljuti.

Bok, dal ste sutra još u paradizu, dolazimo sutra u po dne….

Jesmo, još danas cijeli dan. Kako izgledate?

I ja sam sa mužem danas u Paradisu. Volim se pokazivati dečkima da muž ne primjeti ili da se par pomazi ispred nas. Crnka, kosa do ramena a dolje brazilka.

Kak par za opazovanje v savni?

[email protected]

Volila bi, 15.02.2023 ob 07:10

I ja sam sa mužem danas u Paradisu. Volim se pokazivati dečkima da muž ne primjeti ili da se par pomazi ispred nas. Crnka, kosa do ramena a dolje brazilka.

Volila bi…. a kada dolazi te, ja sam od 12.00 u savni, dal budes sama u parnoj u gornjem katu….

Jel još tko u saunama? Ja ću se vratiti kad nešto pojedem. Za 40 min.

Dolazim sutra (petak) u paradiso iza 17h. Ako ce bit žena ili parova za druzenje ili gledanje. Kupola u bazenu ili negdje na katu. 180/75/18

Danes po 16h paradiso, če je kakšen par, lahko kaj počnemo skupaj, v kupoli, ali gozdni savni. Lahko tudi zamenjamo partnerko, bodi moški pogumen.

Bigboy204, 19.02.2023 ob 06:13

Danes po 16h paradiso, če je kakšen par, lahko kaj počnemo skupaj, v kupoli, ali gozdni savni. Lahko tudi zamenjamo partnerko, bodi moški pogumen.

daj napiši kako izgledata, ona da vem da bova pravi par kontaktirala…

prideva ob 18.00

Napiši kako vi izgledata.

Lase kakšne barve velikost.

Bigboy204, 19.02.2023 ob 10:27

Napiši kako vi izgledata.

Lase kakšne barve velikost.

žensko blond naravno zgoraj in s podaj na crtico 168,kratki lasje… moško lasje na ježka…sej sva drugac večkrat v paradizu

pa vi2, opis… kako vaju prepoznat….

Pusti se presenetit, se vidimo zvečer…

Bigboy204, 19.02.2023 ob 11:41

Pusti se presenetit, se vidimo zvečer…

nerad se preseneča, sploh kadar ne vem točno v kaj se podajam… žal 🤔🥴… nisi najbolj fer z odgovorom

New Report

Close