Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sex v savni

Sex v savni

mutu a se ti zdi da so tole zmenkarije, preberi si naslov teme

Oila, bo danes kdo v Thermani Lasko?

ze pred leti ko sva bila se mlada sva zelo rada z parterjem hodila v klevevz. enkrat se nama je pridruzil se en par in od takrat smo se dobivali ob sredah ob 2zjutraj 3leta zapored potem pa je postalo prevec prepoznavno.enega vecera sva se jima prepustili tako sva spricali kot se nikoli. tam sem sele spoznala ta squirt del sebe prej sploh vedela nisem da moje telo to zmore

zelo mi je bilo vsec ker smo bili vsi odprti tudi za golden shower in take bolj dirty smeri

Odgovor na objavo uporabnika
zelouzivala, 09.03.2023 ob 12:07

ze pred leti ko sva bila se mlada sva zelo rada z parterjem hodila v klevevz. enkrat se nama je pridruzil se en par in od takrat smo se dobivali ob sredah ob 2zjutraj 3leta zapored potem pa je postalo prevec prepoznavno.enega vecera sva se jima prepustili tako sva spricali kot se nikoli. tam sem sele spoznala ta squirt del sebe prej sploh vedela nisem da moje telo to zmore

zelo mi je bilo vsec ker smo bili vsi odprti tudi za golden shower in take bolj dirty smeri

Sem domacin in v klevezu se je vcasih marsikaj dogajalo

Kdorkoli danes v savni v thermana laško?

Neki par u Orhideliji danas za sex jedni kraj drugih jucer poprilicno romantike i to je to

kad cete bit u Paradisu sutra?

Parcro, 11.03.2023 ob 15:12

Neki par u Orhideliji danas za sex jedni kraj drugih jucer poprilicno romantike i to je to

sta bila vidva tisti par na vodnih posteljah?

We were on lot of places wanted to have sex next to other couple but all other couples were in romance mode 😀

Par iz HR koji je bio juce 11.3. u bio sauni Orhidelija do samog kraja nek se javi ako se prepozna 🙂

We were in bio sauna next to one other couple but they seem little shy to play were that you? 😀

Jutri 12.00 kdo, par, ona… v savnah Oaza Paradizo….

Evo nas, 😉

Nika29, 13.03.2023 ob 07:17

Evo nas, 😉

Nika29… kako te prepoznam… a boš sama ali s partnerjem… 🙂

Tokrat sama, črne lase. Vitka postava.

No kje si, pridi v zunanjem bazenu…

Piši: [email protected]

Nika29, 13.03.2023 ob 12:13

No kje si, pridi v zunanjem bazenu…

Nika v parni savni zgoraj zdaj…. Pridi

Nika29, 13.03.2023 ob 10:37

Tokrat sama, črne lase. Vitka postava.

Nika

Nika29, a se slišiva na [email protected]

pozdravljeni, a bo kakšen par ali ona za druženje danes po 18.00 v Oaza terme Paradizo…..:)

Mogoče bova midva. V katerem delu savn se najdemo?

midva_dva, 15.03.2023 ob 11:31

Mogoče bova midva. V katerem delu savn se najdemo?

ne vem, če bo ob 19.00 program v gozdni ali pa parna zgoraj…kakšna je gospa , da bomo pozorni 🙂

Se nisem bla v gozdni savni. Kako he tam. Namreč rada bi bila naga, brez brisače.. In da si jo lohk sama mencam. A bi mi jo kdo polizal..

Povejte, blond sem, okl 50..

Vesna116, 15.03.2023 ob 14:22

Se nisem bla v gozdni savni. Kako he tam. Namreč rada bi bila naga, brez brisače.. In da si jo lohk sama mencam. A bi mi jo kdo polizal..

Povejte, blond sem, okl 50..

Vesna , ha ha lohk si naga ja v gozdni….,no drug teden tork, sreda, četrtk, če hočes takoj ko se odpre ob 12.00 pa se lahko tud poliže v miru, ni gužve dopoldan, je mirno…. ti sam napiš kdaj…. 🙂

@par69 tole si napisal kot, da si samo 6 ali pa sta 66… sem blond, ravni lasje…športna…sicer pa nama je vseen tut če si samo 6…gledaš lahko…preblizu pa ne rabis hodit. 😉

New Report

Close