Sex v savni
ze pred leti ko sva bila se mlada sva zelo rada z parterjem hodila v klevevz. enkrat se nama je pridruzil se en par in od takrat smo se dobivali ob sredah ob 2zjutraj 3leta zapored potem pa je postalo prevec prepoznavno.enega vecera sva se jima prepustili tako sva spricali kot se nikoli. tam sem sele spoznala ta squirt del sebe prej sploh vedela nisem da moje telo to zmore
zelo mi je bilo vsec ker smo bili vsi odprti tudi za golden shower in take bolj dirty smeri
zelouzivala, 09.03.2023 ob 12:07
ze pred leti ko sva bila se mlada sva zelo rada z parterjem hodila v klevevz. enkrat se nama je pridruzil se en par in od takrat smo se dobivali ob sredah ob 2zjutraj 3leta zapored potem pa je postalo prevec prepoznavno.enega vecera sva se jima prepustili tako sva spricali kot se nikoli. tam sem sele spoznala ta squirt del sebe prej sploh vedela nisem da moje telo to zmore
zelo mi je bilo vsec ker smo bili vsi odprti tudi za golden shower in take bolj dirty smeri
Sem domacin in v klevezu se je vcasih marsikaj dogajalo
Piši: [email protected]
Nika29, 13.03.2023 ob 10:37
Tokrat sama, črne lase. Vitka postava.
Nika
Nika29, a se slišiva na [email protected]…
Vesna116, 15.03.2023 ob 14:22
Se nisem bla v gozdni savni. Kako he tam. Namreč rada bi bila naga, brez brisače.. In da si jo lohk sama mencam. A bi mi jo kdo polizal..
Povejte, blond sem, okl 50..
Vesna , ha ha lohk si naga ja v gozdni….,no drug teden tork, sreda, četrtk, če hočes takoj ko se odpre ob 12.00 pa se lahko tud poliže v miru, ni gužve dopoldan, je mirno…. ti sam napiš kdaj…. 🙂