Sex v savni
Midva_dva, 15.03.2023 ob 16:51
@par69 tole si napisal kot, da si samo 6 ali pa sta 66… sem blond, ravni lasje…športna…sicer pa nama je vseen tut če si samo 6…gledaš lahko…preblizu pa ne rabis hodit. 😉
ha ha sva 69, kot prvotno….tisto z Vesno pa je nekdo povzel najin naziv….no bova samo gledala…. 🙂
Volila bi, 15.03.2023 ob 20:12
I ako vidite dva para u sauni i sumnjate da se nešto događa izađite van, samo smetate.
jel si ti jucer bila u oazi…nismo se nigdje sreli, …cekali smo da vidimo hoce li biti par za gledanje…uglavnom kad dolazis sljedeci tjedan da budes u oazi od 12 :00 nadalje…možemo li podijeliti nešto… 🙂
Biti ću od srijede s mužem. Volim kad me se napaljuje ispred muža. U čokoladnoj sjedim u sredini a muž pored mene na dnu. Volila bi da ona sjedne preko puta mene i počne se maziti i dirati a on pokraj mene da moj muž ne vidi da mu se digao, a ako se počnete mazit međusobno i ja ću svog muža. A ako uleti kakav drkaroš koji bi ga samo navlačio ništa od toga.
Volila bi, 16.03.2023 ob 17:18
Biti ću od srijede s mužem. Volim kad me se napaljuje ispred muža. U čokoladnoj sjedim u sredini a muž pored mene na dnu. Volila bi da ona sjedne preko puta mene i počne se maziti i dirati a on pokraj mene da moj muž ne vidi da mu se digao, a ako se počnete mazit međusobno i ja ću svog muža. A ako uleti kakav drkaroš koji bi ga samo navlačio ništa od toga.
ali ako ne uspemo da dodemo oboje, Nadam se da dodemo, ali zbog posla moglo se desiti i da sam sam… a onda da se gledamo, sami u sauni 🤔🥴
Volila bi, 17.03.2023 ob 08:09
Hah da. Mislim da znam koji ste vi. Bili smo skupa u hamamu. Žena ti je kao sva stidna a isto je malo raširila noge kad se onaj momak počeo igrat s jajcima. Jel će te biti tamo idući tjedan?
A Možda, ništa ne obećavam. A ako budemo onda smo tamo u srijedu navečer I četvrtak cijeli dan.
S partnerko sva redno hodila v savne, videla in doživela marsikaj, sicer redko odšla da nisva seksala, nikoli pa to ni bil glavni namen, primarno pa sva vedno šla na sproščanje, krepitev zdravja, izločanje strupov in bla bla bla. Sedaj je ona noseča in ne sme v savno, tako da pač grem sam. Redno. Sem nevpadljiv, tih, ne gledam okoli, pač toliko da ne padem po stopnicah, v miru kje sedim ali ležim in berem. Grem po vodo, na cigaret…
Ni mi jasno, glede na to da so to javne za katere vsi plačamo vstopnino, kaj nekoga moti če se uležem na posteljo poleg, če je edina prosta…če pridem v vročo finsko savno, ki je marsikje le ena ali dve. Prav zanimivo mi je ko se potem, predvsem nežnejši spol vstane in gre ven. To mi je prav smešno. Zakaj potem ne zakupite privat savne, če vas moti prisotnost drugih? Se mi zdi, da nekateri pričakujejo, da je normalno da sta dva v savni za 10 ljudi.
Imam srečo, da imam rad šport in zaradi tega športno postavo. Najbolj smešno mi je pa tole, ko pridem v savno in notri že kaka predstavnica nežnejšega spola, visoka 1,6 m in težka 95 kg, zavije z očmi in odide še preden se uspem uležti ali usesti… Ja valda, ravno tebe sem prišel gledat…ste res tako samozavestne? V savno grem 1x na teden…Paradiso, Olimje, Atlantis…pa brez zamere redko je kaj na čemer bi se bilo vredno past oči, kaj šele početi kaj drugega…
Malo sem zabluzil… V glavnem mene niti najmanj ne moti, če v savnah seksate, se samozadovoljujete, gledate okoli, karkoli…mogoče me moti glasen pogovor… Samo rad bi si razjasnil, zakaj je moški sam v savni postal tak tabu in to da ga se mi zdi včasih že kdo kar postrani pogleda, sama ženska v savni pa normalno.
Jaz imam dober razlog, da grem v savno sam in na žalost še kakšne pol leta bom hodil sam v savno. In včasih je res neprijeten občutek, ko prideš v savno, se usedeš in kar naenkrat vsi pobegnejo vn…se uležeš na ležalnik, kjer ni nikogar (postelje ležalniki valda vsi nekulturno rezervirani) in prileti par vidno jezen od ne vem kje in pograbi svoje stvari iz bližnjih ležalnikov in gre… Včasih ti prav ni jasno.
Saj če sta par ali vas je več…privat savna ni toliko dražja, če primerjaš z Orihidelijo mogoče celo cenejša 😉
Se podpišem pod zadnji komentar. Tudi sam občasno obiščem savne, se obnašam kulturno in včasih doživim podobno situacijo kot jo je opisal pisec zgoraj. Pa enako lahko rečem, da sem prijetnega videza in so mi dotične situacije malo moteče.
Po drugi strani pa delno vendarle razumem odziv, saj je tudi meni kdaj malo vsiljeval kakšen homoseksualec in mi ni bilo ravno prijetno, pa ima morda kakšna posameznica zato že a priori odpor.
Ne glede na vse, pa imam iz savn v glavnem pozitivne izkušnje in so mi res super.
se podpišem, 20.03.2023 ob 13:30
Se podpišem pod zadnji komentar. Tudi sam občasno obiščem savne, se obnašam kulturno in včasih doživim podobno situacijo kot jo je opisal pisec zgoraj. Pa enako lahko rečem, da sem prijetnega videza in so mi dotične situacije malo moteče.
Po drugi strani pa delno vendarle razumem odziv, saj je tudi meni kdaj malo vsiljeval kakšen homoseksualec in mi ni bilo ravno prijetno, pa ima morda kakšna posameznica zato že a priori odpor.
Ne glede na vse, pa imam iz savn v glavnem pozitivne izkušnje in so mi res super.
Idem sutra u terme paradiso, bit ću u sauni od 18 do 22. Parovi ili žene, javite se ako tražite društvo… pozz